Boxing Fight Night

Sugar en Brandhome maken impact in de Lotto Arena

Sugar Jackson veroverde afgelopen zaterdag overtuigend de Europese titel bij de superwelters. In twaalf ronden overtuigde de Antwerpse Ghanees vriend en vijand: Sugar staat er terug. De door Brandhome gesponsorde bokser neemt hiermee een serieuze optie op de wereldtitel.

Criticasters geloofden er al even niet meer in. Afgelopen vrijdag stond er dan ook veel meer op het spel dan een nieuwe Europese titel voor Sugar Jackson. Winnen? Dat betekent een serieuze opstap naar een wereldtitel gevecht. Verliezen? Dan mocht Sugar stilaan zijn titelambities opbergen. Brandhome - sponsor sinds jaar en dag van Sugar - bleef geloven in de bokser. Bewijs: wij zetten ons logo op zijn rug. Als Jackson neerging, wij dan ook. No guts, no glory: dat is ook waar voor branding.

Sugar beantwoordde alle twijfel en kritiek met zijn vuisten. In twaalf slopende ronden snoerde hij alle critici de mond. Een stug verdedigende Colas maakte nooit aanspraak op de overwinning en ging in de 12e ronde zelfs even neer onder de aandhoudende druk van Sugar.
De beslissing was dan ook unaniem: Sugar Jackson is de nieuwe Europees kampioen bij de Superwelters.

Met ons logo op de rug. Want wanneer het erop aankomt, kiest u maar beter voor een partner met guts. You just might get the glory.

Hieronder vindt u enkele sfeerbeelden van de avond.
Alle foto´s vindt u via deze link.

Proficiat Sugar!

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla