DELTA

Haal de ruis van je buis!


Op 11/11 zapt heel Zeeland naar de toekomst. Op die dag wordt er op de kabel plaatsgemaakt voor meer themazenders, beter beeld en geluid, sneller internet, digitale toepassingen en nog veel meer. Gevolg? Op die dag is er ruis op de buis.

Brandhome verzorgt het geïntegreerde “Haal de ruis van je buis” communicatieconcept. En zorgt er zo voor dat de tv-kijkers op 11/11 geen seconde van hun favoriete programma missen. Al wat ze moeten doen is met de afstandsbediening hun tv opnieuw instellen.

De uitgebreide campagne bestaat uit: tv- en radiospots, advertenties, website, banners en interstitials, DM met brief, stappenplan, stickers en magneetjes, een specifieke interne campagne, vrijwilligerswerking, PR... Kortom, alles om deze unieke mega-operatie vlotjes te laten verlopen.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla