DELTA

Brandhome maakt campagne op maat voor DELTA & de Zeeuw

DELTA komt met een exclusief aanbod: DELTA Mobiel – een speciaal mobiel abonnement enkel en alleen voor DELTA klanten, én dus echte Zeeuwen. Dat wilde DELTA op een exclusieve manier communiceren en daarvoor deed de multi-utility company uit Zeeland beroep op Brandhome. We bedachten hiervoor een concept en werkten de campagne volledig uit.

Naar de doelgroep werd een DM gestuurd voor het aankondigen van het nieuwe product. Andere communicatiedragers waren posters, flyers, een e-DM, banners en een nieuwe website. Visueel werd DELTA Mobiel letterlijk weergegeven met een DELTA blauwe simkaart. Die werd voorzien van handen en voeten om het product echt een gezicht te geven. Kortom, Brandhome bezorgde DELTA een campagne op maat voor het product, voor DELTA en voor de Zeeuw!

www.DELTAmobiel.nl

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla