Brandhome

Maakt een koninklijk biertje een kans?

Belgen en Nederlanders over hun Koningshuis. Brandhome wilde er meer over weten. Hoe denken we over het Koningshuis en is het een merk? Woorden als traditie en klasse hoorden we vaak, maar ook bevoorrecht en ouderwets. Verder stelden we de vraag of het Koningshuis een merk is en of het producten en diensten zou kunnen verkopen. De uitkomst is duidelijk, je zult binnenkort nog geen Koninklijk biertje of galajurk in de winkel aantreffen. Slechts 14% van de ondervraagden vond het Koningshuis een merk.

Kwaliteit en prestige dankzij predicaat hofleverancier
Brandhome wilde ook het naadje van de kous weten over het predicaat hofleverancier. Hoe worden merken dan gepercipieerd? En zijn die merken bekend?
90% kent het predicaat hofleverancier. Merken die in bezit zijn van zo´n erkenning worden gezien als kwalitatief, prestigieus en luxueus. Vooral jongeren zijn bereid om iets meer voor die luxe en status te betalen. De grote meerderheid let toch meer op de centen. Spa en Albert Heijn zijn de meest bekende hofleveranciers.

Ter uitbreiding van het onderzoek polste Brandhome naar de mening van marketing-en communicatieprofessionals over de waarde van het keurmerk hofleverancier. Uit de bevraging blijkt dat 8 op 10 van de professionals vindt dat de waarde van een merk verhoogt als die het keurmerk hofleverancier draagt. Meer dan de helft van de ondervraagden zijn dan ook van mening dat merken die hofleverancier zijn dit pro-actief moeten uitspelen in hun communicatie.

Hofleverancier betekent kwaliteit en prestige voor merk
Nederlanders koningsgezinder dan Belgen

posted in: consulting - advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla