DELTA

Twee nieuwe logo’s te water

‘Spinnaker’ is vast niet zo’n woord dat dagelijks over uw lippen rolt, tenzij u zeilfanaat bent. Wij bij Brandhome zijn dat alvast niet – al weten we wél alles over het reilen en zeilen binnen de wereld van merken. Toch behoort ‘spinnaker’ sinds kort tot onze dagelijkse woordenschat. Onze klant DELTA N.V. is namelijk de hoofdsponsor van de DELTAWEEK, het belangrijkste watersportevenement van Zeeland. In opdracht van DELTA riepen wij alle hens aan dek om twee nieuwe logo’s te ontwerpen.

 

De DELTAWEEK start op zaterdag 27 juni en betekent watersportfun voor iedereen: wedstrijdzeilers, vrienden-, familie- en bedrijventeams. Landrotten racen met radiografisch bestuurbare zeilbootjes of hijsen om het snelst de fok. Dit jaar worden voor het eerst ook de DELTA Spetters georganiseerd. Met dit project proeven kinderen van 11 à 12 jaar van verschillende watersporten, zoals kanoën, zeilen en windsurfen. De DELTA Spetters gaan door op schooldagen tijdens het voorjaar, en eind juni wordt er tijdens de DELTAWEEK een finale georganiseerd.

Voor het nieuwe logo van de DELTAWEEK versmolt ons grafisch team deskundig de logo’s van de voormalige Deltaweek en DELTA N.V. Voor het watersportprogramma DELTA Spetters ontwierpen we from scratch een spetterend nieuw logo.

Hieronder ziet u de logo’s. En oja, dat u het weet: een spinnaker is een ultralichtgewicht bijzeil dat ook bij zwakke wind bolt. Dat maakt het mogelijk om te zeilen bij halvewindse koersen. En als de wind eindelijk weer met bolle wangen blaast, wordt de spinnakker netjes opgeborgen in een grote sok. Arrrrrr!

Klik hier voor de website van de DELTA Week

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla