VAB

VAB en Studio Brussel vergeten elkaar niet

De laatste editie van ‘Music for life’ van radiozender Studio Brussel draait volledig rond het thema dementie. Met de actie die twee weken duurt willen ze bewustzijn voor dit onderwerp verhogen. Naar goede gewoonte dompelt ook VAB zich helemaal onder in de ‘Music for life-sfeer’. Maar dit geldt ook omgekeerd.

Van 19 tot 21 december krijgt de website van Studio Brussel als het ware een VAB-jasje aan. Met een homepage take over is VAB prominent aanwezig op www.stubru.be.

Verder worden gedurende de hele periode van de actie banners getoond die inhaken op het thema van Music for life.
Met de zin ‘Pech? VAB vergeet je niet’ toont VAB steeds paraat te staan om je weer op weg te helpen bij autopech.

Ook op de radiozender zelf is VAB aanwezig met een 10-seconden radiospot die specifiek op de actie inspeelt en een 30-seconden spot uit de meest recente radiocampagne van VAB. Deze sluit vanwege diens verwijzing naar een rockconcert perfect aan bij het luisterpubliek van Studio Brussel.

Brandhome stond in voor het idée en de creatieve uitwerking van de radiospots, banners en adverskinning.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla