Over maatschappij, mens en merk

Gewijzigd op: 13-12-2002

Het nog vrij jonge vakgebied van identiteits- en merkdenken zal zich in de toekomst nog sterk doorontwikkelen en zal een belangrijke rol spelen in de sociale en economische evolutie. Binnen elke organisatie waar mensen als individuele identiteiten samenwerken, zij het ondernemingen, instituten of administraties, zal de strategische visie 'identity drives your business, and your business drives your brand(s)', zich doorzetten.

In het verlengde van deze economische evolutie zal deze gedachte ook haar weerklank vinden binnen de nationale en Europese politieke structuren. Het bewijs daarvan leest u in het boek Brandhome Platform I.

Identiteit zal de kern worden van de economische en politieke activiteiten.

De door Brandhome ontwikkelde theorie van co-alignment of values, streeft een harmonieuze samenleving van identiteiten na. Als een rode draad loopt dit gedachtengoed dwars door Brandhome Platform I heen.

Het boek Brandhome Platform I handelt over maatschappij, mens en merk. Alleen het besef van het belang van identiteit en het begrijpen van de onderlinge samenhang tussen identiteiten kunnen ervoor zorgen dat maatschappij, mens en merk op ??nzelfde lijn komen en blijven.

Ik hoop dat het boek en de activiteiten rondom Brandhome Platform I een bijdrage leveren aan het versnellen van dit proces zowel binnen ondernemingen als binnen de maatschappij.

Ik zie u op 12 december om 15:45u voor de webcast Brandhome on Platform I.