VAB

Nogmaals bedankt, Roger van VAB!

Vanaf vandaag zijn er op de Vlaamse radiozenders nieuwe radiospots voor VAB te horen. Brandhome bedacht voor deze nieuwe campagne een concept dat naadloos aansluit bij het ´Bedankt, Roger van VAB´-thema van de najaarscampagne in 2008. Toen zetten de radiospots de Pechbijstand (autopech) van VAB in de verf, dit keer focussen ze op VAB Reisbijstand.

De personages in de radiospots bevinden zich in het buitenland. Onverwachts kwamen ze in nauwe schoentjes: ze aten iets verkeerds of kwamen lelijk ten val. Gelukkig was er Roger van VAB. Hij zorgde ervoor dat alles weer in orde kwam, zodat de reizigers toch nog van hun vakantie konden genieten. Ze zijn hem zo dankbaar, dat ze hem lauweren in een bedankspeech.

De boodschap is duidelijk. Of je nu gaat skiën of de zon opzoekt, met je polis van VAB Reisbijstand ben je steeds veilig, want de medewerkers in het call center van VAB staan dag en nacht voor je klaar.

Hebt u de radiospotjes nog niet gehoord? Klik dan hieronder om ze te beluisteren!

Ski Voedsel 30s
Ski LetselVal 30s

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla