Exclusieve merkportretten op Brandhome

In de recent verschenen herdruk van De Kroon op het Merk gaat de Belgische auteur Marcel Grauls verder dan de merknaam alleen. Grauls neemt de bezoekers van Brandhome mee op een zoektocht naar de personen achter werelds grootste merken. In de komende weken zal Brandhome 10 exclusieve merkportretten de revue laten passeren.

Merkportret 3:
IKEA, hoe het komt dat een op de tien West-Europeanen in een bed van Ingvar Kamprad is verwekt

Het was een uiterst ongewoon en g?nant gezicht, die dag in augustus 1998 dat IKEA-stichter Ingvar Kamprad, een persconferentie gaf in de cafetaria van zijn winkel in Stockholm, ...
17-11-2002

IKEA voor ?iedereen?

IKEA gaat huiskamers op straat bouwen. Parkeerplaatsen van 8,5m2 worden ingericht om te laten zien hoe de Zweedse meubelfabrikant haar klanten helpt om kleine ruimtes optimaal te benutten.
27-10-2002

IKEA maakt ?grijze muis? interactief

IKEA heeft in lijn met haar Unb?ring marketingcampagne een interactieve site gelanceerd voor de Amerikaanse markt. Op de flash website kan de Amerikaanse IKEA consument het (brand)boek The Unb?ring Manifesto downloaden. Op een speelse doch geanimeerde wijze kan de consument bladeren door de recente hippe designhoogtepunten.
30-09-2002

IKEA gaat native

Met de slogan Wat nou grijs? lanceert moederbedrijf IKEA een grootse reclamecampagne in Nederland. Het doel van de campagne is een aantal van de 'verzadigde' waarden van het IKEA merk te revitaliseren.
17-09-2002