DELTA

Brandhome en Sjaak bereiden zoektocht naar Sjakies voor

Sjaak Vogel, de energieadviseur van DELTA, gaat dit jaar opnieuw op zoek naar “Sjakies” – hulpjes om energie te besparen. In het najaar van 2011 deed hij dat voor de eerste keer – met succes – tijdens de actie “Sjaak zoekt Sjakies”. Om Zeeuwse scholen nu al klaar te stomen voor meer groene acties, vroeg DELTA aan Brandhome om een compilatie te maken van de eerste editie “Sjaak zoekt Sjakies” voor een DM.

Volledig in lijn met de (letterlijk) groene communicatiedragers die we vorig jaar ontwikkelden, hebben we nu een boekje opgesteld boordevol groene acties. Aanvullend bevat het ook een dvd vol Sjaak Journaals. De bedoeling van de mailing is scholen triggeren om dit jaar opnieuw/ook mee te doen; in de groene envelop vinden ze alvast de nodige portie inspiratie om Zeeland groen te kleuren!

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla