Brandhome

How (l)awful is your branding?

De reclame geeks van Brandhome en de wetspecialisten van Loyens&Loeff hebben de handen in elkaar geslagen voor een seminarie waar ‘branding meets law’. Daar ging een serieuze voorbereiding aan vooraf: we werkten een volledige campagne uit voor een fictief merk en leefden ons hierbij (al even) volledig uit. Het resultaat is een (l)awful campagne met alles erop en eraan, inclusief talloze inbreuken tegen de reclamewetgeving. Het gaat van logo-ontwikkeling, een mediaplan en verschillende printadvertenties tot radio- en televisiespots, billboards en een online app. Materiaal waar Loyens&Loeff vervolgens mee aan de slag ging, legal-wise althans.

De bedoeling van het evenement is het belang van de samenwerking tussen marketing- en wetspecialisten in bedrijven aantonen en bevorderen. Kwestie van blunders tijdens brand building tegen te gaan. In het licht hiervan stelden we een flow chart op die blunderpunten aangeeft en hoe die te vermijden. Via een online quiz kan je nagaan hoe (l)awful je branding knowledge is.

De campagne opstellen, de organisatie … Het was veel werk, maar het is zeker niet voor niets geweest: de opkomst was groot – zowel legal als marketing people waren en masse aanwezig. Bovendien gaat de opbrengst van het evenement integraal naar de Brandhome foundation.

Test hier je (l)awful branding knowledge 
Klik hier voor het persbericht.
Klik hier voor de flow chart.
Klik hier voor het artikel in de Tijd.
Klik hier voor het artikel uit L´Echo
Klik hier voor het artikel uit Trends

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla