DELTA

DELTA: samen voor één sterk Zeeland

Brandhome heeft twee Top Topicals en één gewone advertentie gemaakt voor het Nederlandse DELTA N.V. Uitgangspunt van de advertenties is de onlosmakelijke verbondenheid van het bedrijf met Zeeland.

DELTA is een bedrijf van, voor en door Zeeuwen. Maar ook in Zeeland zijn het woelige tijden: dreigende economische neergang, nakend verlies van werkgelegenheid, uitverkoop van Nederlandse bedrijven, enz. Eind januari organiseerde de Provinciaal Zeeuwse Courant daarom een debat over de toekomst van Zeeland.

De advertenties sluiten aan bij dit debat en de boodschap is duidelijk: “wij komen, u komt toch ook? Dit debat belangt ons allen aan.” Met name in een onzekere tijd als deze is het belangrijk dat DELTA en de Zeeuwen de handen in elkaar slaan voor één sterk Zeeland. De blauwe mannetjes in de advertenties drukken deze boodschap visueel krachtig uit.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla