VAB

Mis ze niet: de flitsende Brandhome radiospots voor VABJe mist heel wat door autopech” is het thema van de nieuwe spots van VAB-Pechbijstand. Al weken keek je vol spanning uit naar die ene blind date die je vrienden voor je hadden geregeld. Zo blij was je dat je naar de pyjama party van je beste vriendin mocht gaan en je had al dagen op voorhand een cadeautje gekocht. Eindelijk had je tickets te pakken gekregen voor het concert van je idool. Het bedrijf waar je werkte stond bekend om zijn werkfeestjes en vol verwachting keek je uit naar de eerste office party met je collega’s. Maar dan … geraak je er helemaal niet door autopech. Neeeeeeeeeeeeeeeee. Al dat leuks zou je natuurlijk nooit gemist hebben als je lid was van VAB-Pechbijstand. De algemene boodschap die de verschillende spots met elkaar gemeen hebben: je mist gewoon heel wat als je met pech langs de weg staat. Dat besef je jammer genoeg pas als je plannen door een lekke band, een plate batterij, etc. hopeloos in de war worden gestuurd. Met VAB-Pechbijstand ben je gelukkig in een flits weer op weg, zodat je niets hoeft te missen.

Voor de nieuwe radiocampagne van VAB-Pechbijstand werden de rollen deze keer omgedraaid en werd de nadruk gelegd op situaties na de pech. Brandhome bedacht een reeks momenten die je gemist zou hebben als je geen lid was van VAB. Door op een ludieke manier te laten horen wat je allemaal had kunnen missen wordt het belang van een goede pechbijstand extra onder de aandacht gebracht. De spots zijn vanaf deze week te horen op de Vlaamse radio-zenders.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla