VAB

Brandhome maakt een VAB-campagne die loopt zoals gepland

Met de nieuwe campagne voor VAB-Reisbijstand wil VAB de vakantieplannen van haar (potentiële) klanten verzekeren. Brandhome verleende VAB bijstand voor de volledige uitwerking van deze campagne. Het ging van concept en beelden tot copy en design. De doelstellingen van de campagne zijn enerzijds klantenretentie en anderzijds acquisitie.

Hiervoor stelde Brandhome, in samenspraak met VAB, een communicatieflow op met DM (hernieuwingsbrieven en reminders met upsell en cross-sell technieken), advertenties, top topicals en POS-materiaal voor VAB-verkooppunten. Het thema “Reizen zoals gepland met VAB-Reisbijstand” dat in al deze communicatie gebruikt werd, past volledig bij de merkwaarden van VAB. Immers, wie reist met VAB-Reisbijstand is effectief zeker dat hij kan reizen zoals gepland.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla