Brandhome & co

Wie groeit er sneller dan de markt?

Ook in 2007 hebben we onze missie volbracht: ´de merken van onze klanten sneller laten groeien dan de markt’. Dit o.a. door de Brandhome method® en natuurlijk de sterke inzet van onze klanten. Lees hier wie dit jaar de beste resultaten boekte.


BASE
BASE haalde de voorbije weken de nationale pers door de enorme groei van hun klantenbestand het voorbije jaar. Met 364.000 nieuwe abonnees in de eerste drie kwartalen van 2007 verovert BASE nog steeds de markt van het voordelig bellen en sms’en. Ze haalden meer nieuwe klanten binnen dan de twee grote concurrenten samen en groeiden dus sneller dan de markt. Wat een croissant en een kopje koffie al niet kunnen teweegbrengen…

KMDA, ZOO Antwerpen en Planckendael
Een nieuwe huisstijl en een communicatieconcept voor zowel ZOO Antwerpen en Planckendael maakten van beide parken sterkere merken. Door het voorbije jaar meer dan 20% nieuwe abonnees en meer dan 2 miljoen bezoekers te registreren, was dit voor de KMDA een topjaar.

MIDAS
Als dé specialist in autoreparatie en –onderhoud groeide MIDAS dit jaar sterk voorbij haar concurrenten. In 2008 gaan ze voor een nieuwe aanpak: ze willen dichter bij hun klanten staan, als de betrouwbare en échte garagist in de buurt.

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla