Boxing Fight Night

Brandhome en Sugar Jackson gaan samen het gevecht aan

Op 21 september strijdt Sugar Jackson voor de EU-titel op de Boxing Fight Night. Dit doet hij voor eigen publiek, in de Antwerpse Lotto Arena, met Brandhome in zijn hoek van de ring. Brandhome is immers trotse sponsor van Jacksons comeback.

Brandhome en Sugar Jackson: het lijkt misschien een wat vreemde combinatie, maar niets is minder waar. Net als Sugar gaan wij frontaal uitdagingen aan, nemen wij berekende risico’s en combineren we dit met een extreem doorzettingsvermogen. Bij boksen, maar evengoed bij branding heb je lef en de juiste strategie nodig om je doel te bereiken.

In de voorbije periode werd Jackson door velen afgeschreven als atleet. Bij Brandhome zijn we van mening dat de underdog vaak net verrassend uit de hoek kan komen. Jackson is een challenger, een durver en weet met weinig middelen veel te bereiken. Hoe? Door de juiste strategie op het juiste moment toe te passen. Een tactiek waar Brandhome bekend om staat als bureau. Jackson is een keiharde puncher, en ook Brandhome verrast met zijn creatieve uithalen. Wij vinden Jackson op dit vlak een bron van inspiratie en daarom is hij voor Brandhome de evidente keuze om als champion naar voren te schuiven.

Vanaf vandaag (11/9) wordt de aanloop naar het gevecht ook belicht in een blog op de website van Gazet van Antwerpen. Kom hier te weten hoe Jackson zich voorbereidt op deze belangrijke kamp.

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla