VAB

VAB en Studio Brussel vergeten elkaar niet

De laatste editie van ‘Music for life’ van radiozender Studio Brussel draait volledig rond het thema dementie. Met de actie die twee weken duurt willen ze bewustzijn voor dit onderwerp verhogen. Naar goede gewoonte dompelt ook VAB zich helemaal onder in de ‘Music for life-sfeer’. Maar dit geldt ook omgekeerd.

posted in:  advertising read more >>
BbyB

Brandhome brengt BbyB. naar 't Stad

Het chocolademerk BbyB. Chocolates lanceert zijn eerste pop-up store. Sinds 18 oktober kan je in deze exclusieve tijdelijke winkel in Antwerpen heerlijke meesterwerkjes met smaak ontdekken. Brandhome bedacht het winkelconcept en leidde de uitvoering van het gehele project, van het eerste idee tot de concrete inrichting; van het persplan tot de communicatie en de fieldactivatie. Dit alles werd gerealiseerd in slechts 6 weken tijd, samen met het team van BbyB.
Het resultaat: een smaakvol pop-up meesterwerkje!

Kom de haute couture chocolade van BbyB. nog tot 15 januari 2012 ontdekken in de BbyB. pop-up store (Wiegstraat 12-2000 Antwerpen). Je kan er elke dag terecht tussen 10h00 en 18h00.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB en Brandhome gaan de 'nostalgische' toer opDe VAB-wegenwachters staan als ware helden 24/7 paraat om de VAB-leden en klanten zo snel mogelijk op weg te helpen. Dankzij een originele radio-actie kregen deze leden de kans om hun redder in nood op een originele manier te bedanken. Gedurende 2 weken konden VAB-leden op radio Nostalgie een plaatje aanvragen om hun wegenwachter in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten. Bovendien maakten de deelnemers ook elke dag kans op een brandstofcheque t.w.v. 255 euro.

posted in:  advertising read more >>
BNP Paribas Fortis

Brandhome boekt viral succes voor BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis lanceerde de eerste afleveringen van een vijfdelige webserie, gericht op pas afgestudeerden en studenten. De hele serie is opgevat als een virale campagne voor de HR-afdeling van BNP Paribas Fortis. Dit in het kader van een nieuw initiatief om het imago van BNP Paribas Fortis als werkgever op de sociale netwerken uit te bouwen. Brandhome bedacht het concept en leidde de uitvoering van het gehele project, van script en opnames tot de final edit. Het resultaat? De eerste ‘soft launch’ op Facebook, zonder ondersteuning van de pers of andere campagnes, werd in een mum van tijd duizenden keren bekeken en leuk gevonden.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome en VAB bewaren goede herinneringen aan pechEen ongeval of pech: het is vaak sneller gebeurd dan je denkt. Gelukkig ben je met VAB ook sneller geholpen dan je denkt. Dit gevoel van zorgeloosheid ligt aan de basis van de nieuwe Brandhome campagne voor VAB-Pechbijstand.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome brengt VAB en Het Belang van Limburg samenVAB richt haar nieuwe acquisitiecampagne specifiek op de provincie Limburg. Daarbij werd er bewust gekozen voor een verregaande samenwerking tussen Brandhome, VAB en de krant Het Belang van Limburg. Creatief gebruik van een specifiek medium werkt in deze tijden vaak beter dan traditionele marketing & communicatie. Het Belang van Limburg is voor ons een erg waardevolle partner: VAB heeft in Limburg best nog wat groeimarge en het bereik van deze krant in deze provincie ligt uitzonderlijk hoog.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

ZO DELTA! ZO BRANDHOME!

De 2012 wintercampagne van het Zeeuwse multi-utility bedrijf DELTA bouwt, net als hun zomercampagne, verder op het communicatieconcept ‘Zo DELTA’ met echte Zeeuwen voor de lens. De consistentie van de campagnes heeft een stevige basis in de merkidentiteit van DELTA, en in het bijzonder in diens emotionele waardes, die na een grondig onderzoek als insteek voor de communicatie naar voren werden geschoven. Voor deze unieke aanpak deed DELTA opnieuw een beroep op Brandhome.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Mis ze niet: de flitsende Brandhome radiospots voor VAB

Je mist heel wat door autopech” is het thema van de nieuwe spots van VAB-Pechbijstand. Al weken keek je vol spanning uit naar die ene blind date die je vrienden voor je hadden geregeld. Zo blij was je dat je naar de pyjama party van je beste vriendin mocht gaan en je had al dagen op voorhand een cadeautje gekocht. Eindelijk had je tickets te pakken gekregen voor het concert van je idool. Het bedrijf waar je werkte stond bekend om zijn werkfeestjes en vol verwachting keek je uit naar de eerste office party met je collega’s. Maar dan … geraak je er helemaal niet door autopech. Neeeeeeeeeeeeeeeee. Al dat leuks zou je natuurlijk nooit gemist hebben als je lid was van VAB-Pechbijstand. De algemene boodschap die de verschillende spots met elkaar gemeen hebben: je mist gewoon heel wat als je met pech langs de weg staat. Dat besef je jammer genoeg pas als je plannen door een lekke band, een plate batterij, etc. hopeloos in de war worden gestuurd. Met VAB-Pechbijstand ben je gelukkig in een flits weer op weg, zodat je niets hoeft te missen.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Je auto verkopen ... VAB-Autoverkopen is al onderweg

149.999,95 euro voor een gewone wagen? Neen, natuurlijk niet!!
VAB lanceert een gloednieuwe business unit, VAB-Autoverkopen. VAB-Autoverkopen berekent voor jou online hoeveel je wagen echt waard is. Je kan bovendien je wagen via VAB-Autoverkopen verkopen. VAB-Autoverkopen brengt je een gegarandeerd bod uit, zo ben je zeker van een correcte prijs.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Met ZeelandNet & DELTA - met Brandhome

ZeelandNet en DELTA blijven de beste provider van Nederland voor internet, telefonie én digitale tv. Maar er zit meer in internet, televisie en bellen. Met DELTA & ZeelandNet ben je duidelijk verbonden. Je zit gewoon goed en krijgt echt wat je wil.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome zet jonge chauffeurs op de cadeaubon met VAB-Pechbijstand

Wat als je kind midden in de nacht ergens ten velde in panne staat? Wat doe je dan? Midden in de nacht hulp bieden? Pech gebeurt altijd onverwachts en voor iedereen zijn gemoedsrust en in sommige gevallen nachtrust bedacht Brandhome samen met VAB, de VAB-Cadeaubon voor jongeren. Met de VAB-Cadeaubon schenk je je (klein)zoon of (klein)dochter een jaar lang VAB-Pechbijstand. Bij de cadeaubon hoort ook een iTunes-herlaadkaart van € 15 of twee tickets voor een film naar keuze bij Kinepolis. Op die manier geef je een nuttige cadeau gecombineerd met een leuke extra.
De bons zijn te verkrijgen in een mooie, strakke cadeauverpakking online op vab.be, in de VAB-Rijscholen en bij de Jetaircenters.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome steunt Movember

Elk jaar in de maand november vraagt Movember (Moustache + november) aan mannen in de ganse wereld om hun snor te laten groeien om zo geld in te zamelen en de mensen bewust te maken van prostaatkanker. Dit jaar steunt Brandhome de goede zaak, en niet alleen met een gift van de Brandhome foundation. 30 dagen lang zal onze Concept Director Stefaan Pauwels zijn bovenlip schuwen tijdens het scheren. U kan hem en andere ‘Mo Bros’ steunen door een gift te geven, een ‘like’ of retweet te doneren of gewoon eens af en toe naar zijn snor te staren via deze link

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Het kan écht met ZeelandNet
& DELTA

ZeelandNet & DELTA zijn opnieuw verkozen tot beste provider van Nederland voor internet, telefonie én digitale tv. Zij verstevigen hun nummer 1 positie door aan te tonen dat het écht … nog meer, nog sneller en nog leuker kan.

posted in:  advertising read more >>
scarlet

KING/KONG GEKLOPT
met scarlet mobile postpaid

Laat King en Kong maar op hun borst kloppen, scarlet klopt hen wel met haar nieuwe tarieven.

Met de tagline size doesn’t matter brengt scarlet haar boodschap duidelijk over: wat je mobiel verbruik ook is, bij ons vind je bijna altijd de voordeligste tarieven. Daarom stelde Brandhome S, M, L, XL en XXL- pakketten voor.

posted in:  advertising read more >>
scarlet

Brandhome gaat de straat op
voor scarlet prepaid


Scarlet, de onafhankelijke dochteronderneming van Belgacom die eenvoudige, kwaliteitsvolle producten aanbiedt aan voordelige prijzen, is “wellicht de goedkoopste op de markt”.
Wellicht, omdat ze bij scarlet hun best doen om de goedkoopste te zijn, maar ook omdat ze bescheiden en realistisch willen zijn.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Nieuwe kunstwerken te bewonderen in onze virtuele galerij

Brandhome heeft zijn QR Gallery, onze communicatie kunstwerken (letterlijk) in het straatbeeld van het volkse Falconplein opgefrist.

posted in:  design - advertising read more >>
scarlet

Brandhome maakt van scarlet logo
the art hero

Telecomprovider scarlet vroeg aan Brandhome om een originele internal branding campagne uit te werken. Naast allerhande office designs doorheen het hele nieuwe scarlet gebouw in Evere werd ook gekozen om unieke schilderijen te maken van het logo van scarlet voor de bureaus van de 7 managers.

posted in:  design - advertising read more >>
scarlet

Brandhome zet scarlet one online op zijn plaats

Brandhome ontwikkelde voor scarlet een opvallende online campagne die via het Google Display Netwerk wordt ingezet. We kozen bewust voor meetbare prestaties met gerichte creativiteit op het juiste moment. Met deze technologie worden de scarlet advertenties op plaatsen weergegeven waar potentiële klanten ze vrijwel zeker zullen opmerken. We hebben geopteerd om 2 totaal verschillende creatieve uitwerkingen te implementeren. Heldere, duidelijke productinfo over scarlet one waarbij we ook een vergelijking met de collega telecomproviders niet hebben geschuwd.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome maakt opzettelijk advertentie die niet werkt voor VAB

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Dat is de bestaansreden van VAB, die hun klanten de meest complete Reis- en Pechbijstand aanbiedt. In de periode voor de zomermaanden starten er traditioneel heel wat campagnes over pech op vakantie. Wie dezer dagen online een vakantie wil boeken of even wil wegdromen bij plaatjes van idyllisch witte stranden, kan niet naast de vele banners kijken waarin vlekkeloos verlopende vakanties worden gegarandeerd. Maar het echte leven is geen advertentie. In het echt gaat er al eens wat mis. Of soms is het leven zo saai dat je op online advertenties gaat klikken.

Dat is het idee achter de opvallende online campagne die Brandhome voor VAB-Reisbijstand ontwikkelde.

posted in:  advertising read more >>
scarlet

Brandhome & scarlet packen Antwerpen en Brussel in

Scarlet, de onafhankelijke dochteronderneming van Belgacom die eenvoudige, kwaliteitsvolle producten aanbiedt aan voordelige prijzen, wil haar beste pack, “scarlet one”, extra in de kijker zetten. Brandhome werkte hiervoor reuzegrote affiches uit die momenteel in twee grote steden – Antwerpen en Brussel – te zien zijn (Nationalestraat en Place de l’Yser). Kwestie van de beste visibiliteit te genereren voor het beste product.

posted in:  advertising read more >>
VAB

En nu? Acquisitiecampagne
van Brandhome voor VAB

Echt alle soorten pech of ongeval kunnen vakantieplannen in de war sturen: van een mislukte rit op een jetski tot een kokosnoot die slecht terechtkomt. Het zijn maar enkele van de voorbeelden die Brandhome gebruikt in de nieuwe acquisitiecampagne voor VAB-Reisbijstand. Daarin wordt niet getoond hoe je vakantie kan wegvallen door pech, maar wel de pechsituatie zelf. VAB-Reisbijstand garandeert immers “reizen zoals gepland”, zelfs bij pech of ongeval.

posted in:  advertising read more >>
scarlet

Brandhome bekent kleur
voor scarlet prepaid

Scarlet, de onafhankelijke dochteronderneming van Belgacom die eenvoudige, kwaliteitsvolle producten aanbiedt aan voordelige prijzen, wil de verkoop van scarlet prepaid opkrikken. Hiervoor vroeg ze aan Brandhome om een sales campagne uit te werken voor prepaid die de nadruk legt op haar ro(n)de prijzen.

posted in:  advertising read more >>
VAB

De temperatuur loopt hoog op
in de nieuwe VAB-radiospots

Om ook deze zomer reizigers te laten reizen zoals gepland, gaat VAB de ether in met spots over vakanties die in het water lijken te vallen (letterlijk zelfs) door vakantiepech of ongeval. Brandhome stond in voor creatie van de nieuwe radiocampagne van VAB-Reisbijstand.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Zo DELTA, Zo Brandhome

DELTA, de multi-utility company uit Zeeland, is er samen met Brandhome in geslaagd om meer emotie te brengen in haar nieuwe energiecampagne. Die staat hierdoor dichter bij de DELTA klant. Met het concept “Zo …(klant bij DELTA), Zo DELTA” wordt duidelijk dat de klanten genieten omdat ze kunnen vertrouwen op de energie van DELTA. Het gemak dat ze ervaren is zo vanzelfsprekend, én zo DELTA.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome maakt campagne op maat voor DELTA & de Zeeuw

DELTA komt met een exclusief aanbod: DELTA Mobiel – een speciaal mobiel abonnement enkel en alleen voor DELTA klanten, én dus echte Zeeuwen. Dat wilde DELTA op een exclusieve manier communiceren en daarvoor deed de multi-utility company uit Zeeland beroep op Brandhome.

posted in:  advertising read more >>
Polytra

De sterktes van Polytra,
sterk geformuleerd

Polytra is al jaren een gerenommeerde naam in de internationale logistiek. En toch … de naamsbekendheid van dit bedrijf (met hoofdzetel in het Antwerpse) was toe aan een transport naar een hoger niveau. Brandhome werd gevraagd om een volledige internationale B2B advertentie-campagne op maat te ontwikkelen, gebaseerd op de unieke ervaring en service waar Polytra borg voor staat.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

DELTA kleurt oranje,
dankzij Brandhome

Dit met een branding campagne rond het EK-voetbal. Zoals het de Nederlanders betaamt, gebeurt dat met veel oranje, getoeter en gefluit. Voor het campagneconcept greep Brandhome in opdracht van DELTA terug naar de geslaagde campagne en WK-koorts van 2010.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome launches
MENA operations out of
United Arab Emirates

Brandhome is broadening its territory to the MENA (Middle East and North Africa) region, launching new projects within the United Arab Emirates. This is a logical step in the 20-20-20 strategy of the company: 20 places with 20 people by 2020. By taking the Brandhome know-how abroad, the company acts upon its belief that clients’ needs are best met by being close, flexible and scalable.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome maakt 9 mini-documentaires
over DELTA

DELTA, het multi-utility bedrijf uit Zeeland, vroeg aan Brandhome om een imago campagne uit te denken rond ‘bewust dichtbij’, zowel voor intern als voor extern gebruik. DELTA staat als bedrijf werkelijk heel dicht bij de Zeeuwen, al jaren lang. Dus kwam Brandhome op het idee om helemaal geen campagne te verzinnen, maar in plaats daarvan echte verhalen uit DELTA als bedrijf te verzamelen en zo het imago van DELTA te versterken.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Ziet er goed uit,
die top topical voor VAB

UitMagazine, het ledenblad van VAB, is van naam veranderd en gaat vanaf nu verder als VAB-Magazine. VAB wilde hen feliciteren met de metamorfose (naast de naam is ook de vormgeving opgefrist).

posted in:  advertising read more >>
Bank Van Breda

Brandhome beantwoordt
campagnevraag van
Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° is de bank voor ondernemers en vrije beroepen en heeft oor voor haar cliënteel. Dit wilde de bank duidelijk maken met een reeks radiospots. Brandhome ontwikkelde een op maat gemaakt creatief platform waarmee de bank over meerdere jaren binnen hetzelfde kader via de radio kan communiceren.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

3 (Europese) branding trends

De grootste uitdaging rond trends is om ze helder te zien, te vatten en bruikbaar te maken. Brandhome ging deze uitdaging aan voor de branding trends van 2012. Dit resulteerde in triple A brands: een heldere, handige en bruikbare samenvatting van de drie belangrijkste trends voor A-merken, nl. authenticity, accountability en activation.

 

posted in:  advertising read more >>
Lava

Ook Brandhome heeft iets
met Flandria

Lava, de Logistieke en Administratieve Veilingassociatie en overkoepelende organisatie van 6 groente- en fruitveilingen, zet het keurmerk Flandria in de schijnwerpers. Het is een Belgisch kwaliteitslabel voor groenten en fruit waar we “allemaal iets mee hebben”. Het biedt top kwaliteitsproducten en daarmee ook de ideale ingrediënten voor verrassend verfrissende en lekkere recepten.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Antwerpse primeur op virtueel formaat voor Brandhome

Brandhome komt met een QR Gallery waarbij communicatie kunstwerken (letterlijk) worden gekaderd in het straatbeeld. Voorbijgangers kunnen met hun smartphone (QR reader) een virtuele toer maken langs onze creaties. En daarmee hebben we meteen een Antwerpse primeur te pakken.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

“The Muppets” in avant-première
op Brandhome Sunday movie

De eerste Brandhome Sunday movie was een groot succes. Meer dan 300 Brandhome relaties waren van de partij op de avant-première van “The Muppets”.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Krokusspot voor VAB

VAB wil krokusreizigers een hart onder de riem steken: waar je ook naartoe trekt, met VAB ben je zeker van bijstand. Dus, of je nu exotische maagklachten krijgt tijdens een zonvakantie of een dubbele beenbreuk oploopt tijdens een skivakantie, VAB is al onderweg.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB en Brandhome
hebben vakantiedromen

VAB stond ook dit jaar weer op het vakantiesalon op de Heizel in Brussel. Zeker nu autovakanties weer erg in trek zijn en ook reisverzekeringen meer dan ooit belangrijk zijn, was het voor VAB een must om prominent aanwezig te zijn. Om extra in het oog te springen, kozen ze voor een opvallende stand die aansluit bij de waarden van VAB-Reisbijstand. Zorgeloosheid, droomvakanties en een happy sfeer waren dus de boodschap. Op het vakantiesalon willen mensen immers een droom(vakantie) kopen; VAB helpt bij de realisatie van die droom met reisbijstand.

posted in:  advertising read more >>
Haven van Antwerpen

Port of Antwerp verovert de wereld

De Port of Antwerp heeft zijn zinnen gezet op de wereld. Om te vertellen en vooral te tonen waar ze voor staan, heeft het Gemeentelijk Havenbedrijf geïnvesteerd in een corporate mood movie.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome en VAB zijn
de winter te snel af

Tijdens een winterprik durft menige auto bij het opstarten al eens tegen te sputteren. Dat is niets nieuws: het is zelfs één van de meest voorkomende pechgevallen in de herfst en winter.

posted in:  advertising read more >>
Karel de Grote-Hogeschool

Brandhome duikt
het hoger onderwijs in

Brandhome werd door Karel de Grote-Hogeschool uit verschillende bureaus geselecteerd voor de nieuwe campagne ‘start met voorsprong’. Hiervoor maakten we creatieve voorstellen ...

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB zoekt modelchauffeur

VAB zette een zoektocht in naar het nieuwe gezicht voor de VAB-Rijschool. Hiervoor werden jongeren opgeroepen om een foto in te zenden.

posted in:  advertising read more >>
MAS Havenpaviljoen

Brandhome & MAS Havenpaviljoen blazen 1 kaarsje uit

Het is bijna zover. Het MAS Havenpaviljoen blaast zijn eerste kaarsje uit. Om de verjaardag aan te kondigen, hebben het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en Brandhome de handen opnieuw in elkaar geslagen.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Pech? VAB is al onderweg. No shit!

Music For Life is voor de laatste keer “on air” en staat dit jaar in het teken van diarree. Voor alle mensen die tijdens deze periode door VAB worden geholpen is pech of ongeval geen shit! Want voor elk pechgeval schenkt VAB 1 euro aan Music for Life.

posted in:  advertising read more >>
ABK

Brandhome let op ABK Bank

“ABK let op uw geld”: dat is de nieuwe tagline waarmee ABK Bank zich profileert na de overname door Bank J.Van Breda & C°. De bank komt zo naar buiten met een slogan die, zeker in het huidige economische klimaat, enorm veel stopping power heeft.

posted in:  advertising read more >>
Qlickcoaching

Qlickcoaching in 3D

Dit verhaal begint als je als leider niet meer weet wat er komen gaat ….
Dit verhaal is vandaag gestart door Qlickcoaching met het pocketboekje “De 3D-leider”.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome draagt logosteentje bij
aan Music For Life

Brandhome gaat opnieuw mee de uitdaging aan van Logos For Life om een indrukwekkende virtuele logowall op te bouwen.

posted in:  advertising read more >>
Loyens & Loeff

Een verfrissing …

… voor het oog (en de geest). Dat is de nieuwe DM-campagne van Loyens & Loeff. Onder het motto “Refresh your mind” wil het advocatenkantoor al zijn stakeholders overhalen om seminars bij te wonen over actuele ontwikkelingen in de sector.

posted in:  advertising read more >>
Loyens & Loeff

Zoek het verschil

Een mediacampagne die het verschil maakt. Dat is de nieuwe campagne van het toonaangevende advocatenkantoor Loyens & Loeff. De slogan “Nothing similar is quite the same” is het kantoor op het lijf geschreven.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Zeeland kleurt groen

Elf Zeeuwse scholen namen het de afgelopen weken tegen elkaar op om zo veel mogelijk energie te besparen naar aanleiding van de actie “Sjaak zoekt Sjakies”.

posted in:  advertising read more >>
ZeelandNet

ZeelandNet is haar markt te snel af

We zijn de tel haast kwijt: vier keer de beste provider van Nederland, twee keer beste Net Promotor Score en nu is ZeelandNet nogmaals in de prijzen gevallen.
Donderdag werd de site Zeelandnet.nl verkozen tot “De Beste Website van 2011” in de categorie telecom met meer dan 700 000 stemmen. Deze jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door MetrixLab en het marketing blad Emerce. Navigatie, inhoud en ontwerp van geselecteerde websites werden hierbij beoordeeld.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB Radiospots: van ludieke pechsituaties tot pure horror

Wat als je na een enge film met een platte batterij stil staat in een donkere, ondergrondse garage van een cinemacomplex? Of als blijkt dat je de handrem van je auto bent vergeten terwijl je dacht dat je auto veilig stond op de parking van de supermarkt? Het antwoord is eenvoudig: geef VAB een seintje en je wordt zo weer op weg geholpen, soms zelfs griezelig snel.

posted in:  advertising read more >>
Overtoom

Overtoom voor TUUT TUUT jaar
Q-music

Q-music blaast 10 kaarsjes uit en Overtoom (altijd de slimste oplossing voor je werkplaats, magazijn of kantoor) viert mee … met een radiospot. Een leuk cadeau voor Q-music én voor Overtoom klanten want zij kunnen genieten van 10% korting.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Leuke energiecampagne
voor kinderen van DELTA

Sjaak Vogel, energieadviseur van DELTA, gaat in Zeeland op zoek naar hulpjes om energie te besparen. De naam van de nieuwe campagne van DELTA is dan ook ‘Sjaak zoekt Sjakies’.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Dr. Spoof strikes again

Telenet beloofde een iPhone 4S aan de eerste twintig klanten die volledig in het geel de Telenet SmartSpot binnenkwamen. Geel, omdat dat de merkkleur is van het telecombedrijf.
Naar aanleiding van deze interessante reclamestunt afgelopen donderdag zette Brandhome in minder dan 24 uur tijd een opvallende Spoof actie op poten.

posted in:  advertising read more >>
Bank Van Breda

Een vraag, iemand?

Bank J.Van Breda & C° is de bank voor ondernemers en vrije beroepen. Met haar nieuwe campagne ‘De vraag is…’ wil ze dat dan ook duidelijk benadrukken. Ondernemers en vrije beroepen worden door de bank uitgedaagd om vragen te stellen. De bank geeft vervolgens een antwoord, met kennis van zaken uiteraard. Of het nu gaat om een overname van een bedrijf of het oprichten van een apotheek, Bank J.Van Breda & C° staat haar klanten bij met raad en daad.

posted in:  advertising read more >>
Van Laere

Werk van en voor knappe koppen

Van Laere Algemene Aannemingen is een algemene aannemer, een dynamisch bedrijf met prestigieuze referenties in de burgerlijke bouwkunde, waterbouw, grond- en wegeniswerken alsook in industriebouw, kantoren, ziekenhuizen en residentiële projecten.
Van Laere Algemene Aannemingen bouwt aan voorsprong en daarvoor is ze voortdurend op zoek naar nieuwe mensen om haar team blijvend te versterken.

posted in:  design - advertising read more >>
Brandhome

Brandhome, merkwaardig geïnterviewd in PUB

In het vaktijdschrift PUB van deze maand (25/08) verscheen een interview met de strategische directeur van Brandhome, Erik Saelens. Merkwaarde en waardering heeft vele aspecten en vele berekeningswijzen gebaseerd op feiten maar de essentie van een merk ligt in de vraag hoeveel jouw klant meer zal betalen voor jouw merk dan voor een merkloos product.

posted in:  consulting - advertising read more >>
DELTA

Een super(voordelig) najaar
voor DELTA

Supervoordelig! Dat is het kernwoord van de najaarscampagne van het Nederlandse multi-utility bedrijf DELTA. DELTA zet dit najaar zijn digitale diensten weer in de kijker met een superpromotie waarbij bestaande en nieuwe klanten een halfjaar lang 50% korting krijgen op een abonnement voor internet, telefonie en digitale TV.

posted in:  advertising read more >>
Pioneer

YOU KNOW my STEEZ?

Onder het motto YOU KNOW my STEEZ? STEEZed Pioneer Europe de markt op met een nieuwe serie audioplayers – Pioneer STEEZ. De serie is ontwikkeld voor dansers, zowel voor professionelen als voor mensen die dansen voor het plezier. De toestellen zijn uitgerust met de meest geavanceerde dansfuncties, multimedia toepassingen en met een eigen STEEZ vormgeving en stijl.

posted in:  design - advertising read more >>
Hamal Signature

Het loopt storm voor Hamal

Hamal Signature maakt sinds 1962 de lekkerste smeersalades onder het motto "De lekkerste slaatjes; elke dag voor iedereen". De komende weken bezoekt het bedrijf sandwichbars om haar uitgebreide gamma met al de nieuwigheden voor te stellen, en om het grote publiek van de Hamal salades te laten proeven (lees: genieten).

posted in:  advertising read more >>
WeZooz

WeZooz. Zo kan Brandhome het ook!

Hoe zet ik een delicieuze espresso? Hoe ga ik best een hemd met een strijkijzer te lijf? Hoe troost ik een baby die geen respect heeft voor de (nochtans duidelijk wettelijk bepaalde) geluidsnormen? Het zijn levensvragen waar we allemaal wel eens mee worstelen. Op WeZooz.be staan de antwoorden klaar in de vorm van korte filmpjes met betrouwbare experts. Brandhome formuleerde een missie, visie en ambitie voor het merk WeZooz en creëerde zo een basis voor een stevige merkpositionering die context geeft aan het merk.

posted in:  design - advertising read more >>
Loyens & Loeff

Loyens & Loeff wenst u een geweldige, volstrekt legale, vakantie

Loyens & Loeff, de juridische en fiscale referentie binnen de Benelux, wilde graag hun doelgroep van professionals, influencers en decision makers een prettige vakantie wensen. Brandhome bedacht een luchtige advertentie, op maat gesneden voor de lezers van De Tijd en L’Echo. Het concept, design en de mediaplanning werden niet alleen binnen de grenzen van de wet, maar ook binnen de muren van Brandhome uitgevoerd. Het verdicht was unaniem: een geslaagde actie voor alle betrokken partijen.

posted in:  advertising read more >>
Faces4Fases

De plot van Faces4Faces en boek.be krijgt een verrassend einde

Thomas Aelbers, amper 10 jaar oud, is de winnaar van het boekenbeurs inspiratiespel, een initiatief van Faces4Faces en boek.be. Hij schreef het spannendste slot van het Hal 5 boekje. Zijn klasgenote Elien tekende de mooiste coverillustratie. Brandhome zorgde voor de opmaak.

posted in:  advertising read more >>
Wijnmakelaarsunie

A Taste of Brandhome:
de verfijnde Bourgogne 2009

Om een breder publiek te laten genieten van wat de Wijnmakelaarsunie, de nummer één in België in Bourgogne en Bourdeaux te bieden heeft, wordt er eind mei een avant-première georganiseerd. Iedereen kan zich inschrijven om te kunnen genieten van de Bourgogne 2009 (volgens kenners een historische millésime) in een aangename, Bourgondische sfeer.

posted in:  design - advertising read more >>
VAB

Duimen … euh … voeten omhoog
voor VAB

Vakantiegangers kunnen deze zomer niet om VAB-Reisbijstand heen. In alle Jetair-kantoren steekt VAB namelijk haar voeten omhoog!

posted in:  advertising read more >>
ZeelandNet

ZeelandNet is de beste!

ZeelandNet, de Zeeuwse aanbieder van digitale diensten, is verkozen tot beste internetprovider van Nederland! Een flinke opsteker voor het bedrijf, maar ook voor de klanten van Zeelandnet. Zij kunnen in mei en juni een maand lang elke dag een iMac van Apple winnen.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB-leden vertrekken zorgeloos
op vakantie

De nieuwe DM-campagne voor Reisbijstand van VAB is een feit. Reisbijstand is in deze periode van het jaar in trek, wanneer veel mensen de voorbereidingen treffen voor de zomervakantie. Een goede verzekering voor een relaxte vakantie mag niet ontbreken.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Het liefdesverhaal van Ingrid & Marc

‘Never say never’, daar begon het allemaal mee. Het werd het motto voor Ingrid & Marc
om te trouwen en voor Brandhome vormde het de inspiratie om creatief aan de slag te gaan.
‘Het mooiste liefdesverhaal ooit’ triggerde menig lezer van de Gazet van Antwerpen,
kijker op YouTube en ook Antwerpenaren op het Zuid.

Gemist? Kijk dan hier nog even.

posted in:  advertising read more >>
tempo-team

Het is rood en lanceert de grootste Belgische rekruteringscampagne ooit

Tempo-team lanceert de grootste belgische rekruteringscampagne ooit. De inzet is duidelijk: tempo-team heeft 8.000 Vacatures. Brandhome creëerde een erg opvallende, directe offline en online campagne die verder bouwt op de vorige ‘het is rood en …’ campagnes van tempo-team.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB-Reisbijstand: alweer een ski-tterende radiospot

De krokusvakantie hangt in de lucht! Ben je een ski-liefhebber, dan begint het waarschijnlijk al danig te jeuken om je vakantie te boeken. Met VAB-Reisbijstand kan je zonder zorgen richting sneeuw vertrekken. Dat blijkt ook uit de nieuwe radiospot die Brandhome voor VAB ontwikkelde. De situatie is pijnlijk herkenbaar, de boodschap is duidelijk: wat er ook gebeurt, VAB staat klaar om u uit de nood te helpen. De radiospot werd op 21 februari voor het eerst vanaf de Vlaamse radioschans de ether in gelanceerd.

posted in:  advertising read more >>
Overtoom

Overtoom en Brandhome:
pure *TUUT TUUT* op de radio

Overtoom staat erom bekend dat ze binnen de 24u alles voor kantoor, magazijn of opslagplaats kunnen leveren. De gigantische Overtoom catalogus heeft zopas ook een verse opfrisbeurt gekregen om deze unieke combinatie van slimme oplossingen in de verf te zetten. Brandhome leverde een radiocampagne voor Overtoom (niet binnen de 24u, maar toch: we deden ons best) waarin verrassende situaties perfect aansluiten op de beloften van Overtoom. Hierbij werd de bekende *TUUT TUUT* op een originele manier ingezet.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Ook backpackers vertrouwen op VAB-Reisbijstand

 

VAB weet als geen ander dat backpackers het avontuur niet schuwen en soms voor onverwachte situaties komen te staan. Daarom biedt VAB ook voor backpackers Reisbijstand aan, tijdelijk tegen een aangepast tarief. Als lid van Wegwijzer mogen deze avonturiers rekenen op 20% korting. Brandhome zorgde voor advertenties en POS materiaal op de Reismarkt, de vakantiebeurs voor alternatieve reizen.

posted in:  advertising read more >>
Haven van Antwerpen

D‘Opening van het nieuwe
MAS Havenpaviljoen

Een unieke belevenis aan de voet van het Museum aan de Stroom

Het MAS Havenpaviljoen is een unieke, interactieve 360° ervaring. Je beleeft één van de grootste havens ter wereld midden in Antwerpen! In het MAS Havenpaviljoen word je verrast door de mensen en de activiteiten in en rond de dokken.

posted in:  design - advertising read more >>
VAB

VAB Autosalon - De knapste Primeur

VAB en het Autosalon is steeds een leuke uitdaging om aan te pakken. Deze keer pakte VAB uit met een zeer mooie en ruime stand. Een knappe primeur!
Brandhome zorgde voor de aankleding van de stand met levensgrote banners en presentaties op de schermen. Het VAB verkoopsteam werd aangevuld door een team geselecteerd door Brandhome en getraind door VAB. Een groot succes.

posted in:  advertising read more >>
Loyens & Loeff

Scherpe mailing
snijdt tot de kern van de zaakBrandhome ontwikkelde voor het toonaangevende advocatenkantoor Loyens&Loeff een website en Direct Mailing voor hun seminarieprogramma. Dit programma is één van de belangrijkste communicatiemiddelen in de strategie van het kantoor om actief in contact te treden en kennis te delen met hun klanten.

posted in:  design - advertising read more >>
VAB

Brandhome legt VAB
onder de kerstboom

Het is niet simpel om elk jaar met een cadeau op de proppen te komen dat origineel is én waar de gelukkige ontvanger ook nog iets aan heeft. VAB snelt –zoals gewoonlijk- te hulp met een feestelijk verpakte VAB-waardebonnen als origineel eindejaargeschenk. Zo kan je vrienden, familie of collega’s een jaar VAB-Pechbijstand of VAB-Totaalformule en dus 365 dagen zorgeloosheid schenken. Bovendien krijgen ze er ook een warme muts en sjaal bovenop.

posted in:  advertising read more >>
BelCompany

Branding - Altijd de beste deal

BelCompany is een onafhankelijke telecom-verdeler die er prat op gaat om voor hun klanten altijd de beste oplossing te zoeken. Brandhome zette deze belofte om in de tagline “Altijd de beste deal”. Dit concept wordt nu visueel kracht bijgezet door de ontwikkeling van onder andere een specifiek icoon dat in alle mogelijke communicatiekanalen kan worden ingezet.  

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome ♥ Zeeland

DELTA, dé energieleverancier uit Zeeland, gaat binnenkort zijn aanbod uitbreiden tot buiten
de Zeeuwse grenzen. Als eerste teaser voor deze heuglijke expansie, bedachten DELTA
en Brandhome een communicatieplan rond een eenmalige wedstrijd. Hierbij waren er niet
minder dan 1.000 typisch Zeeuwse prijzen te winnen voor iedereen die als eerste op de hoogte wil gehouden worden van DELTA’s toekomstplannen.

posted in:  advertising read more >>
Tempo-Team

Het is rood en het spreekt uit ervaring

Tempo-Team investeert in een nieuwe “Office” afdeling om hun specifieke aanpak voor office HR te versterken. Om de kracht en het concept van Tempo-Team Office toe te lichten en meteen ook nationaal te lanceren, werd er een eerste editie van de Tempo-Team Office Today krant uitgestuurd. Brandhome zette de Tempo-rode redactiepet op, creëerde het visuele concept, nam interviews af met de HR office experts en klanten van Tempo-Team en nam ook de lay-out, copywriting, eindredactie, druk en verdeling op zich.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Pech? Niet met VAB-Pechbijstand!

Pech met de wagen kan iedereen overkomen, dat blijkt wel uit de nieuwe VAB-radiospots die Brandhome heeft gemaakt. Een verkeerde aanwijzing van de GPS, diesel in plaats van benzine of een kapotte autosleutel, het zijn situaties die iedereen wel kent. De boodschap is duidelijk: is al deze situaties is VAB-Pechbijstand de manier om problemen met de auto snel op te lossen. De radiospots zijn vanaf 8 november te horen op de Vlaamse radio.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

ZeeuwsGroen slaat aan in Zeeland

Multi-utility bedrijf DELTA wil consumenten wijzen op de mogelijkheid om hun CO2-uitstoot
te verlagen. Dat kan eenvoudig door het product ZeeuwsGroen af te nemen, dat is energie
opgewekt uit groene energiebronnen, zoals windenergie. Brandhome ontwikkelde een campagne met TV-spots, affiches, advertenties en folders. Reken maar dat er in Zeeland
de komende maanden flink minder CO2 wordt uitgestoten!

posted in:  advertising read more >>
Van den Bosch & Van Ranst

Advertenties op maat geslepen

Voor Van den Bosch & Van Ranst, de meest toonaangevende ringenproducent van België, maakte Brandhome onlangs een fonkelnieuwe reeks advertenties rond de juwelenmerken AuroDesign, Amici, Memoire en Christina. Deze advertenties zijn op maat gemaakt en individueel afgestemd op het aanbod van de juweliers die klant zijn bij VdB&VR.

posted in:  advertising read more >>
Overtoom

Overtoom gaat nog eens...
TUUT TUUT

Alles voor kantoor, magazijn of opslagplaats vind je bij Overtoom. Slim, zeker en snel.
Als je Tuut ingeeft voor 15 oktober dan krijg je 10% korting en maak je kennis met
het enorme aanbod.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Een Belg en een Hollander komen een reclamebureau binnen…

Of beter gezegd: “Een Zeeuw en een Belg zitten samen in een Antwerps reclamebureau…” Benieuwd hoe dat afloopt? Goed zo. Dat is de bedoeling. De clou van het hele verhaal is een gerichte prospectie van het Antwerpse Brandhome op Zeeuws grondgebied. Door in de lokale media -en in een latere fase met een direct mailing- te gaan spelen met clichés over Belgen en marketing, wordt de aandacht getrokken van potentiële klanten. De opening van het grapje trekt de aandacht, de punchline gunt de goede verstaander van marketing en brand building het pleziertje van een inside joke en de pay-off komt er met de tagline “Misschien eens serieus praten over…?” De sterke merken van Zeeland verdienen immers een goed reclamebureau.

posted in:  advertising read more >>
Brugge Kaas

Brandhome maakt
nieuwe campagne Brugge Kaas

Brugge Kaas wilde zijn merkbekendheid verhogen en heeft Brandhome gevraagd hiervoor een nieuwe campagne te maken. Deze campagne ‘Mijn Brugge Kaas’ speelt in op de kwaliteit en authenticiteit van het product en breedte van het aanbod. Het sluit aan bij de merkstrategie om van Brugge Kaas een conceptmerk te maken.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

TV kijken in HD
laat niemand onberoerd

TV kijken in HD is haarscherp TV kijken. De scheidsrechter en de supporters in de TV-spots voor multi-utility bedrijf DELTA zijn zich daarvan bewust. Met een dikke knipoog maakt de scheidsrechter zich op voor de wedstrijd en genieten twee supporters van spannende voetbalmomenten thuis op de bank. Het is duidelijk: TV kijken in HD laat niemand onberoerd!

posted in:  advertising read more >>
Hamburg-Mannheimer

Hamburg-Mannheimer is PensioenKampioen

Er kan maar één bedrijf PensioenKampioen zijn en voor België is dat Hamburg-Mannheimer.
De nummer 2 op de pensioenspaarmarkt kiest voor de strategie van ‘category claiming’.
De campagne krijgt gestalte in print, op enorme billboards en via een website www.pensioenkampioen.be (www.championdespensions.be).
Brandhome geeft het concept voldoende handvaten zodat het merk Hamburg-Mannheimer
als challenger in de markt wordt gezet.

posted in:  design - advertising  
SCA Packaging

De kunst van verpakken

Voor SCA Packaging maakte Brandhome een originele advertentie. Het bedrijf kan alle kanten op met karton en andere materialen: groot of klein, rechthoekig of rond, luxe of eenvoudig. You name it, zij produceren. Uit de advertentie blijkt duidelijk het veelzijdige karakter!

posted in:  design - advertising read more >>
DELTA

Zeeuwse energie voor een zacht prijsje

Voor het multi-utility bedrijf DELTA ontwikkelden we een campagne om hun aantrekkelijke energieaanbod onder de aandacht te brengen. De laatste jaren zijn er veel schommelingen geweest in de energieprijzen. Klanten van DELTA kunnen profiteren van een lage prijs en deze voor drie jaar vastzetten. De campagne kwam tot leven op de radio, TV en met webbanners. DELTA energie kreeg een boost met de slogan ´Kies voor Zeeuwse zekerheid´.

posted in:  design - advertising  
Tempo Team

Het is rood en het maakt tempo…

Tempo-Team versterkt als hoofdsponsor van de Ronde van België zijn aanwezigheid in de wielersport aanzienlijk. Brandhome ontwikkelde start- en finishmateriaal zoals een boog, een startramp en bestickering van de jurywagen. Om de goede sfeer tijdens het sportevent te verhogen, maakten we zelfs toeters in Tempo-Teamstijl! Ook op TV kreeg de top topical gestalte dankzij de TV-billboards.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

WK koorts slaat toe bij Brandhome

Voor Digitale TV aanbieder DELTA heeft Brandhome een above the line campagne gemaakt rond het WK Voetbal. In Nederland staat voetbal altijd garant voor veel oranje plezier.
De twee supporters die de hoofdrol spelen in de campagne gaan ook volledig op in de gekte. De heren spelen de hoofdrol in print, radio en TV. Bijzonder detail: om HD kwaliteit te kunnen laten zien, is de spot volledig in HD opgenomen. Brandhome is verantwoordelijk voor het concept, uitwerking, productie en mediabegeleiding.

De campagne start 17 mei en duurt tot na het WK. In de aanloop naar het WK zal de
´Kijk het WK in HD´ nog groeien met nieuwe spots.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Faster Forward²

ZeelandNet is dé Zeeuwse internetprovider. Om de nieuwe, supersnelle internetsnelheden van de provider bekend te maken, bedacht Brandhome de campagne Fast Forward. Een meisje krijgt namelijk letterlijk te maken met de gigantische snelheid van het internet van ZeelandNet. Hoe dat eruit ziet, klik hieronder… De campagne bestaat uit tv-spots, een DM-actie, een speciale actiesite en een bannercampagne. Leuke gadget: met de snelheidschecker op de actiesite meet je eenvoudig hoe Fast Forward jij gaat!

posted in:  design - advertising read more >>
Tempo Team

Het is rood…

Het is rood en het is … Tempo-Team! De komende 6 weken zal België die boodschap kunnen beluisteren via radiospots op de Vlaamse en Waalse radio. Op de radio wordt het een bijzondere campagne. Er zijn alleen 10" spots gemaakt in dertien verschillende versies, in plaats van de veelal standaard 30" spots! Doel van de campagne is om de top of mind awareness te vergroten van de internationale uitzendgroep.


posted in:  advertising read more >>
Overtoom

Overtoom is nog steeds Tuut Tuut

Alles voor kantoor, magazijn of opslagplaats vind je bij Overtoom. Slim, zeker en snel. Om dat nog eens extra in de verf te zetten én om de nadruk te leggen op het enorme aanbod werd een radiocampagne ontwikkeld rond het 1 april-thema.

Brandhome tekende voor de ludieke spots en nam ook de mediastrategie op zich.

posted in:  advertising  
VAB

Roger van VAB staat op Facebook

Bepaalde reclamecampagnes gaan op internet een eigen leven leiden. Neem nu Roger van mobiliteitsvereniging VAB, deze figuur is bedacht door Brandhome. Als eerste was hij alleen te beluisteren via de radio. Nu heeft de automecanicien intussen zijn eigen fanpage op Facebook met al 250 fans!

Ook de ANWB vindt Roger een goed idee. Sinds kort is er René van de ANWB, de Nederlandse tegenhanger van Roger.

posted in:  advertising  
VAB

No worries op reis, tenminste,
als je bij VAB bent aangesloten…

Brandhome creëerde voor 2010 een nieuwe radiocampagne voor VAB-Reisbijstand.

Op vakantie geldt er maar één regel: no stress! Dat kan pas als jij je enkel met leuke dingen moet bezighouden, en de minder leuke dingen dingen die je kunnen overkomen, aan anderen kan overlaten. Aan VAB bijvoorbeeld, want zij bieden je de meest uitgebreide en voordelige reisbijstandpolis. Zo kan je met een gerust hart vertrekken, of je nu kiest voor de skipiste of de warme zon.

De radiospotjes zijn momenteel te horen op de Vlaamse radiozenders.

posted in:  advertising  
DELTA

In Zeeland heeft snelheid een gezicht

De Zeeuwse breedband internet-provider ZeelandNet introduceert per 1 februari surf-snelheden tot maar liefst 80 MB/s. Dat is vier maal sneller dan ADSL. Brandhome ontwikkelde voor ZeelandNet een uniek concept om met dit nieuw product een snel-internet-campagne een te voeren: ´Fast4ward… niet voor gevoelige surfers´.

posted in:  advertising read more >>
VAB

The time of your life,
dankzij Roger van VAB!

Roger, onze sympathieke pechverhelper van VAB, is opnieuw te horen op de vlaamse radiozenders. De focus van de spots ligt op de leuke momenten die de pechvogels beleven. Ze hebben pech, maar daardoor ook onverwachts de tijd om leuke dingen te beleven, want ze zijn gerust dat Roger ondertussen hun wagen weer aan de praat krijgt. Meer nog, ze gaan zo in het moment op, dat ze helemaal uit de lucht komen te vallen wanneer Roger hun wagen al hersteld blijkt te hebben. ´Pech onderweg´ blijkt niet onaangenaam te zijn, als je op VAB kunt rekenen!De radiospots passen in de bredere communicatiecampagne rond VAB pechverhelping.

Roger van VAB is ook te vinden op Facebook, klik hier om fan te worden.

posted in:  advertising  
Tempo-Team

Tempo-Team! Tempo-Team!

Tempo-Team lanceert haar nieuwe campagne. Als lead agency werkte Brandhome het gehele proces uit, van strategie tot implementatie. Het resultaat is een opvallende campagne die zowel de merk-als propositiebekendheid van Tempo-Team moet versterken. Brandhome koos ervoor om de persoonlijke aanpak van Tempo-Team op een originele manier te vertalen.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

DELTA Deals

DSC_0457.jpg 

De eerste editie van DELTA´s gloednieuwe huis-aan-huis krantje ´DELTA Deals´ staat  bol van acties en promoties. De winter komt eraan en de thermostaat gaat een paar graden hoger. Daarom stuurt DELTA haar klanten aan te kiezen voor duurzaam én besparing op hun energierekening. Dit kan bv. door keuze voor huur van een hoge rendementsketel, voor aanschaf van een zonneboiler, voor gebruik van de subsidies voor zonnepanelen, of voor een advies omtrent energiebesparende verbeteringen in en het rond het huis.

posted in:  design - advertising read more >>
Loyens & Loeff

Gedreven door pasklare oplossingen

 

 

ll-frontpage.jpg

 

Advocatuur en reklame... het is geen gebruikelijke combinatie. Loyens & Loeff  -het grootste onafhankelijke zakenkantoor van de Benelux- maakt van het vrij recente kader gebruik om verdere marketing-stappen te zetten en zo hun onderscheidend profiel van multi-disciplinair zakenadvocatenkantoor te communiceren.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Maakt een koninklijk biertje een kans?

hofleveranciers_1.jpg

Belgen en Nederlanders over hun Koningshuis. Brandhome wilde er meer over weten. Hoe denken we over het Koningshuis en is het een merk? Woorden als traditie en klasse hoorden we vaak, maar ook bevoorrecht en ouderwets. Verder stelden we de vraag of het Koningshuis een merk is en of het producten en diensten zou kunnen verkopen. De uitkomst is duidelijk, je zult binnenkort nog geen Koninklijk biertje of galajurk in de winkel aantreffen. Slechts 14% van de ondervraagden vond het Koningshuis een merk.

posted in:  consulting - advertising read more >>
DELTA

ZEELAND MAGAZINE

 
 cover.jpg

De derde editie van het magazine "ZEELAND, magazine van & voor Zeeland" ligt vandaag op de mat bij alle klanten van DELTA. Het glossy ZEELAND magazine is een relatiemagazine dat door het Nederlandse DELTA N.V. en Brandhome samen wordt uitgegeven. Deze editie brengt een eerbetoon aan water. Zeeland, een ´land´ omringd door water, Zeeuws water, als bron van duurzame energie als van vertier.

posted in:  advertising read more >>
Tempo-Team

Welkom in de nieuwe hoofdzetel!

TT-vitrine_1_1.jpg TT-vitrine_3_1.jpg TT_vitrine_2.jpg

Tempo-Team is verhuisd naar een nieuwe hoofdzetel in Brussel en schakelde Brandhome in voor de aankleding van de inkomhal.
Vorig jaar stond Brandhome mee aan de wieg van de grote renaming operatie toen Vedior zijn naam veranderde in Tempo-Team. Bij de campagne en de bijhorende fotografie stonden de eigen medewerkers centraal. Vandaag begroeten life-size prints van deze medewerkers je als je het nieuwe kantoor binnenloopt. Van een warm welkom gesproken!

Tempo-Team is een van de grootste HR dienstverleners gespecialiseerd in uitzendarbeid en HR services in België en Luxemburg. Met 650 medewerkers en 144 kantoren en inhouse vestigingen stelt Tempo-Team in België en Luxemburg dagelijks 15.000 uitzendkrachten te werk.

posted in:  advertising  
VAB

Merci, gracias, efcharistó Roger!

Roger van VAB is weer te horen op de Vlaamse radiozenders. Brandhome ontwikkelde voor deze campagne een nieuwe reeks radiospots onder het thema “Bedankt VAB”.  De radiospots bouwen verder op de serie voorgaande spots rond VAB pechverhelping en reisbijstand. Ook deze keer is de hoofdrol weggelegd voor Roger van VAB,  hij is de redder in nood bij pechsituaties die zich voordoen tijdens een buitenlandse zomervakantie. De boodschap is duidelijk, met de VAB reisbijstand zit je veilig, of het nu gaat om een valpartij op de Mont Ventoux of autopech aan de Spaanse grens.

 

 

Roger van VAB is nu ook te vinden op Facebook, klik hier om een kijkje te nemen.

posted in:  advertising  
DELTA

Groeten uit Zeeland

GUZ_teasercard_0201__.jpg 

DELTA wil voorwaarts! DELTA is klaar om voor het eerst elektriciteit en gas te leveren aan huishoudens buiten de Zeeuwse provinciegrenzen. De eer om de eerste  klanten aan te dragen is weggelegd voor de medewerkers van DELTA. Als trotse ambassadeurs kunnen zij  vrienden en familieleden kennis laten maken met een betrouwbaar aanbod van gas en elektriciteit.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome goes pink, who’s next?

 

17 mei, Internationale Dag tegen Homofobie

Van donderdag 14 mei tot en met zondag 24 mei kleurt Brandhome haar website helemaal roze. Het Brandhome team doet bovendien een oproep aan al haar relaties om ook hun websites, blogs, ... “en rose” te plaatsen. Brandhome wil hierbij de holebi-community een hart onder de riem steken en haar steentje bijdragen in een oproep voor meer verdraagzaamheid.

 

 

hartjes_2.jpg

posted in:  advertising  
ZeelandNet

VROOAAAAA... !

 Klanten van breedband internet provider ZeelandNet surfen binnenkort sneller dan ooit. Om dit bekend te maken, ontwikkelde Brandhome een 15’’ tag-on die naadloos aansluit bij de 30’’ tv-spot uit de campagne “Via de Zeeuwse kabel, natuurlijk!”.

posted in:  advertising read more >>
Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen

Brandhome zorgt voor Zeeland

logo.jpg

De NMA (de Nederlandse Mededingingsautoriteit) heeft de fusie van Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen goedgekeurd. De ziekenhuizen worden één en er komt een nieuwe taakverdeling. Brandhome hielp met de ontwikkeling en uitrol van een informatiecampagne. Hoofdboodschap is dat de fusie iedereen in Zeeland ten goede komt.

posted in:  design - advertising read more >>
VAB

Nogmaals bedankt, Roger van VAB!

Vanaf vandaag zijn er op de Vlaamse radiozenders nieuwe radiospots voor VAB te horen. Brandhome bedacht voor deze nieuwe campagne een concept dat naadloos aansluit bij het ´Bedankt, Roger van VAB´-thema van de najaarscampagne in 2008. Toen zetten de radiospots de Pechbijstand (autopech) van VAB in de verf, dit keer focussen ze op VAB Reisbijstand.

 

posted in:  advertising read more >>
DELTA

DELTA: samen voor één sterk Zeeland

Brandhome ontwerpt Top Topicals voor DELTA

manifest 4_1.jpg

Brandhome heeft twee Top Topicals en één gewone advertentie gemaakt voor het Nederlandse DELTA N.V. Uitgangspunt van de advertenties is de onlosmakelijke verbondenheid van het bedrijf met Zeeland.

DELTA is een bedrijf van, voor en door Zeeuwen. Maar ook in Zeeland zijn het woelige tijden: dreigende economische neergang, nakend verlies van werkgelegenheid, uitverkoop van Nederlandse bedrijven, enz. Eind januari organiseerde de Provinciaal Zeeuwse Courant daarom een debat over de toekomst van Zeeland.

 

posted in:  advertising read more >>
DELTA

DELTA DIGITALE TV

stills_shading_TVstrik.jpg

Het Nederlandse DELTA N.V. heeft een geweldig aanbod voor mensen die digitaal tv gaan kijken. Brandhome werkte een campagne uit om te vertellen welke aanbiedingen DELTA op dit vlak heeft. De campagne wordt gevoerd via het Zeeuwse dealernetwerk, en wordt ondersteund met tv-spots, folders en affiches. De komende weken wordt een promoteam ingezet om Zeeuwen met hand-outs, een haai-buzzer (een spel voor jongeren) en zoete Zeeuwse kabels te overtuigen van het digitale aanbod van DELTA. 

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome verlegt de grenzen
van Zeeland

Voor het Nederlandse energiebedrijf DELTA maakte Brandhome een imagocampagne voor de kabel. DELTA biedt in Zeeland via dezelfde kabellijn digitale tv, telefonie en internet aan. Het team van Brandhome ontwierp een tv-spotje met de DELTA-blauwe kabel in de hoofdrol. Eerst neemt de kabel de gedaante van een palmboom aan en na enkele tussenstadia eindigt hij als plattegrond van Zeeland. “Verleg je grenzen. Via de Zeeuwse kabel, natuurlijk!” is de boodschap. De bijbehorende printcampagne (advertenties en abri’s) maakt gebruik van herkenbare stills uit het spotje. Klik gerust verder om het filmpje en de abri’s te bekijken!

abri_kabel_palmboom.jpg    abri_kabel_palm_3.jpg

posted in:  advertising read more >>
Tempo-Team

Vedior heet nu Tempo-Team

De renaming operatie die Brandhome voor het huidige Tempo-Team voor zijn rekening nam, is een groot succes! Het is dan ook niet verwonderlijk dat de communicatie nu ook te bezichtigen is in het straatbeeld. En naast de ondertussen bekende tv-spot loopt er een non-spot op televisie. ´Vedior heet nu Tempo-Team. Alleen onze naam is veranderd....´ Wie het nu nog niet weet, moet goed om zich heen kijken!


DSC_0220.jpg

posted in:  consulting - advertising read more >>
VAB

Bedankt! Roger van VAB!

Brandhome heeft een nieuwe radiocampagne voor VAB uitgewerkt. Na de bekende familiespots, ontwikkelt Brandhome spots binnen het nieuwe thema “Bedankt VAB”. Eruitspringen is opnieuw het doel. Ze zijn tot begin december op de Vlaamse radiostations te horen.
 
De spots bedanken de VAB pechverhelpers die dag en nacht klaarstaan voor de klanten. Iedereen komt wel eens pech tegen en is dan de pechverhelper bijzonder dankbaar. De boodschap is dat een VAB-lid, bij eender welke pech, op beide oren kan slapen. Als kader van de campagne is gekozen voor toespraken waar de VAB pechverhelper, Roger van VAB, onverwachts een belangrijke rol speelt. De spots zijn opvallend en onverwacht, dus typisch VAB. 

posted in:  advertising  
DELTA

Haal de ruis van je buis!

tv rasterwijziging_1.jpg

Op 11/11 zapt heel Zeeland naar de toekomst. Op die dag wordt er op de kabel plaatsgemaakt voor meer themazenders, beter beeld en geluid, sneller internet, digitale toepassingen en nog veel meer. Gevolg? Op die dag is er ruis op de buis.

Brandhome verzorgt het geïntegreerde “Haal de ruis van je buis” communicatieconcept. En zorgt er zo voor dat de tv-kijkers op 11/11 geen seconde van hun favoriete programma missen. Al wat ze moeten doen is met de afstandsbediening hun tv opnieuw instellen.

De uitgebreide campagne bestaat uit: tv- en radiospots, advertenties, website, banners en interstitials, DM met brief, stappenplan, stickers en magneetjes, een specifieke interne campagne, vrijwilligerswerking, PR... Kortom, alles om deze unieke mega-operatie vlotjes te laten verlopen.
posted in:  advertising read more >>
De Rinkelbel

Antwerpse campagne
voor De Rinkelbel vzw

DSC_0058.jpg

Brandhome lanceerde deze week een campagne voor Speel-o-theek De Rinkelbel, een vzw die aangepast speelgoed uitleent aan kinderen met een handicap. In het straatbeeld van Antwerpen zijn abri´s te zien met posters. De boodschap is eenvoudig:  help De Rinkelbel met een donatie. De Rinkelbel is een van de vele initiatieven die gesteund worden door de Brandhome foundation, een vzw die fondsen verstrekt aan niet- of beperkt gesubsidieerde initiatieven voor kansarme kinderen in Vlaanderen en Zuid-Nederland. De Brandhome foundation werd 2 jaar geleden opgericht door Brandhome. Een deel van de fondsen van de foundation komen uit Brandhome. Klik hier voor het persbericht.

posted in:  advertising read more >>
Overtoom

Nieuwe radiocampagne

Brandhome werkte een Franstalige radiocampagne uit die de naamsbekendheid van Overtoom een serieuze boost zal geven. De lijn “Chez Overtoom on a vraiment tout-tout-tout pour bien travailler” is het uitgangspunt. In de radiospots horen we klanten bellen met een Overtoom medewerkster. Ze vragen naar grappige, absurde en met “double-ententes” doorspekte maar onbestaande bureau- en magazijnartikelen. Ondanks het vurige betoog van de beller moet de Overtoom medewerkster lachend toegeven dat ze werkelijk alles hebben behalve die doorzichtige brandkast of bureauschietstoel. Luister snel naar de sexy stem van Julie van Overtoom!

 

 

posted in:  advertising  
Tempo-Team

Vedior heet nu Tempo-Team

tempo_team_spot_voor_website.jpg

Het is geen geheim dat renaming en rebranding operaties veruit de meeste complexe operaties in het leven van ieder merk zijn. Daarom deed Vedior (nu Tempo-Team) een beroep op de expertise van Brandhome.

We tonen hier de uitkomsten voor communicatie: een geïntegreerde 360° campagne. En geïntegreerd mag je in dit geval gerust letterlijk nemen! Interne brand building (de medewerkers zijn de belangrijkste brand ambassadors), print, tv, radio, online, POS, evenement, PR, brand activation, corporate communicatie... En met resultaat. Want kijk om je heen: “Vedior heet nu Tempo-Team. Alleen onze naam verandert”.

Brandhome, de specialist voor renaming en rebranding operaties in de Benelux!

posted in:  consulting - advertising read more >>
DELTA Film by the Sea

10 jaar fonkelende filmparels


DELTA feliciteert als fiere hoofdsponsor Film by the Sea in Vlissingen met haar 10de verjaardag. Film by the Sea is het het grootste filmfestival van Zuid-Nederland. Speciaal voor deze feestelijke gebeurtenis maakte Brandhome een fascinerende trailer met in de hoofdrollen een oester, een parel, Juliette Binoche, Amélie Poulain en de heren van Brokeback Mountain. De perfecte manier om Film by the Sea te feliciteren! Bekijk snel dit schitterend pareltje van verfijnde 3D-techniek.

oester.jpg


posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome scoort hole-in-one
voor DELTA

Brandhome bedacht voor de DELTA Masters, een golf- en netwerkevenement voor top level klanten en prospects, een unieke uitnodiging. Het doosje bevat een stukje gras, een tee en een DELTA golfbal. Account managers leveren het pakketje persoonlijk af. Als je het dekseltje van de tee-box licht, valt het doosje open en lees je alles over de DELTA Masters. Klaar voor die felbegeerde hole-in-one!

DELTA_masters_3.jpg

  

posted in:  advertising read more >>
Rinkelbel

Rinkelbel geselecteerd voor
De Standaard Solidariteitsprijs

Brandhome ontwikkelde een advertentie voor Speel-o-theek De Rinkelbel en zond ze in voor De Standaard Solidariteitsprijs. De Standaard schenkt met de prijs gratis advertentieruimte aan organisaties die zich inzetten voor het goede doel. Uit meer dan honderd inzendingen werd die van Brandhome geselecteerd. Op 25/07/08 kwamen de lezers van De Standaard alles te weten over de vzw die langdurig zieke kinderen en kinderen met een handicap helpt met aangepast speelgoed.

rinkelbel_advertentie_2_copy.jpg

 

 

posted in:  advertising read more >>
KMDA

Lekkere zeeleeuwen

 

IMG_0449.jpg

De Zoo van Antwerpen vroeg Brandhome een leuke campagne te bouwen rond de spiksplinternieuwe zeeleeuwenshow. We richten alle spots op de sterren in het water zelf: de zeeleeuwen! Naast affiches die je overal in en rond Antwerpen tegenkomt, is er een leuk internetluik met banners. Meesterchocolatier Burie liet zich inspireren en creëerde een heuse zeeleeuw in de heerlijkste Belgische chocolade. Een echte foto-opportunity!

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Kijk uit!

Gaat u dit weekend naar het strand in Cadzand? Kijk dan uit voor het ZeelandNet zomeraanbod!

ZN_abri_INTBEL_1185x1750.jpg

posted in:  advertising read more >>
DELTA

ZeelandNet gaat supersonisch

ZeelandNet, de Zeeuwse breedband internetprovider gaf Brandhome de opdracht om de verhoogde internetsnelheden voor KMO’s en zelfstandige ondernemers in de markt te zetten. Lees hier meer.

 honden.jpg

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Young Creative Competition: Brandhome in de top 5

Brandhome vaardigde art director Batist Vermeulen af om samen met copywriter Hannes Couvreur (Big Bazart) deel te nemen aan de Young Creative Competition. Met hun campagne ´no image available´ voor het FotoMuseum Antwerpen eindigden ze op de 4de plaats. Proficiat!

campaign_poster_Google.jpg        Desk_Frames.jpg

posted in:  advertising  
BASE

BASE PLATINUM EN GOLD:
een nieuwe wereld van BASE

Vorig jaar werden BASE PLATINUM en BASE GOLD succesvol gelanceerd. Nu is het tijd om deze twee labels, die een nieuwe dimensie aan bellen hebben gegeven, weer de nodige aandacht te geven. Brandhome heeft een nieuwe wereld ontworpen voor de labels. Via een nieuwe site, www.backtosimplicity.be, worden de eenvoudige tariefformules gepresenteerd. Back-to-simplicity is dan ook meteen de pay-off van de campagne. De nieuwe site geeft perfect de eenvoud weer van BASE PLATINUM en BASE GOLD.

 

posted in:  advertising  
VAB

VAB in de bergen

Brandhome creëerde voor VAB radiospots voor de komende skivakanties. Elk jaar gebeuren er steeds meer ongevallen op de skipistes. Ook autopech op weg naar de skibestemming is vaak een spelbederver. VAB zorgt er ook tijdens uw wintervakantie voor dat u steeds veilig bent, zowel op als naast de skipiste.

posted in:  advertising read more >>
BASE

MGM promo events

cadeau_02.jpg

Tijdens de eindejaarsperiode werden heel wat ijverige shoppers nog een laaste keer op de hoogte gebracht van de cadeau-actie van BASE. Heel wat shops kregen een supersize cadeau en een BASE promoteam voor de deur geplaatst.

posted in:  advertising read more >>
BASE

BASE MGM deurbelguerilla

Studenten in verschillende steden werden door BASE op de hoogte gebracht van de MGM actie d.m.v. deze deurbelstickers. Studentenkoten zijn vaak een verzameling van buren die ook vrienden zijn. BASE speelde hierop slim in...

image009.jpg

Klik op de foto om meer voorbeelden van de deurbelguerrilla te zien.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB Radiocampagne najaar

Pech komt altijd onverwacht. Maar iedereen heeft het wel eens.

De bekende spots van de familie in de wagen kregen een totale make-over en gaan een nieuwe richting uit. Brandhome en VAB kozen voor een verfrissende aanpak, die ook jonge chauffeurs moet aanspreken om VAB als dé pechverhelper te kiezen. Als kader voor de radiospots gebruikten we  bekende kinderliedjes, omdat iedereen binnen het gezin ze kent, jong en oud. Ze worden vaak gezongen in de wagen.

BELUISTER HIER ALLE RADIOSPOTS

posted in:  advertising read more >>
BASE

Twee nieuwe merken:
BASE PLATINUM en BASE GOLD

Main_PG.jpg

BASE lanceerde eind augustus een nieuw abonnement BASE PLATINUM. Hiermee kan je onbeperkt bellen naar alle lijnen van alle netwerken voor een vast bedrag van € 120 per maand. BASE GOLD volgde kort daarop. Dat is een nieuw merk waarbij je voor € 40 per maand voor 7,5 uur kunt bellen naar alle netwerken. Brandhome creëerde voor beide merken de huisstijl en communicatie voor de lancering. De limited editions zorgden meteen voor een toestroom van mensen in de BASE-shops.

KLIK HIER OM DE TV-SPOTS TE BEKIJKEN.

posted in:  consulting - advertising read more >>
DELTA

Lin van DELTA

Folder_compositie_1.jpg

Lin van DELTA. Ze is een echte Bekende Zeeuwse aan het worden. Lin is sinds kort het gezicht van een campagne die Brandhome maakte over de nieuwe zenderpaketten voor digitale TV. Bijzonder aan deze campagne is dat Lin en andere medewerkers van DELTA de hoofdrolspelers zijn in deze campagne. Op TV, radio en in de kranten kom je ze tegen.

BEKIJK HIER DE TV-SPOT EN BELUISTER DE RADIOSPOTS

posted in:  advertising read more >>
BASE

Goedkoop bellen
en gebeld worden in de EU

Reizigers opgelet! Gaat u naar het buitenland? Met BASE belt u namelijk aan de laagste roaming-tarieven. Veel goedkoper en sneller dan een een postkaartje. Brandhome bracht in opdracht van BASE de roaming-boodschap tot bij de reizigers in het Brusselse Zuidstation alias het Thalys-perron.

posted in:  advertising  
BASE

Platinum en Gold: er is nog meer in petto...

De affiches van BASE Gold en Platinum waren in augustus en oktober niet te missen. In heel België was het exclusieve, gelimiteerde aanbod te zien. Maar Brandhome heeft nog meer in petto, zoals een TV en radiospots.

 

 

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Veni vici

home_affiche.jpg
Ik kwam en overwon. Talent moet je laten zien, ook al ben je blind. Dat was het uitgangspunt van de campagne die Brandhome bouwde voor Sint Rafaël, een herscholingscentrum voor visueel gehandicapten in Brugge. Blinden en visueel gehandicapten van deze stichting werden gevraagd om een kunstwerk te maken met als thema ´Veni vici´. De kunstwerken zijn online te zien én te koop. De opbrengst van de verkoop geeft de mensen van Sint-Rafaël een extra duw in de rug.

posted in:  advertising  
BASE

3 uur bellen is goedkoper dan...

BASE_hamburger_home.jpg

BASE wilde voor haar BASE 3-abonnement een nieuwe campagne. Er is een campagne gemaakt waarbij de prijs van 3 uur bellen met BASE wordt vergeleken met de prijs van dagelijkse consumptiegoederen. Een croissant, een kopje koffie, een sandwich of een hamburger zijn te zien op internet, affichage en ambient media. Bellen duur, zegt u?

posted in:  advertising read more >>
BASE

Campagne: Member Gets Member

base_mgm.jpg

Brandhome stond aan de wieg van de MGM van BASE. Het is sinds die tijd altijd een succes geweest. Een vriend helpen en zelf een waardevol cadeau krijgen, wat wil je nog meer? De laatste MGM campagne van BASE zorgt voor ontspanning door een reischeque voor 375 euro cadeau te geven wanneer 3 vrienden BASE worden. Brandhome zorgde voor de creatieve invulling.

posted in:  advertising  
MIDAS

Midas start campagne
voor verkeersveiligheid

049_MID_remmen_A4_03_1.jpg

Onder het motto ‘Kinderen zijn niet te stoppen. Zorg dat u dat wel kan!’ spoort Midas de weggebruiker aan zijn/haar remmen tijdig te laten controleren of te vervangen. In het kader van de campagne werd een radiospot opgenomen en werden internetbanners, een flyer, winkelposters en -displays ontworpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

posted in:  advertising read more >>
BASE

ZONIQ:
nieuw merk voor goedkoop bellen

zoniq.jpg

Internationaal bellen heeft een dure reputatie. Zoniq brengt daar verandering in. Dit gsm-abonnement maakt bellen en sms’en van binnen- naar buitenland en vice versa goedkoper. Een uniek product in België waarmee BASE opnieuw de voorloper wordt op de markt van het internationaal bellen.

posted in:  design - advertising read more >>
ZOO Antwerpen

Super oma dag!

ZOO Antwerpen en BASE organiseerden samen de super oma dag. Van uit alle hoeken van het land kwamen oma´s, opa´s en kleinkinderen afgezakt naar Antwerpen voor hun speciale dag.

posted in:  advertising  
BASE

VTM LIVE 2007

BASE sponsorde dit jaar het VTM LIVE concert in Gent met o.a. Clouseau en Marco Borsato. Het concert werd een succes, samen met de aanwezigheid van meer dan 2 miljoen BASE klanten.

 

posted in:  advertising  
BASE

BRANDHOME bouwt AY YILDIZ voor BASE

AY YILDIZ is het eerste ethnic brand in België. Deze mobiele operator met focus op de Turkse gemeenschap werd volledig uitgedacht en  vormgegeven door Brandhome.

posted in:  design - advertising  
MIDAS

Al aan Midas gedacht?

Onder het motto ‘Al aan Midas gedacht?’ creëerde Brandhome een radiocampagne met 2 vrienden die telkens opnieuw absurde manieren bedenken om hun auto eigenhandig op te lappen. Laat het toch maar over aan de professionals van Midas, jongens.

KLIK HIER OM DE RADIOSPOTS TE BELUISTEREN.

posted in:  advertising read more >>
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla