VAB

Brandhome zet jonge chauffeurs op de cadeaubon met VAB-Pechbijstand

Wat als je kind midden in de nacht ergens ten velde in panne staat? Wat doe je dan? Midden in de nacht hulp bieden? Pech gebeurt altijd onverwachts en voor iedereen zijn gemoedsrust en in sommige gevallen nachtrust bedacht Brandhome samen met VAB, de VAB-Cadeaubon voor jongeren. Met de VAB-Cadeaubon schenk je je (klein)zoon of (klein)dochter een jaar lang VAB-Pechbijstand. Bij de cadeaubon hoort ook een iTunes-herlaadkaart van € 15 of twee tickets voor een film naar keuze bij Kinepolis. Op die manier geef je een nuttige cadeau gecombineerd met een leuke extra.
De bons zijn te verkrijgen in een mooie, strakke cadeauverpakking online op vab.be, in de VAB-Rijscholen en bij de Jetaircenters.

 

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla