Brandhome

Erik Saelens te gast als keynote speaker op congres van Kortom


Strategisch directeur van Brandhome, Erik Saelens sprak op 7 mei als keynote speaker op het congres van Kortom (vereniging voor overheidscommunicatie). Hier deed hij het ware imago van de overheid en de ambtenaar uit de doeken voor meer dan 300 Vlaamse ambtenaren.

Erik Saelens lichtte 3 onderzoeken toe die Brandhome uitvoerde in het kader van het congres met als centrale thema: ‘overheid: merk, imago en identiteit.’  Hierbij koos hij voor een niet theoretische aanpak, maar werden inzichten uit de onderzoeken naar voor gebracht die aanleiding kunnen geven tot discussie en heroriëntering binnen de openbare sector.

In een eerste, diepgravend onderzoek, werd nagegaan hoe het gesteld is met de het imago van de verschillende overheidsniveaus. Hieruit bleek dat deze nog ver van het ideaal staat. Vervolgens werd het verband tussen dit imago en beleidsacceptatie nagegaan.

In een tweede en derde onderzoek werd gepeild naar het imago van de ambtenaar en ging Brandhome na met welke merken de overheden geassocieerd worden.

Benieuwd naar de resultaten? Download hier dan de volledige presentatie, zoals deze op het congres voorgesteld werd.

Lees hier het artikel op fedra.belgium.be

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla