scarlet

Brandhome bekent kleur
voor scarlet prepaid

Scarlet, de onafhankelijke dochteronderneming van Belgacom die eenvoudige, kwaliteitsvolle producten aanbiedt aan voordelige prijzen, wil de verkoop van scarlet prepaid opkrikken. Hiervoor vroeg ze aan Brandhome om een sales campagne uit te werken voor prepaid die de nadruk legt op haar ro(n)de prijzen.

Aangezien scarlet “wellicht de goedkoopste op de markt is”, werd dat ook gekozen als thema voor de campagne. Wellicht, omdat ze bij scarlet hun best doen om de goedkoopste te zijn, maar ook omdat ze bescheiden en realistisch willen zijn. Rekening houdend met de waarden en de huisstijl van scarlet hebben we prepaid in de kijker gezet op een eenvoudige manier en uiteraard met veel herkenbaar rood. De campagne loopt in alle press shops.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla