Triple-A politici

Hoe Triple-A is de stad van A? Brandhome zoekt het uit

Op 10/11/12 lanceren Erik Saelens en Nicoline Spruijt hun boek: Triple-A brands.
Hierin onthullen ze de drie trends die leidend zijn in de toekomst van merken: Authenticity, Accountability en Activation. Brandhome onderzoekt in welke mate de Antwerpse politici erin slagen deze trends naar hun hand te zetten.

De aanleiding voor dit onderzoek zijn de gemeenteraadsverkiezingen die op 14 oktober plaats zullen vinden. Op die dag beslist de kiezer wie voor een periode van 4 jaar het beleid van de stralende A mag uitzetten. De uitslag van die verkiezingen zal uitwijzen of politici met een hoge Triple-A score meer kans maken om verkozen te worden.

Wil je zelf deelnemen aan het onderzoek? Dat kan. Ook als je niet in Antwerpen woont. De Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen werden in de afgelopen maanden namelijk gepromoveerd tot een nationaal nieuwsitem en laten daardoor niemand onberoerd.

Via deze link kom je terecht op de vragenlijst.

Na afloop van het onderzoek worden de resultaten beschikbaar gesteld op www.brandhome.com

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla