VAB

Brandhome maakt opzettelijk advertentie die niet werkt voor VAB

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Dat is de bestaansreden van VAB, die hun klanten de meest complete Reis- en Pechbijstand aanbiedt. In de periode voor de zomermaanden starten er traditioneel heel wat campagnes over pech op vakantie. Wie dezer dagen online een vakantie wil boeken of even wil wegdromen bij plaatjes van idyllisch witte stranden, kan niet naast de vele banners kijken waarin vlekkeloos verlopende vakanties worden gegarandeerd. Maar het echte leven is geen advertentie. In het echt gaat er al eens wat mis. Of soms is het leven zo saai dat je op online advertenties gaat klikken.

Dat is het idee achter de opvallende online campagne die Brandhome voor VAB-Reisbijstand ontwikkelde.

Eén van die banners die online werden gezet werkt zelfs helemaal niet. Hoe vaak je er ook op klikt, deze banner wil maar niet doorlinken. 
Opzettelijk een advertentie maken die niet werkt klinkt misschien wat raar, maar het past perfect bij de waarden en producten van VAB.

Een andere VAB-banner speelt met het idee dat je reis niet altijd zo perfect verloopt als de vakanties die je in advertenties ziet. Het leven is geen advertentie. Het leven is soms zo saai dat je online op een advertentie met een staalblauwe lucht gaat klikken, gewoon om even weg te dromen. Maar deze banner geeft niet meteen toe. Net zoals een reis niet altijd vlekkeloos van start gaat, neemt deze advertentie een kleine omweg. Maar uiteindelijk komt het allemaal goed, hoor: je komt dan toch bij VAB terecht, zodat je de vakantie waar je naar verlangt zo compleet mogelijk kan beschermen tegen pech: wereldwijd en voor het hele gezin.

De twee advertenties werden parallel uitgebracht met meer ‘traditionele’ (lees: perfect werkende) online advertenties die op hun beurt inhaken op de radiospotjes die Brandhome voor VAB-Reisbijstand ontwikkelde. Een geïntegreerde campagne, gebaseerd op het product en de merkwaarden, aangepast aan de gebruikte kanalen, in nauwe samenwerking met de klant. Dat werkt dus wel.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla