VAB

En nu? Acquisitiecampagne
van Brandhome voor VAB

Echt alle soorten pech of ongeval kunnen vakantieplannen in de war sturen: van een mislukte rit op een jetski tot een kokosnoot die slecht terechtkomt. Het zijn maar enkele van de voorbeelden die Brandhome gebruikt in de nieuwe acquisitiecampagne voor VAB-Reisbijstand. Daarin wordt niet getoond hoe je vakantie kan wegvallen door pech, maar wel de pechsituatie zelf. VAB-Reisbijstand garandeert immers “reizen zoals gepland”, zelfs bij pech of ongeval.

Het vernieuwende concept kreeg de naam “En nu?”, want wat doe je bij reispech? Het antwoord hierop is eenvoudig: beroep doen op VAB-Reisbijstand. Het “vraagconcept” gecombineerd met leuke beelden moet bezoekers triggeren om door te klikken naar de site van VAB. Met de online campagne speelt VAB dan ook in op het internetgedrag van de consument die steeds meer en meer reizen online boekt. Als reisverzekeraar voer je daarom best ook online campagne. Om herkenbaarheid van VAB op het internet te maximaliseren, werden de huisstijlkleuren optimaal gebruikt in de uitwerking van de banners.

De online campagne loopt gelijktijdig met de nieuwe radiocampagne van VAB-Reisbijstand. Zo is VAB zeker van een 360° acquisitiecampagne voor VAB-Reisbijstand!

 De spots zijn vanaf deze week op een aantal Vlaamse radiozenders te horen.

 

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla