Brandhome

Brandhome museum opent deuren

In 1997 ontstond Brandhome als online kenniscentrum voor merkcommunicatie.
Op de website Brandhome.com werd alle nuttige informatie over merkbouw en management verzameld, en Brandhome stuurde wekelijks een nieuwsbrief uit. Op minder dan 2 jaar tijd schreven meer dan 12.000  abonnees zich in om op de hoogte te blijven van wat er in de wereld van merkbouw gebeurde.
Brandhome luidde het millennium in met o.a. de merkborrels, de drukbekeken webcast-conferenties over branding. Ook het boek ‘over maatschappij, mens en merk’ mocht niet ontbreken.
Met al deze verzamelde kennis startte Brandhome in 2003 met het geven van strategisch merkadvies en later met het creëren van geïntegreerde oplossingen, van strategie tot implementatie.
Vandaag is Brandhome uitgegroeid tot ‘full service’ organisatie en opent ze de deuren van het online Brandhome museum. Hierin leest en ziet u alle verzamelde kennis over merkbouw van de voorbije 10 jaar terug. Van merkwaardige quotes tot een ‘best of class’ essay over de specialisaties in de wereld der merken, u vindt het er écht allemaal. Let ook vooral op de authentieke retro webomgeving… alvast veel leesplezier in het Brandhome museum.

 

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla