Brandhome

Brandhome en VAB onderzochten
de brandscape van mobiliteit

Renta, de Belgische Federatie van Voertuigenverhuurders, organiseerde op 15 september haar jaarlijkse happening. Erik Saelens, strategisch directeur van Brandhome was gastspreker met een uiteenzetting over ‘brandscape’.

Merken zijn niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Dagelijks concurreren ze met elkaar om aandacht, tijd en geld van de klant. Klanten, zowel particulier als zakelijk, ontwikkelen (on)bewust een patroon van merken die ze gebruiken, kopen of verkiezen in het dagelijks leven. Dit heet hun ´brandscape´. Het is belangrijk om die verbanden, die relatie tussen merken die de klanten gebruiken te kennen, te begrijpen. Ze omvat waardevolle marktinformatie voor elk merk: met welke merken wel/niet samenwerken, hoe, etc.

Jaarlijks onderzoekt VAB de brandscapes van haar klanten.
Speciaal voor dit Renta event heeft Brandhome samen met VAB de brandscape van mobiliteit gerelateerde merken laten onderzoeken. Mét verrassende resultaten.

Download hier de presentatie.

Meer weten? Contacteer Saskia Spruijt (saskia.spruijt@brandhome.com).

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla