Brandhome

Antwerpse primeur op virtueel formaat voor Brandhome

Brandhome komt met een QR Gallery waarbij communicatie kunstwerken (letterlijk) worden gekaderd in het straatbeeld. Voorbijgangers kunnen met hun smartphone (QR reader) een virtuele toer maken langs onze creaties. En daarmee hebben we meteen een Antwerpse primeur te pakken.

De QR Gallery, ofwel “het museum van de toekomst”, stelt campagnes die we maakten voor onze klanten tentoon. Dit in de vorm van QR codes die je met je gsm kan inscannen. Je komt dan terecht op een pagina met de advertentie van waaruit kan worden doorgeklikt naar de website. De bedoeling is om in de toekomst een hele reeks merken binnen dezelfde omkadering te laten adverteren.

Een advertentiewerkje kaderen in de virtuele galerij kan voor 50 euro per maand. De opbrengst ervan gaat integraal naar de Brandhome foundation, onze vzw voor kansarme kinderen in Vlaanderen en Nederland.

Klik hier voor het krantenartikel.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla