Brandhome

Spreekt op Advertising Festival Dubai Lynx

Afbeelding_3.png

 

Erik Saelens van Brandhome spreekt op het eerste Internationale Advertising Festival ‘Dubai Lynx’ in Dubai. Het zal de tweede keer zijn dat Saelens in Dubai spreekt. Zijn eerdere presentatie tijdens de National Summit van de Golfstaten werd zo positief ontvangen dat de organisatie van ‘Dubai Lynx’ hem heeft uitgenodigd.

Nicoline Spruijt, CEO van Brandhome: ‘Ik vind het een hele grote eer dat Brandhome is uitgenodigd om te spreken op dit festival. Vooral de grote Amerikaanse bureaus drukken hun stempel op het programma, het aantal Europese bureaus is beperkt. Met alle contacten die lopen tussen Brandhome en grote merken en merkeigenaars uit het Midden Oosten, vind ik het belangrijk dat Brandhome op dit festival aanwezig is. Erik zal met collega-professionals uit het Midden Oosten van gedachten wisselen over branding en het bouwen van merken. De markten in dit deel van de wereld maken een enorme, dynamische groei door en dat zorgt voor nieuwe ideeën en perspectieven in ons vakgebied. De organisatie heeft Brandhome gevraagd haar visie te geven op de introductie van merken op het Europese continent en wat daar bij komt kijken. Erik zal naar goede gewoonte België weer aanprijzen als de interessantste markt om de EU binnen te komen.’
 
Het reclamefestival vindt plaats van 31 maart tot en met 2 april in Dubai. De organisator is hetzelfde bedrijf dat het bekende Europese reclamefestival in Cannes organiseert. Het beoogde doelpubliek bestaat uit creatieven en adverteerders uit het Midden Oosten, India en Noord Afrika.

 

UPDATE:
Erik Saelens presenteerde bij aanvang van het congres en had het vooral over wat MENA-merken dienen te weten als ze de Europese markt willen betreden.

´What MENA/Indian creatives should know when bringing their brands to Europe.´

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla