Brandhome heeft nieuw jasje

Op 19 september 1999 zag Brandhome in Belgi? het levenslicht. Vandaag, exact 3 jaar later, is Brandhome er terug in een nieuw jasje. Het volledige Brandhome concept is herzien. De herlancering van de Brandhome website is de eerste stap in de uitrol van het nieuwe concept.

Gewijzigd op: 23-09-2002

In de komende weken wordt het concept verder uitgerold met o.a. de publicatie van het boek Brandhome Platform I, webcastings over actuele merkvraagstukken,
out-of-the-Brand-box sessies voor leden van de Brandhome Community en opleidingsessies voor Brandhome Partners. De afgelopen 6 maanden heeft het Brandhome team, in samenwerking met Drupsteen-Saelens, YPOS en KPN Valley, het vernieuwde concept uitgewerkt. Het nieuwe concept is gebaseerd op de ervaringen en bewezen activiteiten van de afgelopen 3 jaar. Met het nieuwe concept wil Brandhome beter beantwoorden aan de kennis- en informatiebehoefte van haar leden. Wie op de hoogte wil blijven van actueel merknieuws kan zich gratis inschrijven op de wekelijks gemailde Brandhome Merkbrief. Wie de opleidingen en de out-of-the-Brand-box sessies wil volgen en wie wil genieten van de voordelen voor leden van de Brandhome Community kan zich hier aanmelden. Volgens Erik Saelens, oprichter en managing director van Brandhome, zijn de kernwaarden van Brandhome referentie, kennis, ambitie en netwerk. Toen Saelens in 1999, na verschillende marketingfuncties bij Walibi, Sodexho Alliance en Koninklijke KPN, als jonge ondernemer in het merkadvies rolde, investeerde hij zijn gehele jaarwinst in internationale merkconferenties. Saelens praatte met en liet zich inspireren door internationale merkgoeroes en internationale topmanagers. Vooral de visies van topexecutives, die in een mensenleven nooit al hun duizenden medewerkers kunnen toespreken, en die daarom identiteitsmanagement gebruiken om iedereen te bereiken, inspireerden de jonge Belg. Vervolgens maakte Saelens de balans van zijn ervaringen op: de Angelsaksische merktheorie?n, die dateren uit de explosie van het reclametijdperk, zijn volgens hem niet passend bij de diversiteit van culturen c.q. identiteiten binnen het Europese ondernemingsleven. 'Brandhome zal h?t platform bieden om vanuit Belgi? en Nederland te bouwen aan een Europees bastion van merkprofessionals. Brandhome zal de bestaande kennis op het gebied van merk- en identiteitsmanagement doorontwikkelen. Een platform is daarbij een belangrijke katalysator voor het welslagen', alsdus de 27-jarige merkspecialist.

Klik hier om lid te worden van de Brandhome Community.
Klik hier hier voor de visie, ambitie en missie van Brandhome. Klik hier voor het volledige persbericht.