VAB

Brandhome brengt VAB en Het Belang van Limburg samenVAB richt haar nieuwe acquisitiecampagne specifiek op de provincie Limburg. Daarbij werd er bewust gekozen voor een verregaande samenwerking tussen Brandhome, VAB en de krant Het Belang van Limburg. Creatief gebruik van een specifiek medium werkt in deze tijden vaak beter dan traditionele marketing & communicatie. Het Belang van Limburg is voor ons een erg waardevolle partner: VAB heeft in Limburg best nog wat groeimarge en het bereik van deze krant in deze provincie ligt uitzonderlijk hoog.

Brandhome lanceerde in samenwerking met Het Belang van Limburg een wedstrijd waarin de lezers van de krant nauw betrokken zijn. Zij worden gevraagd om online een foto in te sturen van een moment dat ze hadden moeten missen als ze geen wagen hadden gehad. Een vakantie, een feest: ergens waar je wagen je op het juiste moment op de juiste plek bracht. Daarmee kunnen ze een leuke citytrip voor twee winnen. Bovendien krijgen lezers van Het Belang van Limburg en She.be ook een korting als ze nu voor VAB-Pechbijstand kiezen.

Brandhome werkte alle campagne-elementen uit, in samenwerking met Het Belang Van Limburg: een publireportage, de backcover van de krant, print advertenties, adverskinning, banners, noem maar op. Brandhome zorgde niet alleen voor de creatieve invulling, design, lay-out, etc. Ook werd erover gewaakt dat alles binnen de lijntjes van het VAB-merk bleef.

Het resultaat is een geslaagde samenwerking en, vooral, een creatieve manier om een sales campagne binnen het beschikbare budget meer slagkracht te geven.”

www.hbvl.be/vab

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla