Brandhome foundation

Brandhome heeft stevige wortels in de maatschappij. We zoeken, kijken, beleven en voelen wat er gaande is. Alleen zo ontdekken we de laatste trends, hypes of rages. Zo zien we ook wat ons niet bevalt. Reden voor ons om de Brandhome foundation op te richten. Een foundation die kansarme kinderen in Antwerpen en omgeving helpt. In welke zin dan ook.

We hebben het volgende gedaan:

Brandhome schenkt inkomsten van Triple-A boek aan SPARK

 

In Brandhome's nieuwste boek  in Triple-A we trust, gaan Erik Saelens en Nicoline Spruijt dieper in op hun Triple-A filosofie. Hierin stellen ze dat sterke merken steeds Authentic, Accountable en Activating moeten zijn. Alle inkomsten voor het boek worden integraal geschonken aan SPARK, een project dat al langere tijd door Brandhome ondersteund wordt.

 

Brandhome foundation steunt Movember

Elk jaar in de maand november vraagt Movember (Moustache + november) aan mannen in de ganse wereld om hun snor te laten groeien om zo geld in te zamelen en de mensen bewust te maken van prostaatkanker. Ook de Brandhome foundation draagt haar steentje bij door een gift. Daarboven zal onze Concept Director Stefaan Pauwels, 30 dagen lang zijn bovenlip schuwen tijdens het scheren. U kan hem en andere ‘Mo Bros’ steunen door een gift te geven, een ‘like’ of retweet te doneren of gewoon eens af en toe naar zijn snor te staren via deze link

 

Brandhome foundation helpt SPARK groeien

De Brandhome foundation zet zijn schouders onder SPARK (Speech Practice for Autistic and other Remarkable Kids). Het is een PowerPoint-tool die werd ontwikkeld door Frank Verhagen, een vader die beter wou communiceren met zijn autistische zoon. Dankzij de tool zijn ze er samen in geslaagd om kleine gesprekjes over dagelijkse onderwerpen te voeren en zo ontstond een hechtere band tussen de twee. Die ervaring wil Frank delen met iedereen die te maken heeft met autisme – ouders, broers, zussen, opvoeders. De Brandhome foundation hielp met plezier mee aan de uitbouw en lancering van een website (www.sparkcommunity.net) zodat iedereen die wil gebruik kan maken van SPARK!

Kids dream race

De Brandhome foundation droeg bij aan een sociaal zeilproject waarbij Belgische talentvolle jongeren konden mee zeilen in de 'Tour de France a la voile. Aan boord werden ze tijdens de race onderricht door ervaren zeilers. Mooi project. Mooie kans voor jongeren. Echt iets voor Brandhome foundation om aan bij te dragen!

De plot van Faces4Faces en boek.be krijgt een verrassend einde

Thomas Aelbers, amper 10 jaar oud, is de winnaar van het boekenbeurs inspiratiespel, een initiatief van Faces4Faces en boek.be. Hij schreef het spannendste slot van het Hal 5 boekje. Zijn klasgenote Elien tekende de mooiste coverillustratie. Brandhome zorgde voor de opmaak.
Voor meer info lees hier verder.

Een balletje slaan voor het goede doel

De Brandhome foundation geeft kinderen een steuntje in de rug door financiële bijdragen te geven. We hebben verschillende vzw’s en stichtingen op ons lijstje staan die kunnen rekenen op onze steun. In Nederland kon de Stichting Kika op zo’n bijdrage rekenen. Deze stichting financiert onderzoek naar kanker bij kinderen.

Als dank mocht Brandhome een balletje slaan tijdens de Kikagolfdag in het Nederlandse Eemnes.

De bedrijfsdichter

Vandaag is de bundel ‘Bedrijfsgedichten’ van dichter Luc Elen, uitgegeven door Brandhome, van de persen gerold. De bundel is een poëtisch getinte spiegel waarin iedere manager, leidinggevende of medewerker zichzelf kan herkennen.

Naar school met een gevulde boekentas

Maar liefst 650 kinderen konden het nieuwe schooljaar beginnen met een gevulde boekentas. VZW Moeders voor Moeders kreeg een donatie van de Brandhome foundation om boekentassen aan te schaffen en te vullen met schriften, pennen, potloden etc etc. Voor alle 650 kinderen een goede start van hun school carriere!

Sinterklaas en de kerstman

Verder zullen we VZW Moeders voor Moeders steunen in de decemberperiode. Sinterklaas en de kerstman helpen we dan een handje met onze donatie zodat ze cadeautjes kunnen kopen voor kansarme kinderen.

Eet cake!

De bananacakes van MARMEL® smaken niet alleen lekker, maar worden ook met een verantwoord doel in het achterhoofd bereid. Een deel van de opbrengsten van MARMEL® gaan namelijk naar de Brandhome foundation. Wat is MARMEL®? Verrassend, maar niet ten koste van. Naast doordacht design zijn duurzame productie en bouwen aan de samenleving van morgen de twee belangrijkste pijlers van de merkfilosofie. U leest meer over nieuwe bijzondere producten op www.marmel.org

 cake_test.jpg  cake_beeld_voor_foundation.jpg

 

Hersenbreker voor De Rinkelbel

Brandhome werkte mee aan De Solidariteitsprijs van De Standaard. De krant daagde reclamebureaus uit om een advertentie te maken voor een goed doel. Speel-o-theek De Rinkelbel, een vzw die aangepast speelgoed uitleent aan kinderen met een handicap, kon rekenen op onze steun. Onze advertentie won een prijs, maar dat vonden we niet voldoende. We wilden graag dat De Rinkelbel er ook echt beter van zou worden. Dus hebben we affiches laten maken en geregeld dat deze in Antwerpse abri’s te zien waren. De oproep aan de Antwerpenaren was duidelijk: stort een bijdrage!

BH_artikelRinkelbel.jpg

rinkelbel_advertentie_2_copy.jpg DSC_0058.jpg

 

Speciale schommel voor Centrum voor Autisme

De vzw Begeleidingscentrum voor Autisme heeft een speciale schommel ontvangen van de Brandhome foundation. De vzw had deze schommel al een tijdje op haar verlanglijstje staan voor haar bewoners. De schommel is voor hen van grote therapeutische waarde. De foundation helpt dan graag. 

 

Verjaardagen van klanten zijn een feest voor de foundation

Iedere verjaardag van een klant van Brandhome is goed nieuws voor de foundation. We geven namelijk geen cadeau aan onze klanten, maar aan de foundation. Zo kunnen we kansarme kinderen blijven helpen.

 

verjaardagskaart2.jpg

 

Ballenbad

Alle kinderen moeten kunnen spelen. Daarom hebben we 20 basketballen gegeven aan de mentaal gehandicapte kinderen van een school in Sint-Job-in-‘t-Goor. Ook kinderen in een school in het Nederlandse Wemeldinge kunnen nu een stevig potje basketballen.
Verder hebben we in 2008 een aantal kinderen persoonlijk kunnen helpen door spullen in te zamelen of te doneren. 

Zelf een project?

Als u een initiatief weet dat onze steun kan gebruiken, dan horen we dat graag.
U kunt natuurlijk ook een bijdrage geven aan de Brandhome foundation.
Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met machteld.schierbeek@brandhome.com

 

 

moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel

blabla