Boxing Fight Night

Are You Ready to ®umble?

De bokshandschoenen worden aangetrokken, de touwen staan strak, de adrenaline pompt steeds sneller door ons bloed … want vanavond is het zover! De door Brandhome gesponsorde Sugar Jackson stapt straks de ring in om zich een weg naar de Europese titel te knokken.

Jackson, die dit jaar al een mooi parcours aflegde, lijkt er helemaal klaar voor. Na een maandenlange voorbereiding wil Sugar voor eigen publiek bewijzen dat hij helemaal terug is van weggeweest. Als Antwerpenaar is een gevecht in de Lotto-Arena namelijk een thuismatch en dat is het ook voor Brandhome, die als één man achter Sugar staat.

Wil je samen met Brandhome Sugar naar de overwinning schreeuwen? Volg de bokskamp dan live vanuit je zetel via Life!tv. Dat deze fight night veel aandacht geniet, is duidelijk: het event wordt in een 10-tal landen uitgezonden. Mis het zeker niet!

Naast de match van Jackson, die aantreedt tegen Jimmy Colan, staan nog 10 andere fights op het programma, waaronder twee 3-sterren gevechten: buitengewoon voor België.
Het volledige programma kan je bekijken op de website van het BFN (Boxing Fight Night)

Ons kan je alvast vinden naast de ring, hees van het schreeuwen en de vingers stijf gekruist voor een goede afloop. En u?

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla