DELTA

ZO DELTA! ZO BRANDHOME!

De 2012 wintercampagne van het Zeeuwse multi-utility bedrijf DELTA bouwt, net als hun zomercampagne, verder op het communicatieconcept ‘Zo DELTA’ met echte Zeeuwen voor de lens. De consistentie van de campagnes heeft een stevige basis in de merkidentiteit van DELTA, en in het bijzonder in diens emotionele waardes, die na een grondig onderzoek als insteek voor de communicatie naar voren werden geschoven. Voor deze unieke aanpak deed DELTA opnieuw een beroep op Brandhome.

Brandhome tekende voor het conceptuele denkwerk en de uitvoering van de hele campagne (Above The Line & Below The Line & alles daartussen), inclusief Zeeuwse fotoshoot en design van de abri’s, advertenties, brieven, EDM’s, folders, leaflets, posters, banners, etc.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla