VAB

Brandhome en VAB bewaren goede herinneringen aan pechEen ongeval of pech: het is vaak sneller gebeurd dan je denkt. Gelukkig ben je met VAB ook sneller geholpen dan je denkt. Dit gevoel van zorgeloosheid ligt aan de basis van de nieuwe Brandhome campagne voor VAB-Pechbijstand.

Als lid van VAB zal pech je reis in binnen- of buitenland niet doen ontsporen: de VAB-wegenwachter helpt je zo weer op weg.

De campagnebeelden benadrukken het zorgeloos gevoel dat je met VAB ervaart. Pech? Alles wat je hoeft te doen is een stapje opzij zetten: VAB lost het voor u op. Zo wordt pech al snel een leuke anekdote om achteraf (al dan niet met foto’s) te vertellen.

In de nieuwe campagne kijken we mee over de schouder van de VAB-klant. Terwijl de wegenwachter de pechsituatie oplost, nemen mama of papa een foto van de tegenvaller met een happy end.

Brandhome ontwikkelde het concept en zorgde voor de creatieve uitvoering van de beelden die gebruikt zullen worden voor de volledige campagne: folders, banners, advertenties, brieven, POS materiaal en ondersteunend verkoopsmateriaal.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla