Bank J.Van Breda & C°

Brandhome bouwt persoonlijke
en gespecialiseerde site voor
Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° is een gespecialiseerde adviesbank die zich uitsluitend richt tot ondernemers en vrije beroepen. Bank J.Van Breda & C° wilde hun site vernieuwen qua design en online mogelijkheden. Bij het bouwen van de de nieuwe website werd rekening gehouden met de merkessentie "gespecialiseerd en persoonlijk".

posted in:  design read more >>
EYE-5

Brandhome heeft een oogje op EYE-5

Flanders Opticians wilde hun groepering van zelfstandige opticiens een nieuwe visuele identiteit aanmeten en hiermee een stap zetten in hun ambities naar groei. Hierbij lieten ze hun oog vallen op Brandhome, die de een huisstijl bedacht, vormgaf en ook invulde met een nieuw logo en naam voor de groepering en hun private label.

posted in:  design read more >>
VAB

Activatie en authenticiteit op het autosalon met VABVan 11 tot 20 januari vond het jaarlijkse autosalon plaats in Brussels expo. VAB was opnieuw present met een indrukwekkende stand waar heel wat te beleven viel. Bezoekers konden stemmen op de Knapste Primeur van 2013, de waarde van een tweedehands MINI raden en zo kans maken op een iPhone … In de lounge ruimtes wisselden hedendaagse actie-beelden van wegenwachters zich af met unieke retro-beelden uit de beginjaren van VAB-Pechbijstand. Bezoekers die ter plaatse lid werden van VAB, werden beloond met filmtickets of iTunes herlaadkaarten.

Brandhome verzorgde de volledige aankleding van de stand, bedacht leuke weggevers, zorgde voor promotiemateriaal, advertenties en nog veel meer ...

posted in:  design read more >>
DELTA

Sjaak en zijn Sjakies zoeven door Zeeland in het nieuw!

De energieadviseur van DELTA, Sjaak Vogel, zet zich opnieuw in om meer Zeeuwen energiebewust te maken. Met de acties “Sjaak zoekt Sjakies” worden kinderen op school gestimuleerd om mee te bouwen aan een duurzame wereld.

posted in:  design read more >>
Belgomilk

Brandhome for babies:
TrueLife baby formula

Belgomilk is the most important milk processing company within the Milcobel group. The fact that they collect their milk from their own farmers and that all their shareholders operate within the cooperative company has earned them a solid reputation as an authentic, trustworthy manufacturer.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Nieuwe kunstwerken te bewonderen in onze virtuele galerij

Brandhome heeft zijn QR Gallery, onze communicatie kunstwerken (letterlijk) in het straatbeeld van het volkse Falconplein opgefrist.

posted in:  design - advertising read more >>
scarlet

Brandhome maakt van scarlet logo
the art hero

Telecomprovider scarlet vroeg aan Brandhome om een originele internal branding campagne uit te werken. Naast allerhande office designs doorheen het hele nieuwe scarlet gebouw in Evere werd ook gekozen om unieke schilderijen te maken van het logo van scarlet voor de bureaus van de 7 managers.

posted in:  design - advertising read more >>
Federatie Belgische Brouwers

Brandhome b(r)ouwt merkidentiteit Federatie Belgische Brouwers

De Federatie van Belgische Brouwers, die alle brouwerijen van België groepeert, is een van de oudste beroepsverenigingen ter wereld. Om zich een moderner imago aan te meten, deed ze beroep op Brandhome. Er werd een nieuw logo gebouwd, een lijn branded T-shirts ontworpen en een sensibiliseringscampagne bedacht en opgestart die “respect 16” afdwingt.

posted in:  design read more >>
Merrlyn

Brandhome en Merrlyn creëren 3Duidelijkheid

Merrlyn is een consulting bedrijf uit Amsterdam dat complexe ICT-systemen voor banken ontwerpt, implementeert, analyseert en / of bijstuurt waar nodig. ‘Making complex systems work for you’, dus. Merrlyn vroeg Brandhome om deze complexe materie op het snijvlak tussen financiën en technologie te vertalen naar een B2B website die tegelijkertijd aanspreekt en informeert.

posted in:  design read more >>
VAB

Brandhome maakt een VAB-campagne die loopt zoals gepland

Met de nieuwe campagne voor VAB-Reisbijstand wil VAB de vakantieplannen van haar (potentiële) klanten verzekeren. Brandhome verleende VAB bijstand voor de volledige uitwerking van deze campagne. Het ging van concept en beelden tot copy en design.

posted in:  design read more >>
DELTA

Brandhome en Sjaak bereiden zoektocht naar Sjakies voor

Sjaak Vogel, de energieadviseur van DELTA, gaat dit jaar opnieuw op zoek naar “Sjakies” – hulpjes om energie te besparen. In het najaar van 2011 deed hij dat voor de eerste keer – met succes – tijdens de actie “Sjaak zoekt Sjakies”. Om Zeeuwse scholen nu al klaar te stomen voor meer groene acties, vroeg DELTA aan Brandhome om een compilatie te maken van de eerste editie “Sjaak zoekt Sjakies” voor een DM.

posted in:  design read more >>
Digidentity

Brandhome beveiligt merkidentiteit Digidentity

Digidentity biedt veilige oplossingen voor digitale communicatie. Dat is belangrijk, want we leven in een online wereld waar iedereen veilig en eenvoudig moet kunnen certificeren, autoriseren en zichzelf identificeren. Deze online wereld vraagt om een sterke online identiteit.

posted in:  design read more >>
Spark

Brandhome en SPARK
brengen gesprekken
met autistische kinderen op gang

SPARK (Speech Practice for Autistic and other Remarkable Kids) is een nieuwe tool die communicatie tussen kinderen met autisme en hun omgeving bevordert. Brandhome hielp de startende organisatie met de lancering van SPARK.

posted in:  design read more >>
BbyB

Brandhome en BbyB stellen meesterwerkjes voor op Tavola

BbyB heeft dit jaar voor het eerst een stand op Tavola, de vakbeurs van de fijne en verse voeding. Het wordt een indrukwekkende intrede voor het Belgische chocolademerk, want het is één van de winnaars van de Gouden Tavola – een wedstrijd die de beste nieuwe producten van de beurs bekroont. In lijn met de waarden van het ‘meestermerk’ verzorgde Brandhome de wanddecoratie van de stand.

posted in:  design read more >>
VAB

Vlot op weg in het Autosalon, met VAB

Ook VAB was er dit jaar weer bij op het Auto Moto Salon van Febiac en naar goede gewoonte hielden ze een nieuwjaarsreceptie op hun stand in de Heizel. Meer toepasselijk kan haast niet!

posted in:  design read more >>
DELTA

Mikro Electro kleurt DELTA-blauw

DELTA palmt de winkelwand van de Nederlandse elektroketen “Mikro Electro” in. Die kleurt hierdoor DELTA-blauw. Met deze blauwe invasie, deel van een communicatiecampagne voor DELTA Digitale TV, wil de Nederlandse multi-utility company haar visibiliteit vergroten. De verschillende mogelijkheden (analoog, digitaal, HD) worden op tv-schermen voorgesteld en de voordelen worden op een rijtje gezet. Bijhorende flyers lichten de mogelijkheden van het productaanbod verder toe.

posted in:  design read more >>
Febelfin

Febelfin gerestyled door Brandhome

Febelfin, de Belgische Federatie van de financiële sector gaat de belangrijke uitdaging aan om de spreekbuis te zijn van de sector. De omstandigheden van de veranderende financiële wereld vragen om het verleden en het heden te overstijgen ...

posted in:  design read more >>
VAB

VAB-Pechbijstand: een complete campagne, van Affiches tot Zen

De nieuwe DM-campagne van VAB-Pechbijstand maakt duidelijk hoe je (zelfs bij pechsituaties) kan genieten van zorgeloos rijplezier, in de Benelux en ver daarbuiten.

posted in:  design read more >>
DELTA

Onbeperkt houdbaar

Een - letterlijk en figuurlijk - duurzaam magazine over ondernemen met oog voor de mens en samenleving. Dat is het “Onbeperkt houdbaar MVO-verslag” van DELTA.

posted in:  design read more >>
PUB

Creatief met een cover:
Brandhome in co-creatie met PUB

In de nieuwe editie van PUB, hét Belgische vakblad rond marketing en communicatie, wordt er extra aandacht gespendeerd aan de mediaregie anno 2011. Die beperkt zich niet meer tot het traditionele aankopen van de gebruikelijke ruimte in de gewoonlijke kanalen (radio, tv, print en “een beetje internet met beperkt budget”), ...

posted in:  design read more >>
BbyB

BbyB: onweerstaanbare branding
by Brandhome

Een merk is als een stuk chocolade: de vulling is alles.

Daarom kwam BbyB, een merk van haute couture chocolade, bij Brandhome aankloppen om hun merk stevig en flexibel genoeg te maken voor een culinair hoogstaande toekomst.

posted in:  design read more >>
Van Laere

Werk van en voor knappe koppen

Van Laere Algemene Aannemingen is een algemene aannemer, een dynamisch bedrijf met prestigieuze referenties in de burgerlijke bouwkunde, waterbouw, grond- en wegeniswerken alsook in industriebouw, kantoren, ziekenhuizen en residentiële projecten.
Van Laere Algemene Aannemingen bouwt aan voorsprong en daarvoor is ze voortdurend op zoek naar nieuwe mensen om haar team blijvend te versterken.

posted in:  design - advertising read more >>
Pioneer

YOU KNOW my STEEZ?

Onder het motto YOU KNOW my STEEZ? STEEZed Pioneer Europe de markt op met een nieuwe serie audioplayers – Pioneer STEEZ. De serie is ontwikkeld voor dansers, zowel voor professionelen als voor mensen die dansen voor het plezier. De toestellen zijn uitgerust met de meest geavanceerde dansfuncties, multimedia toepassingen en met een eigen STEEZ vormgeving en stijl.

posted in:  design - advertising read more >>
McDonald’s Racing

And the winner is...

Op de 24 uur van Zolder is het McDonald’s Racing Team als negende geëindigd in de Belcar Endurance Challenge. Brandhome voorzag een stijlvol design voor de Porsche van het vierkoppige racing team.

posted in:  design read more >>
DELTA

Een bijzonder jaar voor DELTA

Een verrassende vormgeving voor een leesbaar financieel rapport? Dat is het jaarverslag van DELTA: een jaarverslag in de vorm van een publiekstijdschrift.

posted in:  design read more >>
WeZooz

WeZooz. Zo kan Brandhome het ook!

Hoe zet ik een delicieuze espresso? Hoe ga ik best een hemd met een strijkijzer te lijf? Hoe troost ik een baby die geen respect heeft voor de (nochtans duidelijk wettelijk bepaalde) geluidsnormen? Het zijn levensvragen waar we allemaal wel eens mee worstelen. Op WeZooz.be staan de antwoorden klaar in de vorm van korte filmpjes met betrouwbare experts. Brandhome formuleerde een missie, visie en ambitie voor het merk WeZooz en creëerde zo een basis voor een stevige merkpositionering die context geeft aan het merk.

posted in:  design - advertising read more >>
Alfa Park

parking outside the box

Alfa Park is een gloednieuw bedrijf dat een nieuw, modern en veilig alternatief voor parkeren wil bieden. Brandhome zorgde dat het Alfa Park  merk zelf een mooie parkeerplaats vond binnen hun brandscape. Brandhome ontwikkelde de positionering, de tagline, het logo, de huisstijl en verzorgde de eerste elementen voor de lancering van het nieuwe, jonge bedrijf. Branding outside the box.

posted in:  design read more >>
Haven van Antwerpen

Staten Generaal - Sterk door Samenwerk - een stap hoger

Gemeentelijk Havenbedrijf en Alfaport organiseerden voor de 2de keer de Staten Generaal, precies 1 jaar na de eerste (uiterst succesvolle) versie. De deelnemers kregen een overzicht van de verwezenlijkingen en de initiatieven die werden ontwikkeld en de Antwerpse Haven opende haar poorten met een duidelijke toekomstvisie. Schepen van de Haven, Marc Van Peel, Dhr E. Bruyninckx, Dhr R. Roels, Dhr W. De Geest en Minister Crevits waren allemaal even geëngageerd om samen met alle werkgroepen de realisaties in de verf te zetten en de toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen te duiden. De werkgroepen kwamen aan het woord.

posted in:  design read more >>
Van Noten & Rochtus

Bedankt!

"It is not the ship so much as the skilful sailing
that assures the prosperous voyage".

Van Noten & Rochtus is een gerespecteerde naam in Antwerpen en heeft doorheen de jaren sterke relaties gebouwd met hun partners. Om hun waardering voor die partners te tonen en de hechte relaties binnen hun netwerk nog meer aan te sjorren, organiseerde Van Noten & Rochtus een evenement in het MAS. Brandhome zorgde voor de aankleding om de filosofie van VN&R de wind in de zeilen te geven.

posted in:  design read more >>
Wijnmakelaarsunie

A Taste of Brandhome:
de verfijnde Bourgogne 2009

Om een breder publiek te laten genieten van wat de Wijnmakelaarsunie, de nummer één in België in Bourgogne en Bourdeaux te bieden heeft, wordt er eind mei een avant-première georganiseerd. Iedereen kan zich inschrijven om te kunnen genieten van de Bourgogne 2009 (volgens kenners een historische millésime) in een aangename, Bourgondische sfeer.

posted in:  design - advertising read more >>
Brandhome

Brandhome hangt aan de muur

Vanaf donderdag 12 mei is in het Huis van het Beeld de tentoonstelling LOGO te zien. De tentoonstelling geeft een overzicht van de logo´s van de beste Belgische grafische designers.

posted in:  design read more >>
MediaDonuts

MediaDonuts waaiert uit

Digitaal of niet? Voor de DKDM groep is dit geen hersenbreker. Hun expertise startte in print en DM en met het team van MediaDonuts maken ze de vertaalslag naar digitaal.

posted in:  design read more >>
DELTA

D Magazine: Degelijk Dynamisch Drukwerk voor Deltanen

Het nieuwe personeelsblad van DELTA, het Nederlandse multi-utilitybedrijf, is een serieus magazine. Serieus leesbaar. Serieus verrassend. Serieus gesla.. Je snapt het wel. Brandhome neemt éénduidig de verantwoordelijkheid voor de opfrisbeurt waar het magazine aan onderworpen werd.

posted in:  design read more >>
Exxellence

Voor de wind voor Exxellence group

Exxellence group stond op dé landelijke ICT-beurs voor de overheid. Het Nederlandse bedrijf dat gespecialiseerd is in elektronische dienstverlening pakte flink uit.

posted in:  design read more >>
McDonald’s Racing

Stijlvol aan de start met McDonald’s Racing Team en Brandhome

Wie er in de Belcar GT Open van 2011 als eerste over de streep zal scheuren, kunnen we bij Brandhome niet voorspellen. Wie het meest stijlvol het circuit zal betreden, weten we wél zeker. Het McDonald’s racing team rekende immers voor de bestickering van hun Porsche -naar goede gewoonte- op het designer team in de Brandhome pit. Strak en aerodynamisch verantwoord: zo kent u ons.

posted in:  design read more >>
Van Noten & Rochtus

Van Noten & Rochtus zet zeilen uit
op het web


Gerechtsdeurwaarderskantoor Van Noten & Rochtus uit Antwerpen neemt een goede ‘présence’ serieus. Vandaar dat na de visuele identiteit die Brandhome al had ontworpen, een site moest volgen.

posted in:  design read more >>
KMDA

Serpentarium kan pronken
met nieuw beeldmerk

Het Serpentarium in Blankenberge, het onderkomen voor een groot aantal slangen, reptielen en spinnen, is sinds kort onderdeel van ZOO Antwerpen. Brandhome werd gevraagd om hiervoor een nieuw jasje te ontwikkelen.

posted in:  design read more >>
Febelfin

Brandhome bouwt website financieringvanondernemingen.be

Het overlegplatform Financiering van ondernemingen lanceert een website voor ondernemingen die op zoek zijn naar financiering en/of krediet. De door Brandhome ontwikkelde site is bedoeld om ondernemingen en adviseurs vanuit één centraal punt toegang te bieden tot informatie die hen helpt bij de keuze van een financieringsvorm en bij het opstellen van een financierings- of kredietaanvraag.

posted in:  design read more >>
Haven van Antwerpen

D‘Opening van het nieuwe
MAS Havenpaviljoen

Een unieke belevenis aan de voet van het Museum aan de Stroom

Het MAS Havenpaviljoen is een unieke, interactieve 360° ervaring. Je beleeft één van de grootste havens ter wereld midden in Antwerpen! In het MAS Havenpaviljoen word je verrast door de mensen en de activiteiten in en rond de dokken.

posted in:  design - advertising read more >>
Bank J.Van Breda & C°

Snel naar de essentie voor
Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° is de bank voor ondernemers en vrij beroepen. Deze dynamische doelgroep stelt specifieke wensen en eisen aan een bank. Bank J.Van Breda & C° speelt daar op in. Hoe? Onder andere met het nieuwe concept dat Brandhome ontwikkelde om cliënten snel kernachtige informatie te geven. Thema’s als opvolging & overname, startende ondernemers, startende apothekers komen aan bod, zodat ondernemers en vrije beroepen weten wat hun te doen staat: een afspraak maken met de bank.

posted in:  design read more >>
Van den Bosch & Van Ranst

Design en productie om door een ringetje te halen

Glimmend van trots waren we toen onze nieuwste brochure voor Van den Bosch & Van Ranst van de persen rolde. De juweliersgroothandel had een communicatietool nodig waarmee verkopers van de lokale juweliers hun klanten op een heldere manier konden informeren over het volledige Aurodesign gamma. Brandhome bouwde verder op de Aurodesign brand identity om een haarscherpe en duidelijke brochure te creëren. Het hele productieproces van lay-out tot levering van het gedrukt materiaal werd loepzuiver uitgevoerd. Het resultaat is dan ook om door een ringetje te halen.

posted in:  design read more >>
Loyens & Loeff

Scherpe mailing
snijdt tot de kern van de zaakBrandhome ontwikkelde voor het toonaangevende advocatenkantoor Loyens&Loeff een website en Direct Mailing voor hun seminarieprogramma. Dit programma is één van de belangrijkste communicatiemiddelen in de strategie van het kantoor om actief in contact te treden en kennis te delen met hun klanten.

posted in:  design - advertising read more >>
Luc Elen

De bedrijfsdichter

Vandaag is de bundel ‘Bedrijfsgedichten’ van dichter Luc Elen, uitgegeven door Brandhome, van de persen gerold. De bundel is een poëtisch getinte spiegel waarin iedere manager, leidinggevende of medewerker zichzelf kan herkennen.

posted in:  design read more >>
Faces4Faces

Brandhome en de boekenbeesten

Ter gelegenheid van de jaarlijkse boekenbeurs in Antwerpen heeft Faces4Faces samen met boek.be een plan uitgedacht om de jongste bezoekers op een leuke manier bij het hele boekengebeuren te betrekken.
Brandhome speelt een mooie rol in dit verhaal door een uitgebreid communicatiepakket, bestaande uit een ‘opdrachtenbundel’, posters, boekenleggers, etc. te ontwerpen en de productie van A tot Z in goede banen te leiden. Met dit pakket kunnen kinderen spelenderwijs het -voor hun immense- doolhof van de beurs ontdekken en extra gestimuleerd worden om de wereld van de literatuur te verkennen. 

posted in:  design read more >>
Brandhome

Nood aan een job?

Brandhome is op zoek naar creatieve talenten. Daarom hebben we de kans gegrepen om de ramen van een groot leegstaand handelspand aan het bekende Falconplein in Antwerpen te beplakken met opvallende slogans: ‘Blow jobs’ en ‘Creative jobs’. Het is een overduidelijke knipoog naar de directe omgeving van het pand. Het Falconplein en omgeving is niet alleen een rosse buurt, het is ook een buurt waar veel creatieve talenten wonen of passeren op weg naar de Academie.

Dus creatief talent kan de opvallende oranje bestickering niet missen!

Download het persbericht.

posted in:  design  
Van Noten & Rochtus

Vaar een doordacht uitgestippelde koers

De financiële crisis heeft veel bedrijven laten kennismaken met de keerzijde van een onvoldoend strakke financiële opvolging. Van Noten&Rochtus weten er alles van en kunnen terugblikken op hun jarenlange ervaring en kunde als gerechtsdeurwaarders. Waar staan we voor? Hoe werken we? En nog beter, hoe kunnen we onze partners en toekomstige klanten helpen? Al deze vragen werden met de hulp van Brandhome vorm gegeven. Dit heeft geleid tot een dynamische en visuele upgrade van de brand identity van Van Noten&Rochtus die past bij zijn vertrouwelijke, innovatieve en no-nonsense aanpak.

posted in:  design read more >>
Exxellence Group

Exxellence Group voorziet Nederlandse gemeenten van elektronische dienstverlening

De één-loket-gedachte, e-government, kantelen van de organisatie, e-loket, de gemeente als poort voor overheidsdienstverlening, basisregistraties: temidden van deze onderwerpen werkt de Exxellence Group. Zij leveren een unieke combinatie van expertise en bewezen technologie, waarbij samenwerking centraal staat. Als primeur installeerde Exxellence bij de gemeente Woerden haar nieuwe ‘eMAXX ZaakSysteem’. Een multichanneling applicatie die gemeenten de mogelijkheid geeft lopende burgerzaken te digitaliseren, te centraliseren, te stroomlijnen en elektronisch op te volgen.

posted in:  design read more >>
Hamburg-Mannheimer

Hamburg-Mannheimer is PensioenKampioen

Er kan maar één bedrijf PensioenKampioen zijn en voor België is dat Hamburg-Mannheimer.
De nummer 2 op de pensioenspaarmarkt kiest voor de strategie van ‘category claiming’.
De campagne krijgt gestalte in print, op enorme billboards en via een website www.pensioenkampioen.be (www.championdespensions.be).
Brandhome geeft het concept voldoende handvaten zodat het merk Hamburg-Mannheimer
als challenger in de markt wordt gezet.

posted in:  design - advertising  
PUB

PUB reinvented by Brandhome

 

PUB, het vakblad en dé informatiebron voor de Belgische marketing- en communicatiebranche, werd grondig onder handen genomen door Brandhome. Het huidige beeldmerk voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Brandhome bouwde PUB uit tot een volwaardig merk. In de jaren 70 stond het voor ‘publicité’, vandaag betekent het ‘People Unified around Brands’. Het reclamevakblad kiest resoluut voor de vernieuwing, welke wordt gesymboliseerd door een nieuw logo. Hieruit spreekt de ambitie om een stapje hoger te gaan en het symboliseert de conversaties die PUB op gang wil brengen tussen merken, consumenten, marketeers en creatieven. Het resultaat van de restyling is zichtbaar op alle uitingen van PUB, onder andere het vakblad zelf, de website en het agencyboek.

Luister hier wat merkeigenaars vertellen over de nieuwe PUB.

posted in:  design - consulting  
Haven van Antwerpen

Staten Generaal: de bijeenkomst
over de toekomst van
de Haven van Antwerpen

Zo’n 600 mensen waren 22 juni in de Stadsschouwburg van Antwerpen om te praten en te luisteren naar de toekomstvisie voor de Haven van Antwerpen. Zoveel mensen op een evenement moet je natuurlijk wel wat te bieden hebben! Dus werd Brandhome ingeschakeld. In sneltreinvaart hebben we het concept voor de bijeenkomst, de vormgeving van alle communicatie-uitingen en begeleiding en regie van verschillende intro-filmpjes gemaakt. Zo werd het een Staten Generaal met allure!

posted in:  design - consulting read more >>
SCA Packaging

De kunst van verpakken

Voor SCA Packaging maakte Brandhome een originele advertentie. Het bedrijf kan alle kanten op met karton en andere materialen: groot of klein, rechthoekig of rond, luxe of eenvoudig. You name it, zij produceren. Uit de advertentie blijkt duidelijk het veelzijdige karakter!

posted in:  design - advertising read more >>
Merrlyn

Merrlyn komt tot leven

Merrlyn is een jong consultancybureau dat bedrijven helpt veranderingsprocessen en systeemtoepassingen te stroomlijnen. Verbeteringen op dit gebied leiden tot een vlotte organisatie en een efficiënte werkomgeving. Brandhome ontwikkelde het merk Merrlyn van a tot z en paste dit toe op de stationery, business cards en op de website.

posted in:  design read more >>
KODO, pioneer

KODO, nagelnieuw merk van Pioneer

KODO, een nieuw merk in het productassortiment van Pioneer, werd gebouwd door Brandhome. Het nieuwe productmerk werd speciaal ontwikkeld voor digitale speakers voor de iPod en de iPhone. KODO wordt hét merk voor de bewuste consument die een mooi design naar waarde kan schatten. De naam moest internationaal gebruikt kunnen worden en moest perfect passen bij het product. Brandhome ontwikkelde ‘the best fit’.

posted in:  design read more >>
DELTA

Flexibel werken met DELTAconnect

Het multi-utility bedrijf DELTA gaat het ‘nieuwe werken’ stimuleren. Dat staat voor een nieuwe manier van samenwerken, flexibeler omgaan met werktijden en een dynamische werkomgeving. Brandhome ontwikkelde een campagne met een toepasselijk logo en stuurde een teasende mailing naar alle medewerkers, zodat DELTAconnect tot leven kwam.

posted in:  design read more >>
DELTA

Zeeuwse energie voor een zacht prijsje

Voor het multi-utility bedrijf DELTA ontwikkelden we een campagne om hun aantrekkelijke energieaanbod onder de aandacht te brengen. De laatste jaren zijn er veel schommelingen geweest in de energieprijzen. Klanten van DELTA kunnen profiteren van een lage prijs en deze voor drie jaar vastzetten. De campagne kwam tot leven op de radio, TV en met webbanners. DELTA energie kreeg een boost met de slogan ´Kies voor Zeeuwse zekerheid´.

posted in:  design - advertising  
FUGA

Hét nieuwe merk voor cava heet Fuga

Brandhome heeft voor het bedrijf House of Cava hun nieuwe merk Fuga gebouwd. Onder dit merk verschijnen de komende periode verschillende soorten cava’s. Brandhome was verantwoordelijk voor de bouw van het merk, ontwikkeling van de visuele identiteit en de productie van onder andere de labels op de flessen. Het merk Fuga is binnenkort verkrijgbaar via horeca en groothandelaren in binnen- en buitenland. Fuga is een onderscheidend beeldmerk dat natuurlijk het sprankelende karakter van cava ondersteunt.

posted in:  design read more >>
VAB

VAB hoofdkantoor pakt uit

VAB Hoofdkantoor in Zwijndrecht pakt uit. Geen verhuis, geen reis maar wel een zeer groot canvas voor hun gevel. De canvas kadert in de VAB-Reisbijstandscampagne waar VAB u op de voet volgt. Zonder VAB-Reisbijstandspolis kunt u niet op reis vertrekken. Een onbezorgde vakantie is het doel van VAB-Reisbijstand en elk jaar sluiten vele mensen aan omdat VAB-Reisbijstandspolis de meest complete polis is.

Brandhome zorgde voor het beeld en de opmaak van de canvas.

posted in:  design  
Enduris

Enduris: oneindig netwerk van energie!

Onder luid gejuich is de nieuwe naam onthuld van een nieuw netwerkbedrijf. Medewerkers van het gloednieuwe bedrijf vonden de naam Enduris stukje bij beetje door Life Scrabble te spelen op het strand van het Zeeuwse Dishoek. Voor de creatieve geesten van Brandhome een geslaagd event als eerste stap naar de positionering van het nieuwe netwerkbedrijf.

posted in:  design - consulting read more >>
DELTA

Faster Forward²

ZeelandNet is dé Zeeuwse internetprovider. Om de nieuwe, supersnelle internetsnelheden van de provider bekend te maken, bedacht Brandhome de campagne Fast Forward. Een meisje krijgt namelijk letterlijk te maken met de gigantische snelheid van het internet van ZeelandNet. Hoe dat eruit ziet, klik hieronder… De campagne bestaat uit tv-spots, een DM-actie, een speciale actiesite en een bannercampagne. Leuke gadget: met de snelheidschecker op de actiesite meet je eenvoudig hoe Fast Forward jij gaat!

posted in:  design - advertising read more >>
I LOVE

We love… I LOVE

Ja, we love I LOVE! Dat is namelijk de nieuwe merknaam voor een totaalconcept op het gebied van lifestyle en wonen. Brandhome bouwde het merk voor een projectontwikkelaar met een vernieuwende visie. Het bedrijf biedt klanten een complete leefwereld, van wonen, interieurdesign, kunst tot mode. De herkenbare, heldergroene kleur van I LOVE zal binnenkort niet alleen Antwerpen kleuren, maar ook andere bouwprojecten in België sieren. Kijk maar eens op www.ilovelife.be!

posted in:  design read more >>
Elissa

Brandhome viert
half miljoen Elissa-klanten

Een jaar geleden ontwikkelde het communicatiebureau Brandhome voor de Tunesische markt het merk Elissa mobile. Het jongerenmerk van Tunisie Telecom is een grote hit. In amper een jaar tijd heeft Elissa de kaap van een half miljoen gebruikers overschreden.

posted in:  design read more >>
Febelfin

Communicatie Luncheon Febelfin

Op 2 maart 2010 hield Febelfin, de federatie van de Belgische financiële sector, haar jaarlijkse Luncheon event. Brandhome verzorgde alle communicatie rond dit evenement. De genodigden luisterden naar Didier Reynders (Minister van Financien).

posted in:  design - consulting read more >>
Haven van Antwerpen

Ook Zeeland vaart wel
bij de verdieping van de Westerschelde

Op 12 februari werd het startschot gegeven voor baggerwerkzaamheden: 12 drempels in de Westerschelde op Zeeuws grondgebied worden de komende 2 jaar verlaagd. Hierdoor wordt de haven van Antwerpen beter toegankelijk voor grotere schepen. Voor de haven van Antwerpen is de aanvang van de werkzaamheden een belangrijk moment: door de verdieping kan de haven op een gezonde manier blijven concurreren met andere havens van formaat. Voor de inwoners van Zeeland is het besluit omstreden.

posted in:  design read more >>
Loyens & Loeff

Loyens & Loeff seminars

Loyens & Loeff, een toonaangevend zakenadvocatenkantoor, hecht veel belang aan de uitbouw van haar merknaam en marktpositie. Seminaries zijn al jaren een belangrijk communicatie instrument voor Loyens & Loeff om kennis en kunde te delen. In 2010 wil Loyens & Loeff dit ook meer bekend maken aan de buitenwereld en deed daarvoor een beroep op Brandhome.

posted in:  design read more >>
DELTA, Febelfin, Tempo-Team, Brandhome

Jingle bells, Jingle bells, Jingle the Brandhome way...

 

Het jaareinde nadert en de eerste pakken sneeuw hebben onze Belgische wegen reeds bedekt. Brandhome wenste iedereen a Brand New Year! Tempo-Team, Febelfin en DELTA kozen dit jaar voor Brandhome om hun Kerst- en Nieuwjaarwensen een look te geven. Tempo-Team bleef in het thema van hun succesvolle najaarscampagne, Febelfin zette zijn logo in de verf en DELTA ging integraal de ecologische toer op. Brandhome ontwikkelde een DELTA ecocard generator waarmee de Deltanen hun gepersonaliseerde eindejaarswensen konden uitsturen met de keuze uit verschillende foto’s en teksten. Een succes, ook wat de CO2 uitstoot beteft, want dat is een belangrijk voornemen voor de komende jaren…

posted in:  design read more >>
DELTA

DELTA Deals

DSC_0457.jpg 

De eerste editie van DELTA´s gloednieuwe huis-aan-huis krantje ´DELTA Deals´ staat  bol van acties en promoties. De winter komt eraan en de thermostaat gaat een paar graden hoger. Daarom stuurt DELTA haar klanten aan te kiezen voor duurzaam én besparing op hun energierekening. Dit kan bv. door keuze voor huur van een hoge rendementsketel, voor aanschaf van een zonneboiler, voor gebruik van de subsidies voor zonnepanelen, of voor een advies omtrent energiebesparende verbeteringen in en het rond het huis.

posted in:  design - advertising read more >>
DELTA

DELTA Lifestyle 9

fotofront2.jpg

De nieuwste editie van DELTA Lifestyle ligt deze week op de mat bij elke Deltaan. Nummer 9 van het personeelsmagazine van DELTA is, zoals steeds, gerealiseerd door de studio van Brandhome in samenwerking met de redactie van DELTA.

posted in:  design read more >>
Laloza

Identity driven building

breed_laloza.jpg

De vereninging van mede eigenaars (VME) vroeg Brandhome een eigen huisstijl te ontwikkelen voor het woon- werkcomplex waar ons hoofdkantoor deel van uitmaakt.
Het complex dateert uit 1968, La Cambre-architect Willy Van Der Meeren realiseerde het ontwerp. Het gebouw fungeerde eerst als kantoor voor HBK Spaarbank en Mercator Bank.

posted in:  design read more >>
Emirates International Telecoms

Elissa

elissa_logo.jpg

Ook buiten Europa wordt een beroep gedaan op de ervaring van Brandhome met het bouwen van telecom en lifestyle merken. Brandhome heeft voor EIT (Emirates International Telecoms), dochter van Dubai Holding, Elissa gebouwd. Elissa is een nieuw jongerenmerk op de Tunesische markt.

posted in:  design - consulting read more >>
Brandhome

Strategy meets art

Brandhome vertelt haar unieke methodiek als kunst. Brandhome’s unieke werkwijze, de Brandhome method®,  werd gevisualiseerd als kunstwerk. ‘The possibility of being a treeman’ is de artistieke vertaling van de verschillende aspecten van merkidentiteit.

posted in:  design - consulting read more >>
DELTA

DELTA Lifestyle 8

DSC_0151_1.jpg

De 8ste editie van DELTA lifestyle is een feit! Zoals steeds brengen we een interessante mix tussen bedrijfsnieuws en lifestyle-artikels. In deze editie was het thema ´DELTA buiten Zeeland´. En omdat het de 8ste editie is, hebben we onze lezers aan de tand gevoeld over de voorbije 7 edities, natuurlijk met zeer positieve resultaten!

posted in:  design read more >>
Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen

Brandhome zorgt voor Zeeland

logo.jpg

De NMA (de Nederlandse Mededingingsautoriteit) heeft de fusie van Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen goedgekeurd. De ziekenhuizen worden één en er komt een nieuwe taakverdeling. Brandhome hielp met de ontwikkeling en uitrol van een informatiecampagne. Hoofdboodschap is dat de fusie iedereen in Zeeland ten goede komt.

posted in:  design - advertising read more >>
Elissa

Elissa

Ook buiten Europa wordt een beroep gedaan op de ervaring van Brandhome met het bouwen van telecom en lifestyle merken. Brandhome heeft voor EIT (Emirates International Telecoms), dochter van Dubai Holding, Elissa gebouwd. Elissa is een nieuw jongerenmerk op de Tunesische markt.

posted in:  design - consulting read more >>
DELTA

Vers van de Brandhome pers

Afbeelding_19.png

Voor het multi-utility nutsbedrijf DELTA N.V. hebben we de tweede editie bij elkaar geschermd van het magazine “ZEELAND, magazine van & voor Zeeland”. DELTA gaat prat op zijn Zeeuwse roots en koestert zijn Zeeuwse thuismarkt. Het glossy ZEELAND magazine is ontstaan uit die liefde voor de provincie. Bovendien maakt het magazine het voor DELTA mogelijk om meer interactie te krijgen met zijn klanten.

 

posted in:  design read more >>
ZA

Brandhome werkt aan introductie Voetbal Experience

voetbalex_logo_rgb_1.jpg

Brandhome werkt aan een volledig merkprogramma voor Voetbal Experience. Dit wordt vanaf het einde van 2009 dé grote attractie in het Zeeuwse Middelburg. Voetbalfans kunnen er terecht voor 3.000 m2 wervelend voetbaljolijt. Voetbal is emotie: die gedachte hielden we in het achterhoofd bij ons ontwerp van het logo, de huisstijl en de visuele identiteit. Het resultaat is een beeldmerk dat trendy en sportief oogt en dat duidelijk refereert aan het ‘oranje’ gevoel. 

posted in:  design - consulting read more >>
DELTA

Twee nieuwe logo’s te water

logo_s_samen_2.jpg

‘Spinnaker’ is vast niet zo’n woord dat dagelijks over uw lippen rolt, tenzij u zeilfanaat bent. Wij bij Brandhome zijn dat alvast niet – al weten we wél alles over het reilen en zeilen binnen de wereld van merken. Toch behoort ‘spinnaker’ sinds kort tot onze dagelijkse woordenschat. Onze klant DELTA N.V. is namelijk de hoofdsponsor van de DELTAWEEK, het belangrijkste watersportevenement van Zeeland. In opdracht van DELTA riepen wij alle hens aan dek om twee nieuwe logo’s te ontwerpen.

posted in:  design read more >>
ZA

Zeeland Attracties krijgt
nieuwe visuele identiteit

Brandhome heeft de nieuwe visuele identiteit ontwikkeld voor Zeeland Attracties. Dat is een groep van vijf attractieparken in Zeeland. ZA heeft samen met Brandhome een traject doorlopen voor het ontwikkelen van een missie, een visie en een ambitie waarna er voor het ondernemingsmerk ZA en de verschillende attracties zelf beeldmerken zijn ontworpen. Die attracties zijn het Arsenaal in Vlissingen, Speelcircus Bambini, Lange Jan in Middelburg en nog twee attracties die in ontwikkeling zijn, namelijk Mini Mundi en Voetbal Experience.

 

posted in:  design read more >>
Woonhaven Antwerpen

Brandhome maakt huisstijl Woonhaven Antwerpen

Brandhome heeft de visuele identiteit ontworpen voor de nieuwe huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen. Woonhaven Antwerpen is kortgeleden ontstaan na een fusie van 4 grote Antwerpse huisvestingsmaatschappijen. Het nieuwe beeldmerk staat symbool voor de skyline van de stad Antwerpen waar mensen samenwonen, maar ook de vrijheid hebben hun eigen identiteit te behouden.

posted in:  design read more >>
DELTA

Brandhome maakt vernieuwend relatiemagazine

ZEELAND_cover_web.jpg

Het Nederlandse DELTA N.V. en Brandhome hebben samen een nieuw relatiemagazine uitgegeven. ‘ZEELAND, magazine van & voor Zeeland’ is een tijdschrift voor en over de liefde voor deze provincie. DELTA wil als Zeeuws multi-utilitybedrijf meer interactie met haar klanten krijgen. Het tijdschrift voorziet in deze behoefte door de lezer aan het woord te laten en actuele en/of typisch Zeeuwse onderwerpen te belichten, zoals de gevaren van chatten of de praktijk van de mosselvangst. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en wordt verspreid onder alle klanten van DELTA. 

posted in:  design read more >>
Brandhome

MARMEL pakt uit

cake_test.jpg

 

MARMEL® is een concept-merk met een uitgesproken maatschappelijke missie/visie. De producten van MARMEL® zijn verrassend, maar niet ten koste van. Naast doordacht design zijn duurzame productie en bouwen aan de samenleving van morgen de twee belangrijkste pijlers van de merkfilosofie. Dat zijn niet zomaar loze woorden. MARMEL® gaat namelijk in zee met de Brandhome foundation. Door een percentage van haar omzet aan de vzw te schenken, draagt MARMEL® concreet bij aan het welzijn van kansarme kinderen in Antwerpen en omgeving.

posted in:  design read more >>
PUB/Kluwer

Cover nieuw nummer Marketing Driven

Marketing_Driven_nr._6.jpg


Marketing Driven, de speciale bijlage van PUB, houdt de vinger aan de pols van de laatste trends op marketinggebied. Geen wonder dat ze bij Brandhome kwamen aankloppen voor het ontwerp van de themacover over user centric & sensoriële marketing. Het creatieve team van Brandhome likte vingers en duimen af bij zo’n prikkelende opdracht, scherpte zijn zintuigen, spitste de oren, snoof de geur van verse koffie op en ging met veel fingerspitzengefühl aan de slag. Het resultaat is een hallucinante Rorschach-explosie van indrukken en emoties. Enjoy!

posted in:  design read more >>
DELTA

Onthullend jaarverslag

 

DSC_0042.jpg

Een verrassend vormgegeven financieel rapport? Voor het nieuwe halfjaarbericht van DELTA bedacht Brandhome een originele en uitgesproken heldere lay-out oplossing. Door het gebruik van doorzichtige tussenbladen worden specifieke woorden benadrukt en andere pas zichtbaar als je de transparante pagina omslaat. Het resultaat is een subtiel spel van verhullen en onthullen. En dat geeft het DELTA halfjaarverslag net dat ietsje extra.

 

posted in:  design read more >>
DELTA

Brandhome wint prijs met glossy DELTA Lifestyle

DELTA en Brandhome zijn samen in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Grand Prix Bedrijfsmedia. DELTA Lifestyle magazine, de inzending van DELTA en Brandhome, heeft een eervolle vermelding gekregen.

posted in:  design read more >>
Belgische Overheid

Portaal belgium.be gelanceerd

portaal_closeup.jpg

 

Brandhome heeft het grafisch ontwerp gemaakt van de site belgium.be, de portaalsite van de Belgische Overheid. Deze site ging gisteren onder veel persbelangstelling online. De eerste klik gebeurde door eerste minister Yves Leterme.

posted in:  design read more >>
DELTA

Het is er weer.... het DELTA jaarverslag

jaarverslag_opnieuw.jpg

 

Aan deze fantastische cijfers heeft Brandhome met veel plezier bijgedragen. Niet alleen als Lead agency van DELTA maar ook aan het ontwerp van het jaarverslag. Het jaarverslag maakt de voordelen van DELTA tastbaar in de wereld. DELTA: een merk waar we fier op zijn!


Klik hier voor een kijkje in het jaarverslag.

 

posted in:  design read more >>
BASE

BASE MANIA

Na het succes van de 2 lifestyle labels BASE PLATINUM en BASE GOLD mocht Brandhome nu ook het label BASE MANIA bouwen. Brandhome heeft de hele visuele identiteit van het nieuwe label ontworpen en heeft ook de campagne ontwikkeld die sinds 16 april loopt op het internet. De nieuwe stijl van het MANIA label past perfect bij de lanceringspropositie: onbeperkt sms´en naar alle netwerken in België, 24/24u! Typisch BASE MANIA! Talking is for parrots!

 DSC_0014.jpg

 

 

 

posted in:  design - consulting  
vtbKultuur

Nieuwe huisstijl vtbKultuur

VTB_KULT_logo_RGB.jpg

Ook voor de huisstijl van VTB, de culturele maatstaf van België, werd Brandhome ingeschakeld. VTB wil zichzelf steeds meer en sterker profileren. Daarom werd zowel op strategisch als creatief vlak gerekend op de ervaring van het Brandhome team. Het resultaat mag gezien worden. Fris, dynamisch, kleurrijk en eigentijds; alles wat cultuur vandaag de dag betekent.
vtbKultuur  is cultuur met een knipoog, voor iedereen in Vlaanderen.

posted in:  design  
VAB

Nieuwe huisstijl VAB

Logo_VAB_RGB.jpg

Brandhome vernieuwde de huisstijl van VAB. De Vlaamse mobiliteitsorganisatie wilde een nieuw logo dat zou passen bij haar ambities om verder te groeien.

De herkenbaarheid en symboliek van het oude logo waren erg belangrijk en juist daarom werd gekozen voor een jonge en frisse doorvertaling van het origineel. Brandhome en VAB werkten nauw samen om de nieuwe huisstijl tot stand te brengen, rekening houdend met waarden als herkenbaarheid, betrouwbaarheid en eenvoud.
 
Nu alleen nog maar op onze website te zien, maar binnenkort op elke kofferbak…
 

posted in:  design  
KMDA

ZOO Antwerpen en Flandria samen in zee

Brandhome ontwikkelde voor ZOO Antwerpen een affichereeks voor het combiticket dat zij aanbieden in samenwerking met Flandria. Deze zijn vooral zichtbaar rondom het Antwerpse Steenplein en in de omgeving van de Londenbrug. Omdat het Steenplein veel toeristen en voorbijgangers aantrekt, was het een logische keuze voor ZOO Antwerpen om ook hier sterk aanwezig te zijn met hun jaarthema voor 2008: water is leven.

 

Flandria_Kassa_zijkant_1.JPG

posted in:  design read more >>
KNDW

Over het water

Brandhome ontwierp voor Kennis Netwerk Delta Water een volledig nieuwe huisstijl met bijhorend logo.
Er werd vooral rekening gehouden met de waarden die KNDW het sterkst kenmerken: ´land´, ´water´, ´verbondenheid´ en ´oneindigheid´.

Het Kennis Netwerk Delta Water is een netwerk waarin kennisinstituten, overheid en ondernemingen de krachten bundelen om de sterke punten van de Delta op het gebied van water verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Zij draagt bij aan de economische ontwikkeling van Zeeland en de omgeving.

 

kndw-logo-2_1.jpg

posted in:  design  
Planckendael

Bezoek de virtuele jungle van Planckendael...

Na KMDA en ZOO Antwerpen is ook Planckendael aan de beurt. Een volledig vernieuwde website, ontworpen door Brandhome, geeft Planckendael het speelse en avontuurlijke karakter dat het in realiteit ook uitstraalt. Klik en kijk naar de nieuwe Planckendael-site.

  

planckendael.jpg

 

posted in:  design read more >>
KMDA

Brandhome ontwerpt nieuwe KMDA-site

Na ZOO Antwerpen heeft nu ook KMDA een nieuwe website online. KMDA is het moederbedrijf van ZOO Antwerpen, Planckendael, Koningin Elisabethzaal en De Zegge. In nauwe samenwerking met KMDA ontwikkelde Brandhome het design voor de nieuwe website.
Bekijk hier de nieuwe KMDA-site.

Picture_1.png

posted in:  design read more >>
MIDAS

Nieuwe huisstijl en website

Midas_main.jpg

Brandhome ontwikkelde voor MIDAS, de specialist in onderhoud, een geheel nieuwe huisstijl met website.

posted in:  design read more >>
DELTA

2nd time round: DELTA Lifestyle

Het tweede nummer van DELTA lifestyle is een feit! De DELTA-medewerkers worden weer verwend met culinaire, toeristische en shoppingtips. Samen met natuurlijk het laatste bedrijfsnieuws en snapshots van medewerkers. Ook dit keer hebben we heel wat positieve reacties ontvangen.

DLM_main.jpg

posted in:  design read more >>
DELTA

Meten = weten

 

slimme_meter.gif Om zuiniger om te kunnen gaan met energie moet je natuurlijk weten hoeveel je thuis verbruikt. DELTA test daarom het project Slimme Meter uit. Daarmee kun je online je verbruik nakijken. Het opnemen van de meterstanden door een meteropnemer wordt daardoor overbodig. Brandhome ontwikkelde het communicatieconcept voor de start van de Slimme Meter. Advertorials, flyers en presentaties op locatie maakten onderdeel uit van de introductie.

posted in:  design read more >>
LYFRA

Nieuwe visuele identiteit voor LYFRA

Brandhome heeft voor de dochteronderneming van British American Tobacco, LYFRA, een nieuwe huisstijl ontworpen. Volgens de Brandhome method® werden eerst een visie, missie en ambitie geformuleerd. Met dat in het achterhoofd konden de designers van Brandhome een visuele identiteit ontwerpen voor de groothandel voor tabaks- en krantenzaken.

 

posted in:  design  
ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen online

zoo_homepage.jpg

Een nieuwe site voor ZOO Antwerpen. Brandhome heeft in lijn met de huisstijl een toegankelijke site gemaakt. De ZOO-fanaat kan er zijn hart ophalen met de vele beelden van onder andere nijlpaarden Hermien en Imani. Nu de website gereed is, is de nieuwe huisstijl op alle uitingen van ZOO Antwerpen toegepast.

posted in:  design  
BELGISCHE OVERHEID

Nieuw ontwerp Portaal Belgium.be

portaal_bel.jpg

Brandhome design gaat het grafisch ontwerp maken van de site belgium.be, de portaalsite van de Belgische overheid. Deze site, die iedere dag duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland trekt, wordt volledig vernieuwd.

posted in:  design read more >>
BASE

ZONIQ:
nieuw merk voor goedkoop bellen

zoniq.jpg

Internationaal bellen heeft een dure reputatie. Zoniq brengt daar verandering in. Dit gsm-abonnement maakt bellen en sms’en van binnen- naar buitenland en vice versa goedkoper. Een uniek product in België waarmee BASE opnieuw de voorloper wordt op de markt van het internationaal bellen.

posted in:  design - advertising read more >>
DELTA

Het eerste Lifestyle magazine voor personeel

Personeelsblad vs. glossy magazine. Het Zeeuwse energiebedrijf DELTA wilde haar medewerkers op een unieke manier informeren. Brandhome bedacht een interne campagne en een lifestyle magazine om elke werknemer met de neus in dezelfde richting te keren.

dlm_main_2.jpg

posted in:  design read more >>
KMDA

Nieuwe visuele identiteit ZOO Antwerpen en Planckendael

Voor ZOO Antwerpen en Planckendael ontwikkelde Brandhome gelijktijdig een nieuwe huisstijl en communicatieconcept.
kmda.jpg

posted in:  design read more >>
DELTA

DELTA heeft een nieuwe visuele identiteit

DELTA_logo.gif Het Nederlandse energiebedrijf DELTA vond het tijd haar huisstijl up-to-date te maken. Brandhome heeft de huisstijl opgefrist en voorzien van een aantal nieuwe stijlelementen. De huisstijl wordt breed toegepast. Ondertussen zijn site, werkkleding, vrachtwagens en gebouwen onder handen genomen.

Het merkboek vormt het sluitstuk: een digitaal boek waarmee DELTA de huisstijl eenvoudig toe kan passen.

posted in:  design read more >>
ZOO Antwerpen

Flamingo restaurant

Het Brandhome designteam boog zich over het vernieuwde self-service restaurant van ZOO Antwerpen, Flamingo genaamd. Een nieuw logo voor een nieuw interieur. Smakelijk! 

posted in:  design  
BASE

BRANDHOME bouwt AY YILDIZ voor BASE

AY YILDIZ is het eerste ethnic brand in België. Deze mobiele operator met focus op de Turkse gemeenschap werd volledig uitgedacht en  vormgegeven door Brandhome.

posted in:  design - advertising  
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla