Brandhome

A new year, new plans for Brandhome


 

Our good resolutions for the new year? A fresh start!
Brandhome is moving out. We are preparing our new offices, located at ‘Falconplein’ in Antwerp for a new chapter in Brandhome’s history.

Check out our Facebook-page for more pictures about the constructions and follow the evolution.

posted in:  consulting read more >>
Bank J.Van Breda & C°

Brandhome bouwt persoonlijke
en gespecialiseerde site voor
Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° is een gespecialiseerde adviesbank die zich uitsluitend richt tot ondernemers en vrije beroepen. Bank J.Van Breda & C° wilde hun site vernieuwen qua design en online mogelijkheden. Bij het bouwen van de de nieuwe website werd rekening gehouden met de merkessentie "gespecialiseerd en persoonlijk".

posted in:  design read more >>
EYE-5

Brandhome heeft een oogje op EYE-5

Flanders Opticians wilde hun groepering van zelfstandige opticiens een nieuwe visuele identiteit aanmeten en hiermee een stap zetten in hun ambities naar groei. Hierbij lieten ze hun oog vallen op Brandhome, die de een huisstijl bedacht, vormgaf en ook invulde met een nieuw logo en naam voor de groepering en hun private label.

posted in:  design read more >>
Triple-A brands

The new Brandhome book: have you read it yet?In their latest book, Erik Saelens and Nicoline Spruijt state their Triple-A brand philosophy. Triple-A is based on years of experience in brand building and reveals a trustworthy formula for future proof brand building. Triple-A identifies Authenticity, Accountability and Activation as the most important driving forces for brands in order to create value for all their stakeholders.


Find out more about the new book on www.tripleAbrands.com.

"Thank you" notes from some of the first people to receive our book: David Cameron, Annemie Turtelboom, Juma Al Majid,...Go to press for the press release.

posted in:  consulting  
VAB

Activatie en authenticiteit op het autosalon met VABVan 11 tot 20 januari vond het jaarlijkse autosalon plaats in Brussels expo. VAB was opnieuw present met een indrukwekkende stand waar heel wat te beleven viel. Bezoekers konden stemmen op de Knapste Primeur van 2013, de waarde van een tweedehands MINI raden en zo kans maken op een iPhone … In de lounge ruimtes wisselden hedendaagse actie-beelden van wegenwachters zich af met unieke retro-beelden uit de beginjaren van VAB-Pechbijstand. Bezoekers die ter plaatse lid werden van VAB, werden beloond met filmtickets of iTunes herlaadkaarten.

Brandhome verzorgde de volledige aankleding van de stand, bedacht leuke weggevers, zorgde voor promotiemateriaal, advertenties en nog veel meer ...

posted in:  design read more >>
VAB

VAB en Studio Brussel vergeten elkaar niet

De laatste editie van ‘Music for life’ van radiozender Studio Brussel draait volledig rond het thema dementie. Met de actie die twee weken duurt willen ze bewustzijn voor dit onderwerp verhogen. Naar goede gewoonte dompelt ook VAB zich helemaal onder in de ‘Music for life-sfeer’. Maar dit geldt ook omgekeerd.

posted in:  advertising read more >>
BbyB

Brandhome brengt BbyB. naar 't Stad

Het chocolademerk BbyB. Chocolates lanceert zijn eerste pop-up store. Sinds 18 oktober kan je in deze exclusieve tijdelijke winkel in Antwerpen heerlijke meesterwerkjes met smaak ontdekken. Brandhome bedacht het winkelconcept en leidde de uitvoering van het gehele project, van het eerste idee tot de concrete inrichting; van het persplan tot de communicatie en de fieldactivatie. Dit alles werd gerealiseerd in slechts 6 weken tijd, samen met het team van BbyB.
Het resultaat: een smaakvol pop-up meesterwerkje!

Kom de haute couture chocolade van BbyB. nog tot 15 januari 2012 ontdekken in de BbyB. pop-up store (Wiegstraat 12-2000 Antwerpen). Je kan er elke dag terecht tussen 10h00 en 18h00.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB en Brandhome gaan de 'nostalgische' toer opDe VAB-wegenwachters staan als ware helden 24/7 paraat om de VAB-leden en klanten zo snel mogelijk op weg te helpen. Dankzij een originele radio-actie kregen deze leden de kans om hun redder in nood op een originele manier te bedanken. Gedurende 2 weken konden VAB-leden op radio Nostalgie een plaatje aanvragen om hun wegenwachter in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten. Bovendien maakten de deelnemers ook elke dag kans op een brandstofcheque t.w.v. 255 euro.

posted in:  advertising read more >>
BNP Paribas Fortis

Brandhome boekt viral succes voor BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis lanceerde de eerste afleveringen van een vijfdelige webserie, gericht op pas afgestudeerden en studenten. De hele serie is opgevat als een virale campagne voor de HR-afdeling van BNP Paribas Fortis. Dit in het kader van een nieuw initiatief om het imago van BNP Paribas Fortis als werkgever op de sociale netwerken uit te bouwen. Brandhome bedacht het concept en leidde de uitvoering van het gehele project, van script en opnames tot de final edit. Het resultaat? De eerste ‘soft launch’ op Facebook, zonder ondersteuning van de pers of andere campagnes, werd in een mum van tijd duizenden keren bekeken en leuk gevonden.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome en VAB bewaren goede herinneringen aan pechEen ongeval of pech: het is vaak sneller gebeurd dan je denkt. Gelukkig ben je met VAB ook sneller geholpen dan je denkt. Dit gevoel van zorgeloosheid ligt aan de basis van de nieuwe Brandhome campagne voor VAB-Pechbijstand.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome brengt VAB en Het Belang van Limburg samenVAB richt haar nieuwe acquisitiecampagne specifiek op de provincie Limburg. Daarbij werd er bewust gekozen voor een verregaande samenwerking tussen Brandhome, VAB en de krant Het Belang van Limburg. Creatief gebruik van een specifiek medium werkt in deze tijden vaak beter dan traditionele marketing & communicatie. Het Belang van Limburg is voor ons een erg waardevolle partner: VAB heeft in Limburg best nog wat groeimarge en het bereik van deze krant in deze provincie ligt uitzonderlijk hoog.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome schrijft open brieven aan o.a. Brad Pitt, Herman van Rompuy, Barack Obama, Christine Lagarde en Warren Buffet

Wat hebben Brad Pitt, Herman van Rompuy, Barack Obama, Christine Lagarde en Warren Buffet met elkaar gemeen? Ze mogen allemaal een (al dan niet geparfumeerde) brief verwachten van Brandhome.

posted in:  consulting read more >>
DELTA

ZO DELTA! ZO BRANDHOME!

De 2012 wintercampagne van het Zeeuwse multi-utility bedrijf DELTA bouwt, net als hun zomercampagne, verder op het communicatieconcept ‘Zo DELTA’ met echte Zeeuwen voor de lens. De consistentie van de campagnes heeft een stevige basis in de merkidentiteit van DELTA, en in het bijzonder in diens emotionele waardes, die na een grondig onderzoek als insteek voor de communicatie naar voren werden geschoven. Voor deze unieke aanpak deed DELTA opnieuw een beroep op Brandhome.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Mis ze niet: de flitsende Brandhome radiospots voor VAB

Je mist heel wat door autopech” is het thema van de nieuwe spots van VAB-Pechbijstand. Al weken keek je vol spanning uit naar die ene blind date die je vrienden voor je hadden geregeld. Zo blij was je dat je naar de pyjama party van je beste vriendin mocht gaan en je had al dagen op voorhand een cadeautje gekocht. Eindelijk had je tickets te pakken gekregen voor het concert van je idool. Het bedrijf waar je werkte stond bekend om zijn werkfeestjes en vol verwachting keek je uit naar de eerste office party met je collega’s. Maar dan … geraak je er helemaal niet door autopech. Neeeeeeeeeeeeeeeee. Al dat leuks zou je natuurlijk nooit gemist hebben als je lid was van VAB-Pechbijstand. De algemene boodschap die de verschillende spots met elkaar gemeen hebben: je mist gewoon heel wat als je met pech langs de weg staat. Dat besef je jammer genoeg pas als je plannen door een lekke band, een plate batterij, etc. hopeloos in de war worden gestuurd. Met VAB-Pechbijstand ben je gelukkig in een flits weer op weg, zodat je niets hoeft te missen.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Je auto verkopen ... VAB-Autoverkopen is al onderweg

149.999,95 euro voor een gewone wagen? Neen, natuurlijk niet!!
VAB lanceert een gloednieuwe business unit, VAB-Autoverkopen. VAB-Autoverkopen berekent voor jou online hoeveel je wagen echt waard is. Je kan bovendien je wagen via VAB-Autoverkopen verkopen. VAB-Autoverkopen brengt je een gegarandeerd bod uit, zo ben je zeker van een correcte prijs.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Met ZeelandNet & DELTA - met Brandhome

ZeelandNet en DELTA blijven de beste provider van Nederland voor internet, telefonie én digitale tv. Maar er zit meer in internet, televisie en bellen. Met DELTA & ZeelandNet ben je duidelijk verbonden. Je zit gewoon goed en krijgt echt wat je wil.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome zet jonge chauffeurs op de cadeaubon met VAB-Pechbijstand

Wat als je kind midden in de nacht ergens ten velde in panne staat? Wat doe je dan? Midden in de nacht hulp bieden? Pech gebeurt altijd onverwachts en voor iedereen zijn gemoedsrust en in sommige gevallen nachtrust bedacht Brandhome samen met VAB, de VAB-Cadeaubon voor jongeren. Met de VAB-Cadeaubon schenk je je (klein)zoon of (klein)dochter een jaar lang VAB-Pechbijstand. Bij de cadeaubon hoort ook een iTunes-herlaadkaart van € 15 of twee tickets voor een film naar keuze bij Kinepolis. Op die manier geef je een nuttige cadeau gecombineerd met een leuke extra.
De bons zijn te verkrijgen in een mooie, strakke cadeauverpakking online op vab.be, in de VAB-Rijscholen en bij de Jetaircenters.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome steunt Movember

Elk jaar in de maand november vraagt Movember (Moustache + november) aan mannen in de ganse wereld om hun snor te laten groeien om zo geld in te zamelen en de mensen bewust te maken van prostaatkanker. Dit jaar steunt Brandhome de goede zaak, en niet alleen met een gift van de Brandhome foundation. 30 dagen lang zal onze Concept Director Stefaan Pauwels zijn bovenlip schuwen tijdens het scheren. U kan hem en andere ‘Mo Bros’ steunen door een gift te geven, een ‘like’ of retweet te doneren of gewoon eens af en toe naar zijn snor te staren via deze link

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome Movie Night: Skyfall

De laatste editie van de ‘Brandhome movie night’ was weer een groot succes. Een 500-tal Brandhome relaties lieten zich onderdompelen in de wereld van 007. Dit mag je gerust letterlijk nemen, want in de Bond trailer kregen de Brandhome-klanten en –team een rol aan de zijde van Daniel Craig, also known as: Saelens …. Erik Saelens.
Bond zelf liet de receptie aan zich passeren, maar de andere genodigden gingen verder met hun missie tussen de blinkende wagens, met hapjes en drankjes.


De foto’s van het event vind je onder deze link.

posted in:  consulting  
Triple-A politici

Hoe Triple-A is de stad van A? Brandhome zoekt het uit

Op 10/11/12 lanceren Erik Saelens en Nicoline Spruijt hun boek: Triple-A brands.
Hierin onthullen ze de drie trends die leidend zijn in de toekomst van merken: Authenticity, Accountability en Activation. Brandhome onderzoekt in welke mate de Antwerpse politici erin slagen deze trends naar hun hand te zetten.

Neem via deze link deel aan het onderzoek.

posted in:  consulting read more >>
Boxing Fight Night

Sugar en Brandhome maken impact in de Lotto Arena

Sugar Jackson veroverde afgelopen zaterdag overtuigend de Europese titel bij de superwelters. In twaalf ronden overtuigde de Antwerpse Ghanees vriend en vijand: Sugar staat er terug. De door Brandhome gesponsorde bokser neemt hiermee een serieuze optie op de wereldtitel.

posted in:  consulting read more >>
Boxing Fight Night

Are You Ready to ®umble?

De bokshandschoenen worden aangetrokken, de touwen staan strak, de adrenaline pompt steeds sneller door ons bloed … want vanavond is het zover! De door Brandhome gesponsorde Sugar Jackson stapt straks de ring in om zich een weg naar de Europese titel te knokken.

posted in:  consulting read more >>
DELTA

Het kan écht met ZeelandNet
& DELTA

ZeelandNet & DELTA zijn opnieuw verkozen tot beste provider van Nederland voor internet, telefonie én digitale tv. Zij verstevigen hun nummer 1 positie door aan te tonen dat het écht … nog meer, nog sneller en nog leuker kan.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Sjaak en zijn Sjakies zoeven door Zeeland in het nieuw!

De energieadviseur van DELTA, Sjaak Vogel, zet zich opnieuw in om meer Zeeuwen energiebewust te maken. Met de acties “Sjaak zoekt Sjakies” worden kinderen op school gestimuleerd om mee te bouwen aan een duurzame wereld.

posted in:  design read more >>
Boxing Fight Night

Brandhome en Sugar Jackson gaan samen het gevecht aan

Op 21 september strijdt Sugar Jackson voor de EU-titel op de Boxing Fight Night. Dit doet hij voor eigen publiek, in de Antwerpse Lotto Arena, met Brandhome in zijn hoek van de ring. Brandhome is immers trotse sponsor van Jacksons comeback.

posted in:  consulting read more >>
scarlet

KING/KONG GEKLOPT
met scarlet mobile postpaid

Laat King en Kong maar op hun borst kloppen, scarlet klopt hen wel met haar nieuwe tarieven.

Met de tagline size doesn’t matter brengt scarlet haar boodschap duidelijk over: wat je mobiel verbruik ook is, bij ons vind je bijna altijd de voordeligste tarieven. Daarom stelde Brandhome S, M, L, XL en XXL- pakketten voor.

posted in:  advertising read more >>
Belgomilk

Brandhome for babies:
TrueLife baby formula

Belgomilk is the most important milk processing company within the Milcobel group. The fact that they collect their milk from their own farmers and that all their shareholders operate within the cooperative company has earned them a solid reputation as an authentic, trustworthy manufacturer.

posted in:  design read more >>
scarlet

Brandhome gaat de straat op
voor scarlet prepaid


Scarlet, de onafhankelijke dochteronderneming van Belgacom die eenvoudige, kwaliteitsvolle producten aanbiedt aan voordelige prijzen, is “wellicht de goedkoopste op de markt”.
Wellicht, omdat ze bij scarlet hun best doen om de goedkoopste te zijn, maar ook omdat ze bescheiden en realistisch willen zijn.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Nieuwe kunstwerken te bewonderen in onze virtuele galerij

Brandhome heeft zijn QR Gallery, onze communicatie kunstwerken (letterlijk) in het straatbeeld van het volkse Falconplein opgefrist.

posted in:  design - advertising read more >>
scarlet

Brandhome maakt van scarlet logo
the art hero

Telecomprovider scarlet vroeg aan Brandhome om een originele internal branding campagne uit te werken. Naast allerhande office designs doorheen het hele nieuwe scarlet gebouw in Evere werd ook gekozen om unieke schilderijen te maken van het logo van scarlet voor de bureaus van de 7 managers.

posted in:  design - advertising read more >>
Federatie Belgische Brouwers

Brandhome b(r)ouwt merkidentiteit Federatie Belgische Brouwers

De Federatie van Belgische Brouwers, die alle brouwerijen van België groepeert, is een van de oudste beroepsverenigingen ter wereld. Om zich een moderner imago aan te meten, deed ze beroep op Brandhome. Er werd een nieuw logo gebouwd, een lijn branded T-shirts ontworpen en een sensibiliseringscampagne bedacht en opgestart die “respect 16” afdwingt.

posted in:  design read more >>
scarlet

Brandhome zet scarlet one online op zijn plaats

Brandhome ontwikkelde voor scarlet een opvallende online campagne die via het Google Display Netwerk wordt ingezet. We kozen bewust voor meetbare prestaties met gerichte creativiteit op het juiste moment. Met deze technologie worden de scarlet advertenties op plaatsen weergegeven waar potentiële klanten ze vrijwel zeker zullen opmerken. We hebben geopteerd om 2 totaal verschillende creatieve uitwerkingen te implementeren. Heldere, duidelijke productinfo over scarlet one waarbij we ook een vergelijking met de collega telecomproviders niet hebben geschuwd.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Creatief met Cannes: Brandhome op De Standaard Online

Brandhome stuurt vier dagen lang een creatieve afvaardiging aan de bloedhete stranden van Cannes. En wat doen we daar tussen de crème de la crème van de wereldwijde reclamewereld? In donkere hallen uren naar trend analyses luisteren, kilometers case reels bekijken en bij valavond voor een zacht zoemend laptopscherm gaan zitten om alle verteerde informatie voor u in hapklare blogposts te kunnen serveren.

posted in:  consulting read more >>
VAB

Brandhome maakt opzettelijk advertentie die niet werkt voor VAB

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Dat is de bestaansreden van VAB, die hun klanten de meest complete Reis- en Pechbijstand aanbiedt. In de periode voor de zomermaanden starten er traditioneel heel wat campagnes over pech op vakantie. Wie dezer dagen online een vakantie wil boeken of even wil wegdromen bij plaatjes van idyllisch witte stranden, kan niet naast de vele banners kijken waarin vlekkeloos verlopende vakanties worden gegarandeerd. Maar het echte leven is geen advertentie. In het echt gaat er al eens wat mis. Of soms is het leven zo saai dat je op online advertenties gaat klikken.

Dat is het idee achter de opvallende online campagne die Brandhome voor VAB-Reisbijstand ontwikkelde.

posted in:  advertising read more >>
scarlet

Brandhome & scarlet packen Antwerpen en Brussel in

Scarlet, de onafhankelijke dochteronderneming van Belgacom die eenvoudige, kwaliteitsvolle producten aanbiedt aan voordelige prijzen, wil haar beste pack, “scarlet one”, extra in de kijker zetten. Brandhome werkte hiervoor reuzegrote affiches uit die momenteel in twee grote steden – Antwerpen en Brussel – te zien zijn (Nationalestraat en Place de l’Yser). Kwestie van de beste visibiliteit te genereren voor het beste product.

posted in:  advertising read more >>
VAB

En nu? Acquisitiecampagne
van Brandhome voor VAB

Echt alle soorten pech of ongeval kunnen vakantieplannen in de war sturen: van een mislukte rit op een jetski tot een kokosnoot die slecht terechtkomt. Het zijn maar enkele van de voorbeelden die Brandhome gebruikt in de nieuwe acquisitiecampagne voor VAB-Reisbijstand. Daarin wordt niet getoond hoe je vakantie kan wegvallen door pech, maar wel de pechsituatie zelf. VAB-Reisbijstand garandeert immers “reizen zoals gepland”, zelfs bij pech of ongeval.

posted in:  advertising read more >>
scarlet

Brandhome bekent kleur
voor scarlet prepaid

Scarlet, de onafhankelijke dochteronderneming van Belgacom die eenvoudige, kwaliteitsvolle producten aanbiedt aan voordelige prijzen, wil de verkoop van scarlet prepaid opkrikken. Hiervoor vroeg ze aan Brandhome om een sales campagne uit te werken voor prepaid die de nadruk legt op haar ro(n)de prijzen.

posted in:  advertising read more >>
VAB

De temperatuur loopt hoog op
in de nieuwe VAB-radiospots

Om ook deze zomer reizigers te laten reizen zoals gepland, gaat VAB de ether in met spots over vakanties die in het water lijken te vallen (letterlijk zelfs) door vakantiepech of ongeval. Brandhome stond in voor creatie van de nieuwe radiocampagne van VAB-Reisbijstand.

posted in:  advertising read more >>
Merrlyn

Brandhome en Merrlyn creëren 3Duidelijkheid

Merrlyn is een consulting bedrijf uit Amsterdam dat complexe ICT-systemen voor banken ontwerpt, implementeert, analyseert en / of bijstuurt waar nodig. ‘Making complex systems work for you’, dus. Merrlyn vroeg Brandhome om deze complexe materie op het snijvlak tussen financiën en technologie te vertalen naar een B2B website die tegelijkertijd aanspreekt en informeert.

posted in:  design read more >>
DELTA

Zo DELTA, Zo Brandhome

DELTA, de multi-utility company uit Zeeland, is er samen met Brandhome in geslaagd om meer emotie te brengen in haar nieuwe energiecampagne. Die staat hierdoor dichter bij de DELTA klant. Met het concept “Zo …(klant bij DELTA), Zo DELTA” wordt duidelijk dat de klanten genieten omdat ze kunnen vertrouwen op de energie van DELTA. Het gemak dat ze ervaren is zo vanzelfsprekend, én zo DELTA.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome maakt campagne op maat voor DELTA & de Zeeuw

DELTA komt met een exclusief aanbod: DELTA Mobiel – een speciaal mobiel abonnement enkel en alleen voor DELTA klanten, én dus echte Zeeuwen. Dat wilde DELTA op een exclusieve manier communiceren en daarvoor deed de multi-utility company uit Zeeland beroep op Brandhome.

posted in:  advertising read more >>
Polytra

De sterktes van Polytra,
sterk geformuleerd

Polytra is al jaren een gerenommeerde naam in de internationale logistiek. En toch … de naamsbekendheid van dit bedrijf (met hoofdzetel in het Antwerpse) was toe aan een transport naar een hoger niveau. Brandhome werd gevraagd om een volledige internationale B2B advertentie-campagne op maat te ontwikkelen, gebaseerd op de unieke ervaring en service waar Polytra borg voor staat.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

DELTA kleurt oranje,
dankzij Brandhome

Dit met een branding campagne rond het EK-voetbal. Zoals het de Nederlanders betaamt, gebeurt dat met veel oranje, getoeter en gefluit. Voor het campagneconcept greep Brandhome in opdracht van DELTA terug naar de geslaagde campagne en WK-koorts van 2010.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Erik Saelens te gast als keynote speaker op congres van Kortom


Strategisch directeur van Brandhome, Erik Saelens sprak op 7 mei als keynote speaker op het congres van Kortom (vereniging voor overheidscommunicatie). Hier deed hij het ware imago van de overheid en de ambtenaar uit de doeken voor meer dan 300 Vlaamse ambtenaren.

Erik Saelens lichtte 3 onderzoeken toe die Brandhome uitvoerde in het kader van het congres met als centrale thema: ‘overheid: merk, imago en identiteit.’  Hierbij koos hij voor een niet theoretische aanpak, maar werden inzichten uit de onderzoeken naar voor gebracht die aanleiding kunnen geven tot discussie en heroriëntering binnen de openbare sector.

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Brandhome launches
MENA operations out of
United Arab Emirates

Brandhome is broadening its territory to the MENA (Middle East and North Africa) region, launching new projects within the United Arab Emirates. This is a logical step in the 20-20-20 strategy of the company: 20 places with 20 people by 2020. By taking the Brandhome know-how abroad, the company acts upon its belief that clients’ needs are best met by being close, flexible and scalable.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome maakt een VAB-campagne die loopt zoals gepland

Met de nieuwe campagne voor VAB-Reisbijstand wil VAB de vakantieplannen van haar (potentiële) klanten verzekeren. Brandhome verleende VAB bijstand voor de volledige uitwerking van deze campagne. Het ging van concept en beelden tot copy en design.

posted in:  design read more >>
DELTA

Brandhome en Sjaak bereiden zoektocht naar Sjakies voor

Sjaak Vogel, de energieadviseur van DELTA, gaat dit jaar opnieuw op zoek naar “Sjakies” – hulpjes om energie te besparen. In het najaar van 2011 deed hij dat voor de eerste keer – met succes – tijdens de actie “Sjaak zoekt Sjakies”. Om Zeeuwse scholen nu al klaar te stomen voor meer groene acties, vroeg DELTA aan Brandhome om een compilatie te maken van de eerste editie “Sjaak zoekt Sjakies” voor een DM.

posted in:  design read more >>
DELTA

Brandhome maakt 9 mini-documentaires
over DELTA

DELTA, het multi-utility bedrijf uit Zeeland, vroeg aan Brandhome om een imago campagne uit te denken rond ‘bewust dichtbij’, zowel voor intern als voor extern gebruik. DELTA staat als bedrijf werkelijk heel dicht bij de Zeeuwen, al jaren lang. Dus kwam Brandhome op het idee om helemaal geen campagne te verzinnen, maar in plaats daarvan echte verhalen uit DELTA als bedrijf te verzamelen en zo het imago van DELTA te versterken.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Ziet er goed uit,
die top topical voor VAB

UitMagazine, het ledenblad van VAB, is van naam veranderd en gaat vanaf nu verder als VAB-Magazine. VAB wilde hen feliciteren met de metamorfose (naast de naam is ook de vormgeving opgefrist).

posted in:  advertising read more >>
Bank Van Breda

Brandhome beantwoordt
campagnevraag van
Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° is de bank voor ondernemers en vrije beroepen en heeft oor voor haar cliënteel. Dit wilde de bank duidelijk maken met een reeks radiospots. Brandhome ontwikkelde een op maat gemaakt creatief platform waarmee de bank over meerdere jaren binnen hetzelfde kader via de radio kan communiceren.

posted in:  advertising read more >>
Digidentity

Brandhome beveiligt merkidentiteit Digidentity

Digidentity biedt veilige oplossingen voor digitale communicatie. Dat is belangrijk, want we leven in een online wereld waar iedereen veilig en eenvoudig moet kunnen certificeren, autoriseren en zichzelf identificeren. Deze online wereld vraagt om een sterke online identiteit.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Mijn overheid, mijn merk?
Brandhome zoekt het uit

In het kader van het congres van Kortom, voert Brandhome momenteel een tweede onderzoek uit naar het imago van de Belgische overheden. Hierbij worden die vergeleken met merken. Voelt de burger zich bij de overheid eerder in de Aldi of in de Delhaize? Wordt ons land bestuurd als een Kia of een BMW? Met het onderzoek: ‘mijn overheid, mijn merk?’, waar ook u aan kan deelnemen, willen we de ware identiteit van de overheid onthullen.

posted in:  consulting read more >>
Spark

Brandhome en SPARK
brengen gesprekken
met autistische kinderen op gang

SPARK (Speech Practice for Autistic and other Remarkable Kids) is een nieuwe tool die communicatie tussen kinderen met autisme en hun omgeving bevordert. Brandhome hielp de startende organisatie met de lancering van SPARK.

posted in:  design read more >>
Brandhome

3 (Europese) branding trends

De grootste uitdaging rond trends is om ze helder te zien, te vatten en bruikbaar te maken. Brandhome ging deze uitdaging aan voor de branding trends van 2012. Dit resulteerde in triple A brands: een heldere, handige en bruikbare samenvatting van de drie belangrijkste trends voor A-merken, nl. authenticity, accountability en activation.

 

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome graaft naar
het overheidsimago

Op 7 mei e.k. is Erik Saelens, strategisch directeur van Brandhome, te gast op het congres ‘Overheid: merk, imago en identiteit’ van Kortom. Hij werd door de vereniging voor overheidscommunicatie gevraagd om als keynote speaker het congres in te leiden. Hiervoor doet Brandhome onderzoek naar het imago van overheden waar ook u aan kan deelnemen. Voor elk volledig antwoord schenkt de Brandhome foundation vzw 1 EUR aan SPARK, een nieuwe tool die communicatie tussen kinderen met autisme en hun omgeving verbetert.

posted in:  consulting  
Brandhome

Risi-Cola:
Brandhome weet hoe u hem drinkt

Naar aanleiding van de mediastorm over een mogelijk kankerverwekkend ingrediënt in cola en een eventuele receptwijziging van de drank bij de A-merken Pepsi en Coca-Cola, ging Brandhome op onderzoek uit. We wilden weten wat voor gevolgen zo’n mediastorm heeft voor de cola merken. Laat de consument zich er door beïnvloeden of laat het hem (en zijn cola) koud? Na twee weken onderzoek kennen we het antwoord op deze vraag. De opvallendste resultaten zetten we hier op een rijtje.

posted in:  consulting read more >>
Lava

Ook Brandhome heeft iets
met Flandria

Lava, de Logistieke en Administratieve Veilingassociatie en overkoepelende organisatie van 6 groente- en fruitveilingen, zet het keurmerk Flandria in de schijnwerpers. Het is een Belgisch kwaliteitslabel voor groenten en fruit waar we “allemaal iets mee hebben”. Het biedt top kwaliteitsproducten en daarmee ook de ideale ingrediënten voor verrassend verfrissende en lekkere recepten.

posted in:  advertising read more >>
BbyB

Brandhome en BbyB stellen meesterwerkjes voor op Tavola

BbyB heeft dit jaar voor het eerst een stand op Tavola, de vakbeurs van de fijne en verse voeding. Het wordt een indrukwekkende intrede voor het Belgische chocolademerk, want het is één van de winnaars van de Gouden Tavola – een wedstrijd die de beste nieuwe producten van de beurs bekroont. In lijn met de waarden van het ‘meestermerk’ verzorgde Brandhome de wanddecoratie van de stand.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Brandhome op Dubai Lynx

Voor de derde keer was strategisch directeur van Brandhome, Erik Saelens, te gast op Dubai Lynx, het advertising festival van het Midden-Oosten. Voor een grote groep Young Marketeers vertelde Saelens wat je niet mag vergeten wanneer je een merk bouwt. Alles over internationaal merkbeleid, merkeigendom, maar ook andere uitdagingen wist Saelens haarfijn uit te leggen aan de jonge talenten.

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

How (l)awful is your branding?

De reclame geeks van Brandhome en de wetspecialisten van Loyens&Loeff hebben de handen in elkaar geslagen voor een seminarie waar ‘branding meets law’. Daar ging een serieuze voorbereiding aan vooraf: we werkten een volledige campagne uit voor een fictief merk en leefden ons hierbij (al even) volledig uit. Het resultaat is een (l)awful campagne met alles erop en eraan, inclusief talloze inbreuken tegen de reclamewetgeving. Het gaat van logo-ontwikkeling, een mediaplan en verschillende printadvertenties tot radio- en televisiespots, billboards en een online app. Materiaal waar Loyens&Loeff vervolgens mee aan de slag ging, legal-wise althans.

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Antwerpse primeur op virtueel formaat voor Brandhome

Brandhome komt met een QR Gallery waarbij communicatie kunstwerken (letterlijk) worden gekaderd in het straatbeeld. Voorbijgangers kunnen met hun smartphone (QR reader) een virtuele toer maken langs onze creaties. En daarmee hebben we meteen een Antwerpse primeur te pakken.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

“The Muppets” in avant-première
op Brandhome Sunday movie

De eerste Brandhome Sunday movie was een groot succes. Meer dan 300 Brandhome relaties waren van de partij op de avant-première van “The Muppets”.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Krokusspot voor VAB

VAB wil krokusreizigers een hart onder de riem steken: waar je ook naartoe trekt, met VAB ben je zeker van bijstand. Dus, of je nu exotische maagklachten krijgt tijdens een zonvakantie of een dubbele beenbreuk oploopt tijdens een skivakantie, VAB is al onderweg.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB en Brandhome
hebben vakantiedromen

VAB stond ook dit jaar weer op het vakantiesalon op de Heizel in Brussel. Zeker nu autovakanties weer erg in trek zijn en ook reisverzekeringen meer dan ooit belangrijk zijn, was het voor VAB een must om prominent aanwezig te zijn. Om extra in het oog te springen, kozen ze voor een opvallende stand die aansluit bij de waarden van VAB-Reisbijstand. Zorgeloosheid, droomvakanties en een happy sfeer waren dus de boodschap. Op het vakantiesalon willen mensen immers een droom(vakantie) kopen; VAB helpt bij de realisatie van die droom met reisbijstand.

posted in:  advertising read more >>
Haven van Antwerpen

Port of Antwerp verovert de wereld

De Port of Antwerp heeft zijn zinnen gezet op de wereld. Om te vertellen en vooral te tonen waar ze voor staan, heeft het Gemeentelijk Havenbedrijf geïnvesteerd in een corporate mood movie.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Brandhome en VAB zijn
de winter te snel af

Tijdens een winterprik durft menige auto bij het opstarten al eens tegen te sputteren. Dat is niets nieuws: het is zelfs één van de meest voorkomende pechgevallen in de herfst en winter.

posted in:  advertising read more >>
Karel de Grote-Hogeschool

Brandhome duikt
het hoger onderwijs in

Brandhome werd door Karel de Grote-Hogeschool uit verschillende bureaus geselecteerd voor de nieuwe campagne ‘start met voorsprong’. Hiervoor maakten we creatieve voorstellen ...

posted in:  advertising read more >>
VAB

Vlot op weg in het Autosalon, met VAB

Ook VAB was er dit jaar weer bij op het Auto Moto Salon van Febiac en naar goede gewoonte hielden ze een nieuwjaarsreceptie op hun stand in de Heizel. Meer toepasselijk kan haast niet!

posted in:  design read more >>
DELTA

Mikro Electro kleurt DELTA-blauw

DELTA palmt de winkelwand van de Nederlandse elektroketen “Mikro Electro” in. Die kleurt hierdoor DELTA-blauw. Met deze blauwe invasie, deel van een communicatiecampagne voor DELTA Digitale TV, wil de Nederlandse multi-utility company haar visibiliteit vergroten. De verschillende mogelijkheden (analoog, digitaal, HD) worden op tv-schermen voorgesteld en de voordelen worden op een rijtje gezet. Bijhorende flyers lichten de mogelijkheden van het productaanbod verder toe.

posted in:  design read more >>
Brandhome

How (l)awful is your branding?

De reclame geeks van Brandome en de wetspecialisten van Loyens & Loeff hebben de handen in elkaar geslagen voor een seminarie waar ‘branding meets law’. Brandhome maakte speciaal hiervoor een (l)awful campagne die door Loyens & Loeff onder de loep wordt genomen, legal-wise althans.

posted in:  consulting read more >>
VAB

VAB zoekt modelchauffeur

VAB zette een zoektocht in naar het nieuwe gezicht voor de VAB-Rijschool. Hiervoor werden jongeren opgeroepen om een foto in te zenden.

posted in:  advertising read more >>
MAS Havenpaviljoen

Brandhome & MAS Havenpaviljoen blazen 1 kaarsje uit

Het is bijna zover. Het MAS Havenpaviljoen blaast zijn eerste kaarsje uit. Om de verjaardag aan te kondigen, hebben het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en Brandhome de handen opnieuw in elkaar geslagen.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome movie night
met een missie

Het ging er weer dynamisch aan toe op de Brandhome movie night. Tom Cruise was erbij, heel wat gebouwen gingen in vlammen op en het aantal sportwagens dat de lucht in vloog was niet bij te houden.

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Wij weten wat u gaat doen in 2012

Brandhome en PUB sloegen de handen in elkaar en gingen samen op onderzoek uit. Hun doel: achterhalen of bedrijven tijdens recessies al dan niet anticyclisch budgetteren. Dat kondigden we onlangs al aan, toen het onderzoek van start ging op 8 november. Zet u schrap: we onthullen hier de verrassende resultaten.

posted in:  consulting read more >>
VAB

Pech? VAB is al onderweg. No shit!

Music For Life is voor de laatste keer “on air” en staat dit jaar in het teken van diarree. Voor alle mensen die tijdens deze periode door VAB worden geholpen is pech of ongeval geen shit! Want voor elk pechgeval schenkt VAB 1 euro aan Music for Life.

posted in:  advertising read more >>
ABK

Brandhome let op ABK Bank

“ABK let op uw geld”: dat is de nieuwe tagline waarmee ABK Bank zich profileert na de overname door Bank J.Van Breda & C°. De bank komt zo naar buiten met een slogan die, zeker in het huidige economische klimaat, enorm veel stopping power heeft.

posted in:  advertising read more >>
Qlickcoaching

Qlickcoaching in 3D

Dit verhaal begint als je als leider niet meer weet wat er komen gaat ….
Dit verhaal is vandaag gestart door Qlickcoaching met het pocketboekje “De 3D-leider”.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome draagt logosteentje bij
aan Music For Life

Brandhome gaat opnieuw mee de uitdaging aan van Logos For Life om een indrukwekkende virtuele logowall op te bouwen.

posted in:  advertising read more >>
Febelfin

Febelfin gerestyled door Brandhome

Febelfin, de Belgische Federatie van de financiële sector gaat de belangrijke uitdaging aan om de spreekbuis te zijn van de sector. De omstandigheden van de veranderende financiële wereld vragen om het verleden en het heden te overstijgen ...

posted in:  design read more >>
VAB

VAB-Pechbijstand: een complete campagne, van Affiches tot Zen

De nieuwe DM-campagne van VAB-Pechbijstand maakt duidelijk hoe je (zelfs bij pechsituaties) kan genieten van zorgeloos rijplezier, in de Benelux en ver daarbuiten.

posted in:  design read more >>
Loyens & Loeff

Een verfrissing …

… voor het oog (en de geest). Dat is de nieuwe DM-campagne van Loyens & Loeff. Onder het motto “Refresh your mind” wil het advocatenkantoor al zijn stakeholders overhalen om seminars bij te wonen over actuele ontwikkelingen in de sector.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Uitgeven of besparen?
Wat gaat u in 2012 doen?

 

Adverteren tijdens recessies is goed voor marktaandeel.

Bij veel bezuinigingsoperaties worden de pijlen al snel gericht op de marketingbudgetten en meer specifiek de advertentiebudgetten. Er is wereldwijd voldoende onderzoek alsook theoretische modellering om aan te tonen dat een anticyclische aanpak loont om marktaandeel te winnen of te behouden. Bedrijven die tijdens een recessie doorgaan met adverteren, wekken vertrouwen bij de consument. Zij vergroten hun naamsbekendheid en kunnen daar dan na de dip van profiteren.

posted in:  consulting read more >>
Loyens & Loeff

Zoek het verschil

Een mediacampagne die het verschil maakt. Dat is de nieuwe campagne van het toonaangevende advocatenkantoor Loyens & Loeff. De slogan “Nothing similar is quite the same” is het kantoor op het lijf geschreven.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Zeeland kleurt groen

Elf Zeeuwse scholen namen het de afgelopen weken tegen elkaar op om zo veel mogelijk energie te besparen naar aanleiding van de actie “Sjaak zoekt Sjakies”.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Onbeperkt houdbaar

Een - letterlijk en figuurlijk - duurzaam magazine over ondernemen met oog voor de mens en samenleving. Dat is het “Onbeperkt houdbaar MVO-verslag” van DELTA.

posted in:  design read more >>
ZeelandNet

ZeelandNet is haar markt te snel af

We zijn de tel haast kwijt: vier keer de beste provider van Nederland, twee keer beste Net Promotor Score en nu is ZeelandNet nogmaals in de prijzen gevallen.
Donderdag werd de site Zeelandnet.nl verkozen tot “De Beste Website van 2011” in de categorie telecom met meer dan 700 000 stemmen. Deze jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door MetrixLab en het marketing blad Emerce. Navigatie, inhoud en ontwerp van geselecteerde websites werden hierbij beoordeeld.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB Radiospots: van ludieke pechsituaties tot pure horror

Wat als je na een enge film met een platte batterij stil staat in een donkere, ondergrondse garage van een cinemacomplex? Of als blijkt dat je de handrem van je auto bent vergeten terwijl je dacht dat je auto veilig stond op de parking van de supermarkt? Het antwoord is eenvoudig: geef VAB een seintje en je wordt zo weer op weg geholpen, soms zelfs griezelig snel.

posted in:  advertising read more >>
Overtoom

Overtoom voor TUUT TUUT jaar
Q-music

Q-music blaast 10 kaarsjes uit en Overtoom (altijd de slimste oplossing voor je werkplaats, magazijn of kantoor) viert mee … met een radiospot. Een leuk cadeau voor Q-music én voor Overtoom klanten want zij kunnen genieten van 10% korting.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome goes Kuifje

Afgelopen vrijdag stapte Brandhome in een wervelend avontuur … Even waanden we ons journalist tijdens de filmvoorstelling van ‘Tintin and the Secret of the Unicorn’ op een benefiet van Rotary Antwerpen Metropool. Brandhome zorgde voor de communicatie van het evenement. Een samenwerking met geëngageerde mensen, dat kon dan ook alleen maar uitdraaien op een succes.

posted in:  consulting read more >>
PUB

Creatief met een cover:
Brandhome in co-creatie met PUB

In de nieuwe editie van PUB, hét Belgische vakblad rond marketing en communicatie, wordt er extra aandacht gespendeerd aan de mediaregie anno 2011. Die beperkt zich niet meer tot het traditionele aankopen van de gebruikelijke ruimte in de gewoonlijke kanalen (radio, tv, print en “een beetje internet met beperkt budget”), ...

posted in:  design read more >>
BbyB

BbyB: onweerstaanbare branding
by Brandhome

Een merk is als een stuk chocolade: de vulling is alles.

Daarom kwam BbyB, een merk van haute couture chocolade, bij Brandhome aankloppen om hun merk stevig en flexibel genoeg te maken voor een culinair hoogstaande toekomst.

posted in:  design read more >>
DELTA

Leuke energiecampagne
voor kinderen van DELTA

Sjaak Vogel, energieadviseur van DELTA, gaat in Zeeland op zoek naar hulpjes om energie te besparen. De naam van de nieuwe campagne van DELTA is dan ook ‘Sjaak zoekt Sjakies’.

posted in:  advertising read more >>
Bank Van Breda

Een vraag, iemand?

Bank J.Van Breda & C° is de bank voor ondernemers en vrije beroepen. Met haar nieuwe campagne ‘De vraag is…’ wil ze dat dan ook duidelijk benadrukken. Ondernemers en vrije beroepen worden door de bank uitgedaagd om vragen te stellen. De bank geeft vervolgens een antwoord, met kennis van zaken uiteraard. Of het nu gaat om een overname van een bedrijf of het oprichten van een apotheek, Bank J.Van Breda & C° staat haar klanten bij met raad en daad.

posted in:  advertising read more >>
Van Laere

Werk van en voor knappe koppen

Van Laere Algemene Aannemingen is een algemene aannemer, een dynamisch bedrijf met prestigieuze referenties in de burgerlijke bouwkunde, waterbouw, grond- en wegeniswerken alsook in industriebouw, kantoren, ziekenhuizen en residentiële projecten.
Van Laere Algemene Aannemingen bouwt aan voorsprong en daarvoor is ze voortdurend op zoek naar nieuwe mensen om haar team blijvend te versterken.

posted in:  design - advertising read more >>
Brandhome

Brandhome en VAB onderzochten
de brandscape van mobiliteit

Renta, de Belgische Federatie van Voertuigenverhuurders, organiseerde op 15 september haar jaarlijkse happening. Erik Saelens, strategisch directeur van Brandhome was gastspreker met een uiteenzetting over ‘brandscape’.

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Brandhome, merkwaardig geïnterviewd in PUB

In het vaktijdschrift PUB van deze maand (25/08) verscheen een interview met de strategische directeur van Brandhome, Erik Saelens. Merkwaarde en waardering heeft vele aspecten en vele berekeningswijzen gebaseerd op feiten maar de essentie van een merk ligt in de vraag hoeveel jouw klant meer zal betalen voor jouw merk dan voor een merkloos product.

posted in:  consulting - advertising read more >>
DELTA

Een super(voordelig) najaar
voor DELTA

Supervoordelig! Dat is het kernwoord van de najaarscampagne van het Nederlandse multi-utility bedrijf DELTA. DELTA zet dit najaar zijn digitale diensten weer in de kijker met een superpromotie waarbij bestaande en nieuwe klanten een halfjaar lang 50% korting krijgen op een abonnement voor internet, telefonie en digitale TV.

posted in:  advertising read more >>
Pioneer

YOU KNOW my STEEZ?

Onder het motto YOU KNOW my STEEZ? STEEZed Pioneer Europe de markt op met een nieuwe serie audioplayers – Pioneer STEEZ. De serie is ontwikkeld voor dansers, zowel voor professionelen als voor mensen die dansen voor het plezier. De toestellen zijn uitgerust met de meest geavanceerde dansfuncties, multimedia toepassingen en met een eigen STEEZ vormgeving en stijl.

posted in:  design - advertising read more >>
McDonald’s Racing

And the winner is...

Op de 24 uur van Zolder is het McDonald’s Racing Team als negende geëindigd in de Belcar Endurance Challenge. Brandhome voorzag een stijlvol design voor de Porsche van het vierkoppige racing team.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Op zoek naar een uitdagende job?

Stap in een avontuur zonder weerga! Solliciteer bij de enige identity driven brand builder in België. Creatieve geesten vinden alleen rust in een team van geïnspireerde en gemotiveerde brand builders en willen werken voor en aan interessante merken. Voel je je aangesproken, contacteer ons dan snel met je cv en portfolio.

posted in:  consulting  
Hamal Signature

Het loopt storm voor Hamal

Hamal Signature maakt sinds 1962 de lekkerste smeersalades onder het motto "De lekkerste slaatjes; elke dag voor iedereen". De komende weken bezoekt het bedrijf sandwichbars om haar uitgebreide gamma met al de nieuwigheden voor te stellen, en om het grote publiek van de Hamal salades te laten proeven (lees: genieten).

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Een bijzonder jaar voor DELTA

Een verrassende vormgeving voor een leesbaar financieel rapport? Dat is het jaarverslag van DELTA: een jaarverslag in de vorm van een publiekstijdschrift.

posted in:  design read more >>
OptriPharma

OptriPharma in de lift

OptriPharma is een jonge, dynamische onderneming met een duidelijke missie. OptriPharma biedt diensten aan professionals in de mondhygiëne met o.a. deskundig advies over producten die de behandeling van hun patiënten kunnen optimaliseren en zo bijdragen tot de verbetering van de patiëntenzorg.

posted in:  consulting read more >>
WeZooz

WeZooz. Zo kan Brandhome het ook!

Hoe zet ik een delicieuze espresso? Hoe ga ik best een hemd met een strijkijzer te lijf? Hoe troost ik een baby die geen respect heeft voor de (nochtans duidelijk wettelijk bepaalde) geluidsnormen? Het zijn levensvragen waar we allemaal wel eens mee worstelen. Op WeZooz.be staan de antwoorden klaar in de vorm van korte filmpjes met betrouwbare experts. Brandhome formuleerde een missie, visie en ambitie voor het merk WeZooz en creëerde zo een basis voor een stevige merkpositionering die context geeft aan het merk.

posted in:  design - advertising read more >>
Loyens & Loeff

Loyens & Loeff wenst u een geweldige, volstrekt legale, vakantie

Loyens & Loeff, de juridische en fiscale referentie binnen de Benelux, wilde graag hun doelgroep van professionals, influencers en decision makers een prettige vakantie wensen. Brandhome bedacht een luchtige advertentie, op maat gesneden voor de lezers van De Tijd en L’Echo. Het concept, design en de mediaplanning werden niet alleen binnen de grenzen van de wet, maar ook binnen de muren van Brandhome uitgevoerd. Het verdicht was unaniem: een geslaagde actie voor alle betrokken partijen.

posted in:  advertising read more >>
Alfa Park

parking outside the box

Alfa Park is een gloednieuw bedrijf dat een nieuw, modern en veilig alternatief voor parkeren wil bieden. Brandhome zorgde dat het Alfa Park  merk zelf een mooie parkeerplaats vond binnen hun brandscape. Brandhome ontwikkelde de positionering, de tagline, het logo, de huisstijl en verzorgde de eerste elementen voor de lancering van het nieuwe, jonge bedrijf. Branding outside the box.

posted in:  design read more >>
Haven van Antwerpen

Staten Generaal - Sterk door Samenwerk - een stap hoger

Gemeentelijk Havenbedrijf en Alfaport organiseerden voor de 2de keer de Staten Generaal, precies 1 jaar na de eerste (uiterst succesvolle) versie. De deelnemers kregen een overzicht van de verwezenlijkingen en de initiatieven die werden ontwikkeld en de Antwerpse Haven opende haar poorten met een duidelijke toekomstvisie. Schepen van de Haven, Marc Van Peel, Dhr E. Bruyninckx, Dhr R. Roels, Dhr W. De Geest en Minister Crevits waren allemaal even geëngageerd om samen met alle werkgroepen de realisaties in de verf te zetten en de toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen te duiden. De werkgroepen kwamen aan het woord.

posted in:  design read more >>
Van Noten & Rochtus

Bedankt!

"It is not the ship so much as the skilful sailing
that assures the prosperous voyage".

Van Noten & Rochtus is een gerespecteerde naam in Antwerpen en heeft doorheen de jaren sterke relaties gebouwd met hun partners. Om hun waardering voor die partners te tonen en de hechte relaties binnen hun netwerk nog meer aan te sjorren, organiseerde Van Noten & Rochtus een evenement in het MAS. Brandhome zorgde voor de aankleding om de filosofie van VN&R de wind in de zeilen te geven.

posted in:  design read more >>
Faces4Fases

De plot van Faces4Faces en boek.be krijgt een verrassend einde

Thomas Aelbers, amper 10 jaar oud, is de winnaar van het boekenbeurs inspiratiespel, een initiatief van Faces4Faces en boek.be. Hij schreef het spannendste slot van het Hal 5 boekje. Zijn klasgenote Elien tekende de mooiste coverillustratie. Brandhome zorgde voor de opmaak.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome foundation

Een balletje slaan voor het goede doel

De Brandhome foundation geeft kinderen een steuntje in de rug door financiële bijdragen te geven. We hebben verschillende vzw’s en stichtingen op ons lijstje staan die kunnen rekenen op onze steun. In Nederland kon de Stichting Kika op zo’n bijdrage rekenen. Deze stichting financiert onderzoek naar kanker bij kinderen.

Als dank mocht Brandhome een balletje slaan tijdens de Kikagolfdag in het Nederlandse Eemnes.

posted in:  consulting read more >>
Wijnmakelaarsunie

A Taste of Brandhome:
de verfijnde Bourgogne 2009

Om een breder publiek te laten genieten van wat de Wijnmakelaarsunie, de nummer één in België in Bourgogne en Bourdeaux te bieden heeft, wordt er eind mei een avant-première georganiseerd. Iedereen kan zich inschrijven om te kunnen genieten van de Bourgogne 2009 (volgens kenners een historische millésime) in een aangename, Bourgondische sfeer.

posted in:  design - advertising read more >>
VAB

Duimen … euh … voeten omhoog
voor VAB

Vakantiegangers kunnen deze zomer niet om VAB-Reisbijstand heen. In alle Jetair-kantoren steekt VAB namelijk haar voeten omhoog!

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome hangt aan de muur

Vanaf donderdag 12 mei is in het Huis van het Beeld de tentoonstelling LOGO te zien. De tentoonstelling geeft een overzicht van de logo´s van de beste Belgische grafische designers.

posted in:  design read more >>
MediaDonuts

MediaDonuts waaiert uit

Digitaal of niet? Voor de DKDM groep is dit geen hersenbreker. Hun expertise startte in print en DM en met het team van MediaDonuts maken ze de vertaalslag naar digitaal.

posted in:  design read more >>
ZeelandNet

ZeelandNet is de beste!

ZeelandNet, de Zeeuwse aanbieder van digitale diensten, is verkozen tot beste internetprovider van Nederland! Een flinke opsteker voor het bedrijf, maar ook voor de klanten van Zeelandnet. Zij kunnen in mei en juni een maand lang elke dag een iMac van Apple winnen.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB-leden vertrekken zorgeloos
op vakantie

De nieuwe DM-campagne voor Reisbijstand van VAB is een feit. Reisbijstand is in deze periode van het jaar in trek, wanneer veel mensen de voorbereidingen treffen voor de zomervakantie. Een goede verzekering voor een relaxte vakantie mag niet ontbreken.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Alles wat je altijd al wilde weten maar nooit durfde vragen over merkwaarde

De hele marketing-wereld werkt zich dagelijks in het zweet om de waarde van een merk te doen stijgen. Maar hoe meet je die merkwaarde nu eigenlijk? Welke criteria worden daarbij gebruikt? En hoe kan het dat de merkwaarde van Coca-Cola twee keer zo groot is als de jaarlijkse inkomsten van dat hele bedrijf?

Erik Saelens legt in de nieuwe editie van Trends uit hoe men een merkwaarde kan evalueren en verstevigen.
Meer weten over merkwaarde en wat Brandhome voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met ons.

PDF TRENDS artikel april 2011
PDF TRENDS artikel maart 2011

PDF TRENDS artikel februari 2011
PDF TRENDS artikel januari 2011

 

posted in:  consulting read more >>
DELTA

D Magazine: Degelijk Dynamisch Drukwerk voor Deltanen

Het nieuwe personeelsblad van DELTA, het Nederlandse multi-utilitybedrijf, is een serieus magazine. Serieus leesbaar. Serieus verrassend. Serieus gesla.. Je snapt het wel. Brandhome neemt éénduidig de verantwoordelijkheid voor de opfrisbeurt waar het magazine aan onderworpen werd.

posted in:  design read more >>
Exxellence

Voor de wind voor Exxellence group

Exxellence group stond op dé landelijke ICT-beurs voor de overheid. Het Nederlandse bedrijf dat gespecialiseerd is in elektronische dienstverlening pakte flink uit.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Het liefdesverhaal van Ingrid & Marc

‘Never say never’, daar begon het allemaal mee. Het werd het motto voor Ingrid & Marc
om te trouwen en voor Brandhome vormde het de inspiratie om creatief aan de slag te gaan.
‘Het mooiste liefdesverhaal ooit’ triggerde menig lezer van de Gazet van Antwerpen,
kijker op YouTube en ook Antwerpenaren op het Zuid.

Gemist? Kijk dan hier nog even.

posted in:  advertising read more >>
McDonald’s Racing

Stijlvol aan de start met McDonald’s Racing Team en Brandhome

Wie er in de Belcar GT Open van 2011 als eerste over de streep zal scheuren, kunnen we bij Brandhome niet voorspellen. Wie het meest stijlvol het circuit zal betreden, weten we wél zeker. Het McDonald’s racing team rekende immers voor de bestickering van hun Porsche -naar goede gewoonte- op het designer team in de Brandhome pit. Strak en aerodynamisch verantwoord: zo kent u ons.

posted in:  design read more >>
Van Noten & Rochtus

Van Noten & Rochtus zet zeilen uit
op het web


Gerechtsdeurwaarderskantoor Van Noten & Rochtus uit Antwerpen neemt een goede ‘présence’ serieus. Vandaar dat na de visuele identiteit die Brandhome al had ontworpen, een site moest volgen.

posted in:  design read more >>
KMDA

Serpentarium kan pronken
met nieuw beeldmerk

Het Serpentarium in Blankenberge, het onderkomen voor een groot aantal slangen, reptielen en spinnen, is sinds kort onderdeel van ZOO Antwerpen. Brandhome werd gevraagd om hiervoor een nieuw jasje te ontwikkelen.

posted in:  design read more >>
tempo-team

Het is rood en lanceert de grootste Belgische rekruteringscampagne ooit

Tempo-team lanceert de grootste belgische rekruteringscampagne ooit. De inzet is duidelijk: tempo-team heeft 8.000 Vacatures. Brandhome creëerde een erg opvallende, directe offline en online campagne die verder bouwt op de vorige ‘het is rood en …’ campagnes van tempo-team.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Concurrentie? Welke concurrentie?

Een goede brandpositioning is onmisbaar om u te onderscheiden van de concurrent. Hoe u dat doet? Erik Saelens legt in de nieuwe Trends in drie stappen uit hoe u een stevige brand bouwt. Meer weten over brand positioning en wat Brandhome voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met ons.

PDF TRENDS artikel maart 2011
PDF TRENDS artikel februari 2011
PDF TRENDS artikel januari 2011

posted in:  consulting read more >>
Febelfin

Brandhome bouwt website financieringvanondernemingen.be

Het overlegplatform Financiering van ondernemingen lanceert een website voor ondernemingen die op zoek zijn naar financiering en/of krediet. De door Brandhome ontwikkelde site is bedoeld om ondernemingen en adviseurs vanuit één centraal punt toegang te bieden tot informatie die hen helpt bij de keuze van een financieringsvorm en bij het opstellen van een financierings- of kredietaanvraag.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Erik Saelens vertelt over ‘zijn’ merken op seminar Benelux Merkenbureau


Het Benelux Merkenbureau bestaat dit jaar 40 jaar. Om dat te vieren organiseerde deze organisatie op 3 februari een seminar in Den Haag over het bouwen van een merken in al haar facetten. Brandhome werd uitgenodigd om een inleiding te houden over merken bouwen in de praktijk.

posted in:  consulting read more >>
VAB

VAB-Reisbijstand: alweer een ski-tterende radiospot

De krokusvakantie hangt in de lucht! Ben je een ski-liefhebber, dan begint het waarschijnlijk al danig te jeuken om je vakantie te boeken. Met VAB-Reisbijstand kan je zonder zorgen richting sneeuw vertrekken. Dat blijkt ook uit de nieuwe radiospot die Brandhome voor VAB ontwikkelde. De situatie is pijnlijk herkenbaar, de boodschap is duidelijk: wat er ook gebeurt, VAB staat klaar om u uit de nood te helpen. De radiospot werd op 21 februari voor het eerst vanaf de Vlaamse radioschans de ether in gelanceerd.

posted in:  advertising read more >>
Overtoom

Overtoom en Brandhome:
pure *TUUT TUUT* op de radio

Overtoom staat erom bekend dat ze binnen de 24u alles voor kantoor, magazijn of opslagplaats kunnen leveren. De gigantische Overtoom catalogus heeft zopas ook een verse opfrisbeurt gekregen om deze unieke combinatie van slimme oplossingen in de verf te zetten. Brandhome leverde een radiocampagne voor Overtoom (niet binnen de 24u, maar toch: we deden ons best) waarin verrassende situaties perfect aansluiten op de beloften van Overtoom. Hierbij werd de bekende *TUUT TUUT* op een originele manier ingezet.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Trends vraagt: “Bent u een
Nerd Brand of een Show Brand?”

Wie de beste tips over branding en rebranding wil te weten komen, moet Trends magazine in de gaten houden. Brandhome strateeg Erik Saelens heeft er sinds januari iedere maand een spread over zijn favoriete onderwerp: het bouwen van een merk. Zijn tweede mini-masterclass gaat over interne branding. Heeft het artikel u geprikkeld om Erik live aan het werk te horen over uw brand? Neem vandaag nog contact op met Brandhome.

PDF TRENDS artikel februari 2011
PDF TRENDS artikel januari 2011

posted in:  consulting read more >>
VAB

Ook backpackers vertrouwen op VAB-Reisbijstand

 

VAB weet als geen ander dat backpackers het avontuur niet schuwen en soms voor onverwachte situaties komen te staan. Daarom biedt VAB ook voor backpackers Reisbijstand aan, tijdelijk tegen een aangepast tarief. Als lid van Wegwijzer mogen deze avonturiers rekenen op 20% korting. Brandhome zorgde voor advertenties en POS materiaal op de Reismarkt, de vakantiebeurs voor alternatieve reizen.

posted in:  advertising read more >>
Haven van Antwerpen

D‘Opening van het nieuwe
MAS Havenpaviljoen

Een unieke belevenis aan de voet van het Museum aan de Stroom

Het MAS Havenpaviljoen is een unieke, interactieve 360° ervaring. Je beleeft één van de grootste havens ter wereld midden in Antwerpen! In het MAS Havenpaviljoen word je verrast door de mensen en de activiteiten in en rond de dokken.

posted in:  design - advertising read more >>
Bank J.Van Breda & C°

Snel naar de essentie voor
Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° is de bank voor ondernemers en vrij beroepen. Deze dynamische doelgroep stelt specifieke wensen en eisen aan een bank. Bank J.Van Breda & C° speelt daar op in. Hoe? Onder andere met het nieuwe concept dat Brandhome ontwikkelde om cliënten snel kernachtige informatie te geven. Thema’s als opvolging & overname, startende ondernemers, startende apothekers komen aan bod, zodat ondernemers en vrije beroepen weten wat hun te doen staat: een afspraak maken met de bank.

posted in:  design read more >>
VAB

VAB Autosalon - De knapste Primeur

VAB en het Autosalon is steeds een leuke uitdaging om aan te pakken. Deze keer pakte VAB uit met een zeer mooie en ruime stand. Een knappe primeur!
Brandhome zorgde voor de aankleding van de stand met levensgrote banners en presentaties op de schermen. Het VAB verkoopsteam werd aangevuld door een team geselecteerd door Brandhome en getraind door VAB. Een groot succes.

posted in:  advertising read more >>
Van den Bosch & Van Ranst

Design en productie om door een ringetje te halen

Glimmend van trots waren we toen onze nieuwste brochure voor Van den Bosch & Van Ranst van de persen rolde. De juweliersgroothandel had een communicatietool nodig waarmee verkopers van de lokale juweliers hun klanten op een heldere manier konden informeren over het volledige Aurodesign gamma. Brandhome bouwde verder op de Aurodesign brand identity om een haarscherpe en duidelijke brochure te creëren. Het hele productieproces van lay-out tot levering van het gedrukt materiaal werd loepzuiver uitgevoerd. Het resultaat is dan ook om door een ringetje te halen.

posted in:  design read more >>
Loyens & Loeff

Scherpe mailing
snijdt tot de kern van de zaakBrandhome ontwikkelde voor het toonaangevende advocatenkantoor Loyens&Loeff een website en Direct Mailing voor hun seminarieprogramma. Dit programma is één van de belangrijkste communicatiemiddelen in de strategie van het kantoor om actief in contact te treden en kennis te delen met hun klanten.

posted in:  design - advertising read more >>
VAB

Brandhome legt VAB
onder de kerstboom

Het is niet simpel om elk jaar met een cadeau op de proppen te komen dat origineel is én waar de gelukkige ontvanger ook nog iets aan heeft. VAB snelt –zoals gewoonlijk- te hulp met een feestelijk verpakte VAB-waardebonnen als origineel eindejaargeschenk. Zo kan je vrienden, familie of collega’s een jaar VAB-Pechbijstand of VAB-Totaalformule en dus 365 dagen zorgeloosheid schenken. Bovendien krijgen ze er ook een warme muts en sjaal bovenop.

posted in:  advertising read more >>
BelCompany

Branding - Altijd de beste deal

BelCompany is een onafhankelijke telecom-verdeler die er prat op gaat om voor hun klanten altijd de beste oplossing te zoeken. Brandhome zette deze belofte om in de tagline “Altijd de beste deal”. Dit concept wordt nu visueel kracht bijgezet door de ontwikkeling van onder andere een specifiek icoon dat in alle mogelijke communicatiekanalen kan worden ingezet.  

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome ♥ Zeeland

DELTA, dé energieleverancier uit Zeeland, gaat binnenkort zijn aanbod uitbreiden tot buiten
de Zeeuwse grenzen. Als eerste teaser voor deze heuglijke expansie, bedachten DELTA
en Brandhome een communicatieplan rond een eenmalige wedstrijd. Hierbij waren er niet
minder dan 1.000 typisch Zeeuwse prijzen te winnen voor iedereen die als eerste op de hoogte wil gehouden worden van DELTA’s toekomstplannen.

posted in:  advertising read more >>
Luc Elen

De bedrijfsdichter

Vandaag is de bundel ‘Bedrijfsgedichten’ van dichter Luc Elen, uitgegeven door Brandhome, van de persen gerold. De bundel is een poëtisch getinte spiegel waarin iedere manager, leidinggevende of medewerker zichzelf kan herkennen.

posted in:  design read more >>
Tempo-Team

Het is rood en het spreekt uit ervaring

Tempo-Team investeert in een nieuwe “Office” afdeling om hun specifieke aanpak voor office HR te versterken. Om de kracht en het concept van Tempo-Team Office toe te lichten en meteen ook nationaal te lanceren, werd er een eerste editie van de Tempo-Team Office Today krant uitgestuurd. Brandhome zette de Tempo-rode redactiepet op, creëerde het visuele concept, nam interviews af met de HR office experts en klanten van Tempo-Team en nam ook de lay-out, copywriting, eindredactie, druk en verdeling op zich.

posted in:  advertising read more >>
VAB

Pech? Niet met VAB-Pechbijstand!

Pech met de wagen kan iedereen overkomen, dat blijkt wel uit de nieuwe VAB-radiospots die Brandhome heeft gemaakt. Een verkeerde aanwijzing van de GPS, diesel in plaats van benzine of een kapotte autosleutel, het zijn situaties die iedereen wel kent. De boodschap is duidelijk: is al deze situaties is VAB-Pechbijstand de manier om problemen met de auto snel op te lossen. De radiospots zijn vanaf 8 november te horen op de Vlaamse radio.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

ZeeuwsGroen slaat aan in Zeeland

Multi-utility bedrijf DELTA wil consumenten wijzen op de mogelijkheid om hun CO2-uitstoot
te verlagen. Dat kan eenvoudig door het product ZeeuwsGroen af te nemen, dat is energie
opgewekt uit groene energiebronnen, zoals windenergie. Brandhome ontwikkelde een campagne met TV-spots, affiches, advertenties en folders. Reken maar dat er in Zeeland
de komende maanden flink minder CO2 wordt uitgestoten!

posted in:  advertising read more >>
Faces4Faces

Brandhome en de boekenbeesten

Ter gelegenheid van de jaarlijkse boekenbeurs in Antwerpen heeft Faces4Faces samen met boek.be een plan uitgedacht om de jongste bezoekers op een leuke manier bij het hele boekengebeuren te betrekken.
Brandhome speelt een mooie rol in dit verhaal door een uitgebreid communicatiepakket, bestaande uit een ‘opdrachtenbundel’, posters, boekenleggers, etc. te ontwerpen en de productie van A tot Z in goede banen te leiden. Met dit pakket kunnen kinderen spelenderwijs het -voor hun immense- doolhof van de beurs ontdekken en extra gestimuleerd worden om de wereld van de literatuur te verkennen. 

posted in:  design read more >>
Van den Bosch & Van Ranst

Advertenties op maat geslepen

Voor Van den Bosch & Van Ranst, de meest toonaangevende ringenproducent van België, maakte Brandhome onlangs een fonkelnieuwe reeks advertenties rond de juwelenmerken AuroDesign, Amici, Memoire en Christina. Deze advertenties zijn op maat gemaakt en individueel afgestemd op het aanbod van de juweliers die klant zijn bij VdB&VR.

posted in:  advertising read more >>
Overtoom

Overtoom gaat nog eens...
TUUT TUUT

Alles voor kantoor, magazijn of opslagplaats vind je bij Overtoom. Slim, zeker en snel.
Als je Tuut ingeeft voor 15 oktober dan krijg je 10% korting en maak je kennis met
het enorme aanbod.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Nood aan een job?

Brandhome is op zoek naar creatieve talenten. Daarom hebben we de kans gegrepen om de ramen van een groot leegstaand handelspand aan het bekende Falconplein in Antwerpen te beplakken met opvallende slogans: ‘Blow jobs’ en ‘Creative jobs’. Het is een overduidelijke knipoog naar de directe omgeving van het pand. Het Falconplein en omgeving is niet alleen een rosse buurt, het is ook een buurt waar veel creatieve talenten wonen of passeren op weg naar de Academie.

Dus creatief talent kan de opvallende oranje bestickering niet missen!

Download het persbericht.

posted in:  design  
Brandhome

Een Belg en een Hollander komen een reclamebureau binnen…

Of beter gezegd: “Een Zeeuw en een Belg zitten samen in een Antwerps reclamebureau…” Benieuwd hoe dat afloopt? Goed zo. Dat is de bedoeling. De clou van het hele verhaal is een gerichte prospectie van het Antwerpse Brandhome op Zeeuws grondgebied. Door in de lokale media -en in een latere fase met een direct mailing- te gaan spelen met clichés over Belgen en marketing, wordt de aandacht getrokken van potentiële klanten. De opening van het grapje trekt de aandacht, de punchline gunt de goede verstaander van marketing en brand building het pleziertje van een inside joke en de pay-off komt er met de tagline “Misschien eens serieus praten over…?” De sterke merken van Zeeland verdienen immers een goed reclamebureau.

posted in:  advertising read more >>
Van Noten & Rochtus

Vaar een doordacht uitgestippelde koers

De financiële crisis heeft veel bedrijven laten kennismaken met de keerzijde van een onvoldoend strakke financiële opvolging. Van Noten&Rochtus weten er alles van en kunnen terugblikken op hun jarenlange ervaring en kunde als gerechtsdeurwaarders. Waar staan we voor? Hoe werken we? En nog beter, hoe kunnen we onze partners en toekomstige klanten helpen? Al deze vragen werden met de hulp van Brandhome vorm gegeven. Dit heeft geleid tot een dynamische en visuele upgrade van de brand identity van Van Noten&Rochtus die past bij zijn vertrouwelijke, innovatieve en no-nonsense aanpak.

posted in:  design read more >>
Brugge Kaas

Brandhome maakt
nieuwe campagne Brugge Kaas

Brugge Kaas wilde zijn merkbekendheid verhogen en heeft Brandhome gevraagd hiervoor een nieuwe campagne te maken. Deze campagne ‘Mijn Brugge Kaas’ speelt in op de kwaliteit en authenticiteit van het product en breedte van het aanbod. Het sluit aan bij de merkstrategie om van Brugge Kaas een conceptmerk te maken.

posted in:  advertising read more >>
Exxellence Group

Exxellence Group voorziet Nederlandse gemeenten van elektronische dienstverlening

De één-loket-gedachte, e-government, kantelen van de organisatie, e-loket, de gemeente als poort voor overheidsdienstverlening, basisregistraties: temidden van deze onderwerpen werkt de Exxellence Group. Zij leveren een unieke combinatie van expertise en bewezen technologie, waarbij samenwerking centraal staat. Als primeur installeerde Exxellence bij de gemeente Woerden haar nieuwe ‘eMAXX ZaakSysteem’. Een multichanneling applicatie die gemeenten de mogelijkheid geeft lopende burgerzaken te digitaliseren, te centraliseren, te stroomlijnen en elektronisch op te volgen.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Vlaamse ziekenhuizen
moeten beter communiceren

Bevestigen patiënten en bezoekers de goede naam van de Belgische gezondheidszorg en dan met name ziekenhuiszorg? En welke factoren bepalen de tevredenheid over een ziekenhuis? Brandhome wilde daar meer over weten en deed een groot online én kwalitatief onderzoek onder patiënten en bezoekers van Vlaamse ziekenhuizen. Een van de verrassende conclusies is dat kwaliteit van communicatie de meest belangrijke factor is bij de keuze van een ziekenhuis. Daarbij merken de ondervraagden direct op dat er heel wat verbeterd kan worden aan de communicatie. Vooral de communicatie over de kostprijs van de zorg krijgt een dikke onvoldoende.

Download het persbericht.

posted in:  consulting  
DELTA

TV kijken in HD
laat niemand onberoerd

TV kijken in HD is haarscherp TV kijken. De scheidsrechter en de supporters in de TV-spots voor multi-utility bedrijf DELTA zijn zich daarvan bewust. Met een dikke knipoog maakt de scheidsrechter zich op voor de wedstrijd en genieten twee supporters van spannende voetbalmomenten thuis op de bank. Het is duidelijk: TV kijken in HD laat niemand onberoerd!

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome brengt uw merk tot leven

In onze showreel krijgt u een beeld wat wij bij Brandhome verstaan onder ´identity driven brand building´.

Enjoy!

posted in:  consulting  
Hamburg-Mannheimer

Hamburg-Mannheimer is PensioenKampioen

Er kan maar één bedrijf PensioenKampioen zijn en voor België is dat Hamburg-Mannheimer.
De nummer 2 op de pensioenspaarmarkt kiest voor de strategie van ‘category claiming’.
De campagne krijgt gestalte in print, op enorme billboards en via een website www.pensioenkampioen.be (www.championdespensions.be).
Brandhome geeft het concept voldoende handvaten zodat het merk Hamburg-Mannheimer
als challenger in de markt wordt gezet.

posted in:  design - advertising  
PUB

PUB reinvented by Brandhome

 

PUB, het vakblad en dé informatiebron voor de Belgische marketing- en communicatiebranche, werd grondig onder handen genomen door Brandhome. Het huidige beeldmerk voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Brandhome bouwde PUB uit tot een volwaardig merk. In de jaren 70 stond het voor ‘publicité’, vandaag betekent het ‘People Unified around Brands’. Het reclamevakblad kiest resoluut voor de vernieuwing, welke wordt gesymboliseerd door een nieuw logo. Hieruit spreekt de ambitie om een stapje hoger te gaan en het symboliseert de conversaties die PUB op gang wil brengen tussen merken, consumenten, marketeers en creatieven. Het resultaat van de restyling is zichtbaar op alle uitingen van PUB, onder andere het vakblad zelf, de website en het agencyboek.

Luister hier wat merkeigenaars vertellen over de nieuwe PUB.

posted in:  design - consulting  
Haven van Antwerpen

Staten Generaal: de bijeenkomst
over de toekomst van
de Haven van Antwerpen

Zo’n 600 mensen waren 22 juni in de Stadsschouwburg van Antwerpen om te praten en te luisteren naar de toekomstvisie voor de Haven van Antwerpen. Zoveel mensen op een evenement moet je natuurlijk wel wat te bieden hebben! Dus werd Brandhome ingeschakeld. In sneltreinvaart hebben we het concept voor de bijeenkomst, de vormgeving van alle communicatie-uitingen en begeleiding en regie van verschillende intro-filmpjes gemaakt. Zo werd het een Staten Generaal met allure!

posted in:  design - consulting read more >>
SCA Packaging

De kunst van verpakken

Voor SCA Packaging maakte Brandhome een originele advertentie. Het bedrijf kan alle kanten op met karton en andere materialen: groot of klein, rechthoekig of rond, luxe of eenvoudig. You name it, zij produceren. Uit de advertentie blijkt duidelijk het veelzijdige karakter!

posted in:  design - advertising read more >>
Merrlyn

Merrlyn komt tot leven

Merrlyn is een jong consultancybureau dat bedrijven helpt veranderingsprocessen en systeemtoepassingen te stroomlijnen. Verbeteringen op dit gebied leiden tot een vlotte organisatie en een efficiënte werkomgeving. Brandhome ontwikkelde het merk Merrlyn van a tot z en paste dit toe op de stationery, business cards en op de website.

posted in:  design read more >>
KODO, pioneer

KODO, nagelnieuw merk van Pioneer

KODO, een nieuw merk in het productassortiment van Pioneer, werd gebouwd door Brandhome. Het nieuwe productmerk werd speciaal ontwikkeld voor digitale speakers voor de iPod en de iPhone. KODO wordt hét merk voor de bewuste consument die een mooi design naar waarde kan schatten. De naam moest internationaal gebruikt kunnen worden en moest perfect passen bij het product. Brandhome ontwikkelde ‘the best fit’.

posted in:  design read more >>
DELTA

Flexibel werken met DELTAconnect

Het multi-utility bedrijf DELTA gaat het ‘nieuwe werken’ stimuleren. Dat staat voor een nieuwe manier van samenwerken, flexibeler omgaan met werktijden en een dynamische werkomgeving. Brandhome ontwikkelde een campagne met een toepasselijk logo en stuurde een teasende mailing naar alle medewerkers, zodat DELTAconnect tot leven kwam.

posted in:  design read more >>
DELTA

Zeeuwse energie voor een zacht prijsje

Voor het multi-utility bedrijf DELTA ontwikkelden we een campagne om hun aantrekkelijke energieaanbod onder de aandacht te brengen. De laatste jaren zijn er veel schommelingen geweest in de energieprijzen. Klanten van DELTA kunnen profiteren van een lage prijs en deze voor drie jaar vastzetten. De campagne kwam tot leven op de radio, TV en met webbanners. DELTA energie kreeg een boost met de slogan ´Kies voor Zeeuwse zekerheid´.

posted in:  design - advertising  
Tempo Team

Het is rood en het maakt tempo…

Tempo-Team versterkt als hoofdsponsor van de Ronde van België zijn aanwezigheid in de wielersport aanzienlijk. Brandhome ontwikkelde start- en finishmateriaal zoals een boog, een startramp en bestickering van de jurywagen. Om de goede sfeer tijdens het sportevent te verhogen, maakten we zelfs toeters in Tempo-Teamstijl! Ook op TV kreeg de top topical gestalte dankzij de TV-billboards.

posted in:  advertising read more >>
FUGA

Hét nieuwe merk voor cava heet Fuga

Brandhome heeft voor het bedrijf House of Cava hun nieuwe merk Fuga gebouwd. Onder dit merk verschijnen de komende periode verschillende soorten cava’s. Brandhome was verantwoordelijk voor de bouw van het merk, ontwikkeling van de visuele identiteit en de productie van onder andere de labels op de flessen. Het merk Fuga is binnenkort verkrijgbaar via horeca en groothandelaren in binnen- en buitenland. Fuga is een onderscheidend beeldmerk dat natuurlijk het sprankelende karakter van cava ondersteunt.

posted in:  design read more >>
VAB

VAB hoofdkantoor pakt uit

VAB Hoofdkantoor in Zwijndrecht pakt uit. Geen verhuis, geen reis maar wel een zeer groot canvas voor hun gevel. De canvas kadert in de VAB-Reisbijstandscampagne waar VAB u op de voet volgt. Zonder VAB-Reisbijstandspolis kunt u niet op reis vertrekken. Een onbezorgde vakantie is het doel van VAB-Reisbijstand en elk jaar sluiten vele mensen aan omdat VAB-Reisbijstandspolis de meest complete polis is.

Brandhome zorgde voor het beeld en de opmaak van de canvas.

posted in:  design  
Enduris

Enduris: oneindig netwerk van energie!

Onder luid gejuich is de nieuwe naam onthuld van een nieuw netwerkbedrijf. Medewerkers van het gloednieuwe bedrijf vonden de naam Enduris stukje bij beetje door Life Scrabble te spelen op het strand van het Zeeuwse Dishoek. Voor de creatieve geesten van Brandhome een geslaagd event als eerste stap naar de positionering van het nieuwe netwerkbedrijf.

posted in:  design - consulting read more >>
DELTA

WK koorts slaat toe bij Brandhome

Voor Digitale TV aanbieder DELTA heeft Brandhome een above the line campagne gemaakt rond het WK Voetbal. In Nederland staat voetbal altijd garant voor veel oranje plezier.
De twee supporters die de hoofdrol spelen in de campagne gaan ook volledig op in de gekte. De heren spelen de hoofdrol in print, radio en TV. Bijzonder detail: om HD kwaliteit te kunnen laten zien, is de spot volledig in HD opgenomen. Brandhome is verantwoordelijk voor het concept, uitwerking, productie en mediabegeleiding.

De campagne start 17 mei en duurt tot na het WK. In de aanloop naar het WK zal de
´Kijk het WK in HD´ nog groeien met nieuwe spots.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Faster Forward²

ZeelandNet is dé Zeeuwse internetprovider. Om de nieuwe, supersnelle internetsnelheden van de provider bekend te maken, bedacht Brandhome de campagne Fast Forward. Een meisje krijgt namelijk letterlijk te maken met de gigantische snelheid van het internet van ZeelandNet. Hoe dat eruit ziet, klik hieronder… De campagne bestaat uit tv-spots, een DM-actie, een speciale actiesite en een bannercampagne. Leuke gadget: met de snelheidschecker op de actiesite meet je eenvoudig hoe Fast Forward jij gaat!

posted in:  design - advertising read more >>
Tempo Team

Het is rood…

Het is rood en het is … Tempo-Team! De komende 6 weken zal België die boodschap kunnen beluisteren via radiospots op de Vlaamse en Waalse radio. Op de radio wordt het een bijzondere campagne. Er zijn alleen 10" spots gemaakt in dertien verschillende versies, in plaats van de veelal standaard 30" spots! Doel van de campagne is om de top of mind awareness te vergroten van de internationale uitzendgroep.


posted in:  advertising read more >>
I LOVE

We love… I LOVE

Ja, we love I LOVE! Dat is namelijk de nieuwe merknaam voor een totaalconcept op het gebied van lifestyle en wonen. Brandhome bouwde het merk voor een projectontwikkelaar met een vernieuwende visie. Het bedrijf biedt klanten een complete leefwereld, van wonen, interieurdesign, kunst tot mode. De herkenbare, heldergroene kleur van I LOVE zal binnenkort niet alleen Antwerpen kleuren, maar ook andere bouwprojecten in België sieren. Kijk maar eens op www.ilovelife.be!

posted in:  design read more >>
Brandhome

Brandhome pleit
voor een nieuw fiscaal systeem
voor reclameinvesteringen

In december vorig jaar schreef Erik Saelens, oprichter en strategisch directeur van Brandhome, een open brief naar minister-president Kris Peeters om hem te wijzen op het belang van de reclame-investeringen voor de Vlaamse economie en om hem voor te stellen een ander fiscaal systeem in te voeren voor die investeringen. Bij een nadere toelichting blijkt dat ook consequenties te hebben voor de globale marketingaanpak van het Vlaamse bedrijfsleven.

Download het artikel uit de PUB.
Download het opiniestuk uit De Tijd.

posted in:  consulting  
Elissa

Brandhome viert
half miljoen Elissa-klanten

Een jaar geleden ontwikkelde het communicatiebureau Brandhome voor de Tunesische markt het merk Elissa mobile. Het jongerenmerk van Tunisie Telecom is een grote hit. In amper een jaar tijd heeft Elissa de kaap van een half miljoen gebruikers overschreden.

posted in:  design read more >>
Overtoom

Overtoom is nog steeds Tuut Tuut

Alles voor kantoor, magazijn of opslagplaats vind je bij Overtoom. Slim, zeker en snel. Om dat nog eens extra in de verf te zetten én om de nadruk te leggen op het enorme aanbod werd een radiocampagne ontwikkeld rond het 1 april-thema.

Brandhome tekende voor de ludieke spots en nam ook de mediastrategie op zich.

posted in:  advertising  
VAB

Roger van VAB staat op Facebook

Bepaalde reclamecampagnes gaan op internet een eigen leven leiden. Neem nu Roger van mobiliteitsvereniging VAB, deze figuur is bedacht door Brandhome. Als eerste was hij alleen te beluisteren via de radio. Nu heeft de automecanicien intussen zijn eigen fanpage op Facebook met al 250 fans!

Ook de ANWB vindt Roger een goed idee. Sinds kort is er René van de ANWB, de Nederlandse tegenhanger van Roger.

posted in:  advertising  
Febelfin

Communicatie Luncheon Febelfin

Op 2 maart 2010 hield Febelfin, de federatie van de Belgische financiële sector, haar jaarlijkse Luncheon event. Brandhome verzorgde alle communicatie rond dit evenement. De genodigden luisterden naar Didier Reynders (Minister van Financien).

posted in:  design - consulting read more >>
VAB

No worries op reis, tenminste,
als je bij VAB bent aangesloten…

Brandhome creëerde voor 2010 een nieuwe radiocampagne voor VAB-Reisbijstand.

Op vakantie geldt er maar één regel: no stress! Dat kan pas als jij je enkel met leuke dingen moet bezighouden, en de minder leuke dingen dingen die je kunnen overkomen, aan anderen kan overlaten. Aan VAB bijvoorbeeld, want zij bieden je de meest uitgebreide en voordelige reisbijstandpolis. Zo kan je met een gerust hart vertrekken, of je nu kiest voor de skipiste of de warme zon.

De radiospotjes zijn momenteel te horen op de Vlaamse radiozenders.

posted in:  advertising  
Haven van Antwerpen

Ook Zeeland vaart wel
bij de verdieping van de Westerschelde

Op 12 februari werd het startschot gegeven voor baggerwerkzaamheden: 12 drempels in de Westerschelde op Zeeuws grondgebied worden de komende 2 jaar verlaagd. Hierdoor wordt de haven van Antwerpen beter toegankelijk voor grotere schepen. Voor de haven van Antwerpen is de aanvang van de werkzaamheden een belangrijk moment: door de verdieping kan de haven op een gezonde manier blijven concurreren met andere havens van formaat. Voor de inwoners van Zeeland is het besluit omstreden.

posted in:  design read more >>
Loyens & Loeff

Loyens & Loeff seminars

Loyens & Loeff, een toonaangevend zakenadvocatenkantoor, hecht veel belang aan de uitbouw van haar merknaam en marktpositie. Seminaries zijn al jaren een belangrijk communicatie instrument voor Loyens & Loeff om kennis en kunde te delen. In 2010 wil Loyens & Loeff dit ook meer bekend maken aan de buitenwereld en deed daarvoor een beroep op Brandhome.

posted in:  design read more >>
DELTA

In Zeeland heeft snelheid een gezicht

De Zeeuwse breedband internet-provider ZeelandNet introduceert per 1 februari surf-snelheden tot maar liefst 80 MB/s. Dat is vier maal sneller dan ADSL. Brandhome ontwikkelde voor ZeelandNet een uniek concept om met dit nieuw product een snel-internet-campagne een te voeren: ´Fast4ward… niet voor gevoelige surfers´.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome, ZiZo

iPhone van Apple
is Pink Brand of the Year 2009

Gisteren werden - in première- de Pink Brand of The Year awards uitgereikt tijdens een feestelijke avond in discotheek Red&Blue te Antwerpen. Het Pink Brand concept is populair, dat bewijst de opkomst van meer dan 500 enthousiaste genodigden en fans. Na de bekendmaking van de winnaars in de twaalf categorieën werd uiteindelijk de überfavoriet verkozen, en dat is iPhone van Apple geworden. Aldus de eerste Pink Brand of the Year!

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

A BRAND NEW DECADE:
hangover or D.R.E.A.M.?

At the start of each year Brandhome lays out its vision on branding trends for the next twelve months. This year will be something special as go-ahead companies get to grips with developing a real and sustainable relationship with their customers.

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Brandhome’s Brand New Year

Zoals ieder jaar bevroeg Brandhome in november haar klanten in het Brandhome samenwerkingsonderzoek. Onze goede voornemens voor 2010 zijn gemaakt. Wij gaan voor een Brand New Year waarin wij ons engageren voor excellentie in uitvoering, voor het lopen van de “extra mile” en voor meer transparantie.

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie mening, voor jullie tips én voor jullie vertrouwen.

Brandhome team

posted in:  consulting read more >>
DELTA, Febelfin, Tempo-Team, Brandhome

Jingle bells, Jingle bells, Jingle the Brandhome way...

 

Het jaareinde nadert en de eerste pakken sneeuw hebben onze Belgische wegen reeds bedekt. Brandhome wenste iedereen a Brand New Year! Tempo-Team, Febelfin en DELTA kozen dit jaar voor Brandhome om hun Kerst- en Nieuwjaarwensen een look te geven. Tempo-Team bleef in het thema van hun succesvolle najaarscampagne, Febelfin zette zijn logo in de verf en DELTA ging integraal de ecologische toer op. Brandhome ontwikkelde een DELTA ecocard generator waarmee de Deltanen hun gepersonaliseerde eindejaarswensen konden uitsturen met de keuze uit verschillende foto’s en teksten. Een succes, ook wat de CO2 uitstoot beteft, want dat is een belangrijk voornemen voor de komende jaren…

posted in:  design read more >>
VAB

The time of your life,
dankzij Roger van VAB!

Roger, onze sympathieke pechverhelper van VAB, is opnieuw te horen op de vlaamse radiozenders. De focus van de spots ligt op de leuke momenten die de pechvogels beleven. Ze hebben pech, maar daardoor ook onverwachts de tijd om leuke dingen te beleven, want ze zijn gerust dat Roger ondertussen hun wagen weer aan de praat krijgt. Meer nog, ze gaan zo in het moment op, dat ze helemaal uit de lucht komen te vallen wanneer Roger hun wagen al hersteld blijkt te hebben. ´Pech onderweg´ blijkt niet onaangenaam te zijn, als je op VAB kunt rekenen!De radiospots passen in de bredere communicatiecampagne rond VAB pechverhelping.

Roger van VAB is ook te vinden op Facebook, klik hier om fan te worden.

posted in:  advertising  
Brandhome

Welk merk wordt Pink Brand of the Year 2009?

GVA_PinkBrand_web.jpg


Brandhome organiseert samen met ZiZo de eerste PINK BRAND OF THE YEAR-verkiezing in België. Welk merk wordt het meest populaire merk van de holebicommunity en mag een jaar de titel PINK BRAND OF THE YEAR 2009 dragen? Vanaf 30 oktober kan er gestemd worden via www.pinkbrandoftheyear.be. De winnaar wordt op 14 december bekendgemaakt.

posted in:  consulting read more >>
Tempo-Team

Tempo-Team! Tempo-Team!

Tempo-Team lanceert haar nieuwe campagne. Als lead agency werkte Brandhome het gehele proces uit, van strategie tot implementatie. Het resultaat is een opvallende campagne die zowel de merk-als propositiebekendheid van Tempo-Team moet versterken. Brandhome koos ervoor om de persoonlijke aanpak van Tempo-Team op een originele manier te vertalen.

posted in:  advertising read more >>
DELTA

DELTA Deals

DSC_0457.jpg 

De eerste editie van DELTA´s gloednieuwe huis-aan-huis krantje ´DELTA Deals´ staat  bol van acties en promoties. De winter komt eraan en de thermostaat gaat een paar graden hoger. Daarom stuurt DELTA haar klanten aan te kiezen voor duurzaam én besparing op hun energierekening. Dit kan bv. door keuze voor huur van een hoge rendementsketel, voor aanschaf van een zonneboiler, voor gebruik van de subsidies voor zonnepanelen, of voor een advies omtrent energiebesparende verbeteringen in en het rond het huis.

posted in:  design - advertising read more >>
Brandhome

Communicatie rond Oosterweelverbinding faalt

oosterweel.jpg

De communicatie over de Oosterweelverbinding faalt. Uit onderzoek van Brandhome, GvA en Apen.be wordt duidelijk dat maar liefst 50% van de inwoners van de stad Antwerpen van mening zijn dat de BAM en burgemeester Patrick Janssens slecht tot erg slecht hebben gecommuniceerd. De actiegroepen stRatengeneraal en Ademloos scoren wel bij de respondenten, 50% vindt dat zij goed tot erg goed communiceren.

posted in:  consulting read more >>
Loyens & Loeff

Gedreven door pasklare oplossingen

 

 

ll-frontpage.jpg

 

Advocatuur en reklame... het is geen gebruikelijke combinatie. Loyens & Loeff  -het grootste onafhankelijke zakenkantoor van de Benelux- maakt van het vrij recente kader gebruik om verdere marketing-stappen te zetten en zo hun onderscheidend profiel van multi-disciplinair zakenadvocatenkantoor te communiceren.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Maakt een koninklijk biertje een kans?

hofleveranciers_1.jpg

Belgen en Nederlanders over hun Koningshuis. Brandhome wilde er meer over weten. Hoe denken we over het Koningshuis en is het een merk? Woorden als traditie en klasse hoorden we vaak, maar ook bevoorrecht en ouderwets. Verder stelden we de vraag of het Koningshuis een merk is en of het producten en diensten zou kunnen verkopen. De uitkomst is duidelijk, je zult binnenkort nog geen Koninklijk biertje of galajurk in de winkel aantreffen. Slechts 14% van de ondervraagden vond het Koningshuis een merk.

posted in:  consulting - advertising read more >>
DELTA

DELTA Lifestyle 9

fotofront2.jpg

De nieuwste editie van DELTA Lifestyle ligt deze week op de mat bij elke Deltaan. Nummer 9 van het personeelsmagazine van DELTA is, zoals steeds, gerealiseerd door de studio van Brandhome in samenwerking met de redactie van DELTA.

posted in:  design read more >>
Laloza

Identity driven building

breed_laloza.jpg

De vereninging van mede eigenaars (VME) vroeg Brandhome een eigen huisstijl te ontwikkelen voor het woon- werkcomplex waar ons hoofdkantoor deel van uitmaakt.
Het complex dateert uit 1968, La Cambre-architect Willy Van Der Meeren realiseerde het ontwerp. Het gebouw fungeerde eerst als kantoor voor HBK Spaarbank en Mercator Bank.

posted in:  design read more >>
DELTA

Sales Organizer

SO_laptop.jpg

Brandhome ontwikkelde voor DELTA een Sales Organizer. Deze nieuwe digitale presentatietool stelt de accountmanagers van DELTA in staat om het multi-utility aanbod op een bevattelijke en uniforme manier te duiden naar nieuwe en bestaande klanten.

posted in:  consulting read more >>
DELTA

ZEELAND MAGAZINE

 
 cover.jpg

De derde editie van het magazine "ZEELAND, magazine van & voor Zeeland" ligt vandaag op de mat bij alle klanten van DELTA. Het glossy ZEELAND magazine is een relatiemagazine dat door het Nederlandse DELTA N.V. en Brandhome samen wordt uitgegeven. Deze editie brengt een eerbetoon aan water. Zeeland, een ´land´ omringd door water, Zeeuws water, als bron van duurzame energie als van vertier.

posted in:  advertising read more >>
Tempo-Team

Welkom in de nieuwe hoofdzetel!

TT-vitrine_1_1.jpg TT-vitrine_3_1.jpg TT_vitrine_2.jpg

Tempo-Team is verhuisd naar een nieuwe hoofdzetel in Brussel en schakelde Brandhome in voor de aankleding van de inkomhal.
Vorig jaar stond Brandhome mee aan de wieg van de grote renaming operatie toen Vedior zijn naam veranderde in Tempo-Team. Bij de campagne en de bijhorende fotografie stonden de eigen medewerkers centraal. Vandaag begroeten life-size prints van deze medewerkers je als je het nieuwe kantoor binnenloopt. Van een warm welkom gesproken!

Tempo-Team is een van de grootste HR dienstverleners gespecialiseerd in uitzendarbeid en HR services in België en Luxemburg. Met 650 medewerkers en 144 kantoren en inhouse vestigingen stelt Tempo-Team in België en Luxemburg dagelijks 15.000 uitzendkrachten te werk.

posted in:  advertising  
VAB

Merci, gracias, efcharistó Roger!

Roger van VAB is weer te horen op de Vlaamse radiozenders. Brandhome ontwikkelde voor deze campagne een nieuwe reeks radiospots onder het thema “Bedankt VAB”.  De radiospots bouwen verder op de serie voorgaande spots rond VAB pechverhelping en reisbijstand. Ook deze keer is de hoofdrol weggelegd voor Roger van VAB,  hij is de redder in nood bij pechsituaties die zich voordoen tijdens een buitenlandse zomervakantie. De boodschap is duidelijk, met de VAB reisbijstand zit je veilig, of het nu gaat om een valpartij op de Mont Ventoux of autopech aan de Spaanse grens.

 

 

Roger van VAB is nu ook te vinden op Facebook, klik hier om een kijkje te nemen.

posted in:  advertising  
DELTA

Groeten uit Zeeland

GUZ_teasercard_0201__.jpg 

DELTA wil voorwaarts! DELTA is klaar om voor het eerst elektriciteit en gas te leveren aan huishoudens buiten de Zeeuwse provinciegrenzen. De eer om de eerste  klanten aan te dragen is weggelegd voor de medewerkers van DELTA. Als trotse ambassadeurs kunnen zij  vrienden en familieleden kennis laten maken met een betrouwbaar aanbod van gas en elektriciteit.

posted in:  advertising read more >>
Emirates International Telecoms

Elissa

elissa_logo.jpg

Ook buiten Europa wordt een beroep gedaan op de ervaring van Brandhome met het bouwen van telecom en lifestyle merken. Brandhome heeft voor EIT (Emirates International Telecoms), dochter van Dubai Holding, Elissa gebouwd. Elissa is een nieuw jongerenmerk op de Tunesische markt.

posted in:  design - consulting read more >>
Brandhome

Brandhome goes pink, who’s next?

 

17 mei, Internationale Dag tegen Homofobie

Van donderdag 14 mei tot en met zondag 24 mei kleurt Brandhome haar website helemaal roze. Het Brandhome team doet bovendien een oproep aan al haar relaties om ook hun websites, blogs, ... “en rose” te plaatsen. Brandhome wil hierbij de holebi-community een hart onder de riem steken en haar steentje bijdragen in een oproep voor meer verdraagzaamheid.

 

 

hartjes_2.jpg

posted in:  advertising  
Brandhome

Strategy meets art

Brandhome vertelt haar unieke methodiek als kunst. Brandhome’s unieke werkwijze, de Brandhome method®,  werd gevisualiseerd als kunstwerk. ‘The possibility of being a treeman’ is de artistieke vertaling van de verschillende aspecten van merkidentiteit.

posted in:  design - consulting read more >>
DELTA

DELTA Lifestyle 8

DSC_0151_1.jpg

De 8ste editie van DELTA lifestyle is een feit! Zoals steeds brengen we een interessante mix tussen bedrijfsnieuws en lifestyle-artikels. In deze editie was het thema ´DELTA buiten Zeeland´. En omdat het de 8ste editie is, hebben we onze lezers aan de tand gevoeld over de voorbije 7 edities, natuurlijk met zeer positieve resultaten!

posted in:  design read more >>
ZeelandNet

VROOAAAAA... !

 Klanten van breedband internet provider ZeelandNet surfen binnenkort sneller dan ooit. Om dit bekend te maken, ontwikkelde Brandhome een 15’’ tag-on die naadloos aansluit bij de 30’’ tv-spot uit de campagne “Via de Zeeuwse kabel, natuurlijk!”.

posted in:  advertising read more >>
Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen

Brandhome zorgt voor Zeeland

logo.jpg

De NMA (de Nederlandse Mededingingsautoriteit) heeft de fusie van Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen goedgekeurd. De ziekenhuizen worden één en er komt een nieuwe taakverdeling. Brandhome hielp met de ontwikkeling en uitrol van een informatiecampagne. Hoofdboodschap is dat de fusie iedereen in Zeeland ten goede komt.

posted in:  design - advertising read more >>
Elissa

Elissa

Ook buiten Europa wordt een beroep gedaan op de ervaring van Brandhome met het bouwen van telecom en lifestyle merken. Brandhome heeft voor EIT (Emirates International Telecoms), dochter van Dubai Holding, Elissa gebouwd. Elissa is een nieuw jongerenmerk op de Tunesische markt.

posted in:  design - consulting read more >>
DELTA

Vers van de Brandhome pers

Afbeelding_19.png

Voor het multi-utility nutsbedrijf DELTA N.V. hebben we de tweede editie bij elkaar geschermd van het magazine “ZEELAND, magazine van & voor Zeeland”. DELTA gaat prat op zijn Zeeuwse roots en koestert zijn Zeeuwse thuismarkt. Het glossy ZEELAND magazine is ontstaan uit die liefde voor de provincie. Bovendien maakt het magazine het voor DELTA mogelijk om meer interactie te krijgen met zijn klanten.

 

posted in:  design read more >>
ZA

Brandhome werkt aan introductie Voetbal Experience

voetbalex_logo_rgb_1.jpg

Brandhome werkt aan een volledig merkprogramma voor Voetbal Experience. Dit wordt vanaf het einde van 2009 dé grote attractie in het Zeeuwse Middelburg. Voetbalfans kunnen er terecht voor 3.000 m2 wervelend voetbaljolijt. Voetbal is emotie: die gedachte hielden we in het achterhoofd bij ons ontwerp van het logo, de huisstijl en de visuele identiteit. Het resultaat is een beeldmerk dat trendy en sportief oogt en dat duidelijk refereert aan het ‘oranje’ gevoel. 

posted in:  design - consulting read more >>
DELTA

Twee nieuwe logo’s te water

logo_s_samen_2.jpg

‘Spinnaker’ is vast niet zo’n woord dat dagelijks over uw lippen rolt, tenzij u zeilfanaat bent. Wij bij Brandhome zijn dat alvast niet – al weten we wél alles over het reilen en zeilen binnen de wereld van merken. Toch behoort ‘spinnaker’ sinds kort tot onze dagelijkse woordenschat. Onze klant DELTA N.V. is namelijk de hoofdsponsor van de DELTAWEEK, het belangrijkste watersportevenement van Zeeland. In opdracht van DELTA riepen wij alle hens aan dek om twee nieuwe logo’s te ontwerpen.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Belgacom en Telenet beste kaarten voor de toekomst

Brandhome onderzoekt imago telecom merken in België

Brandhome heeft onderzoek gedaan onder 1.000 Belgen over het imago van de telecommunicatie merken. Met het onderzoek wilde Brandhome te weten komen hoe de diverse merken scoren op criteria zoals prijs, klantvriendelijkheid of kwaliteit van de dienst. Daarnaast wilde Brandhome uitzoeken welke merken de beste kaarten hebben voor de toekomst. Het blijkt dat Proximus het beste merkimago heeft. Een one-stop-shopping aanbod (dus vaste telefonie, gsm, TV en internetdiensten via een aanbieder) heeft een groot voordeel voor de klant en daarmee een invloed op de merkloyaliteit en de merkpotentie.

posted in:  consulting read more >>
VAB

Nogmaals bedankt, Roger van VAB!

Vanaf vandaag zijn er op de Vlaamse radiozenders nieuwe radiospots voor VAB te horen. Brandhome bedacht voor deze nieuwe campagne een concept dat naadloos aansluit bij het ´Bedankt, Roger van VAB´-thema van de najaarscampagne in 2008. Toen zetten de radiospots de Pechbijstand (autopech) van VAB in de verf, dit keer focussen ze op VAB Reisbijstand.

 

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Colruyt grote winnaar van distributieconflict tussen Delhaize en Unilever

Naar aanleiding van het distributieconflict tussen Unilever en Delhaize heeft Brandhome een online onderzoek gedaan. Brandhome wilde te weten komen: Hoeveel Vlamingen shoppen bij Delhaize? Hoeveel Vlamingen kopen Unilever merkproducten? Waarvoor kiezen ze: voor hun favoriete merkproducten van Unilever? Of blijven ze trouw aan hun supermarkt? En wat is hun alternatief?

Unilever_Delhaize.jpg

posted in:  consulting read more >>
DELTA

DELTA: samen voor één sterk Zeeland

Brandhome ontwerpt Top Topicals voor DELTA

manifest 4_1.jpg

Brandhome heeft twee Top Topicals en één gewone advertentie gemaakt voor het Nederlandse DELTA N.V. Uitgangspunt van de advertenties is de onlosmakelijke verbondenheid van het bedrijf met Zeeland.

DELTA is een bedrijf van, voor en door Zeeuwen. Maar ook in Zeeland zijn het woelige tijden: dreigende economische neergang, nakend verlies van werkgelegenheid, uitverkoop van Nederlandse bedrijven, enz. Eind januari organiseerde de Provinciaal Zeeuwse Courant daarom een debat over de toekomst van Zeeland.

 

posted in:  advertising read more >>
ZA

Zeeland Attracties krijgt
nieuwe visuele identiteit

Brandhome heeft de nieuwe visuele identiteit ontwikkeld voor Zeeland Attracties. Dat is een groep van vijf attractieparken in Zeeland. ZA heeft samen met Brandhome een traject doorlopen voor het ontwikkelen van een missie, een visie en een ambitie waarna er voor het ondernemingsmerk ZA en de verschillende attracties zelf beeldmerken zijn ontworpen. Die attracties zijn het Arsenaal in Vlissingen, Speelcircus Bambini, Lange Jan in Middelburg en nog twee attracties die in ontwikkeling zijn, namelijk Mini Mundi en Voetbal Experience.

 

posted in:  design read more >>
VAB

VAB stapt in mobiele communicatie met BASE

VAB&BASE.png
VAB lanceert VAB-Mobile: een aantrekkelijk mobiel aanbod voor leden en medewerkers van VAB. Brandhome stond mee aan de wieg van het nieuwe aanbod. We werken nu de lanceringscampagne uit.

posted in:  consulting read more >>
Woonhaven Antwerpen

Brandhome maakt huisstijl Woonhaven Antwerpen

Brandhome heeft de visuele identiteit ontworpen voor de nieuwe huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen. Woonhaven Antwerpen is kortgeleden ontstaan na een fusie van 4 grote Antwerpse huisvestingsmaatschappijen. Het nieuwe beeldmerk staat symbool voor de skyline van de stad Antwerpen waar mensen samenwonen, maar ook de vrijheid hebben hun eigen identiteit te behouden.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Belgen wijten bankencrisis aan topmanagers banken

krant_banken_2.jpg

Brandhome onderzoekt publieke opinie bankencrisis en rol regering

Brandhome heeft onderzoek gedaan naar de bankencrisis en de politieke consequenties. Ruim 1.000 Belgen hebben hun mening gegeven over de rol van topmanagers en de regering in deze crisis. De respondenten zijn ook gevraagd naar hun mening over de verkoop van Fortis aan BNP Parisbas. De resultaten van het onderzoek zijn duidelijk: 93% vindt dat de topmanagers van Belgische banken schuldig zijn aan de crisis. Het vertrouwen in een bank is gedaald met ruim 1 punt naar 6,42. Dat gedaalde vertrouwen wordt alleen groter door een kapitaalsinjectie van de overheid of door positieve berichtgeving in de krant.

posted in:  consulting read more >>
DELTA

DELTA DIGITALE TV

stills_shading_TVstrik.jpg

Het Nederlandse DELTA N.V. heeft een geweldig aanbod voor mensen die digitaal tv gaan kijken. Brandhome werkte een campagne uit om te vertellen welke aanbiedingen DELTA op dit vlak heeft. De campagne wordt gevoerd via het Zeeuwse dealernetwerk, en wordt ondersteund met tv-spots, folders en affiches. De komende weken wordt een promoteam ingezet om Zeeuwen met hand-outs, een haai-buzzer (een spel voor jongeren) en zoete Zeeuwse kabels te overtuigen van het digitale aanbod van DELTA. 

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

De Kerk meest waardevolle merk van België


de-kerk_1.jpg

30% van de Belgen vindt de Kerk een merk

Brandhome heeft onderzoek gedaan naar het merk de Kerk. Ruim 1.000 Belgen hebben hun mening gegeven over het merk de Kerk, over de waarden waar het merk voor staat en over commerciële diensten die het merk kan aanbieden. De resultaten van het onderzoek zijn opmerkelijk: maar liefst 50% van de Belgen zou overwegen een commerciële dienst af te nemen van de Kerk. Op basis van deze uitkomst zou de Kerk een van de meest waardevolle merken in België zijn, met een commerciële waarde tussen 300 en 500 miljoen euro.

posted in:  consulting read more >>
DELTA

Brandhome maakt vernieuwend relatiemagazine

ZEELAND_cover_web.jpg

Het Nederlandse DELTA N.V. en Brandhome hebben samen een nieuw relatiemagazine uitgegeven. ‘ZEELAND, magazine van & voor Zeeland’ is een tijdschrift voor en over de liefde voor deze provincie. DELTA wil als Zeeuws multi-utilitybedrijf meer interactie met haar klanten krijgen. Het tijdschrift voorziet in deze behoefte door de lezer aan het woord te laten en actuele en/of typisch Zeeuwse onderwerpen te belichten, zoals de gevaren van chatten of de praktijk van de mosselvangst. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en wordt verspreid onder alle klanten van DELTA. 

posted in:  design read more >>
Brandhome

Erik Saelens schrijft open ideebrief aan de heer Kris Peeters, Vlaams minister-president

 

Geachte heer Vlaams minister-president,
Beste Kris Peeters,


Ik heb de voorbije dagen uw inspanningen gevolgd om de Vlaamse mediabedrijven uit het slop te halen. Het zijn echter niet alleen de mediabedrijven die slachtoffer dreigen te worden van de kostenbesparingen, maar ook alle toeleveranciers: van productiehuizen, mediabureaus, marketingadviesbureaus tot en met elk type van communicatie- of reclamebureau.

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

MARMEL pakt uit

cake_test.jpg

 

MARMEL® is een concept-merk met een uitgesproken maatschappelijke missie/visie. De producten van MARMEL® zijn verrassend, maar niet ten koste van. Naast doordacht design zijn duurzame productie en bouwen aan de samenleving van morgen de twee belangrijkste pijlers van de merkfilosofie. Dat zijn niet zomaar loze woorden. MARMEL® gaat namelijk in zee met de Brandhome foundation. Door een percentage van haar omzet aan de vzw te schenken, draagt MARMEL® concreet bij aan het welzijn van kansarme kinderen in Antwerpen en omgeving.

posted in:  design read more >>
DELTA

Brandhome verlegt de grenzen
van Zeeland

Voor het Nederlandse energiebedrijf DELTA maakte Brandhome een imagocampagne voor de kabel. DELTA biedt in Zeeland via dezelfde kabellijn digitale tv, telefonie en internet aan. Het team van Brandhome ontwierp een tv-spotje met de DELTA-blauwe kabel in de hoofdrol. Eerst neemt de kabel de gedaante van een palmboom aan en na enkele tussenstadia eindigt hij als plattegrond van Zeeland. “Verleg je grenzen. Via de Zeeuwse kabel, natuurlijk!” is de boodschap. De bijbehorende printcampagne (advertenties en abri’s) maakt gebruik van herkenbare stills uit het spotje. Klik gerust verder om het filmpje en de abri’s te bekijken!

abri_kabel_palmboom.jpg    abri_kabel_palm_3.jpg

posted in:  advertising read more >>
Tempo-Team

Vedior heet nu Tempo-Team

De renaming operatie die Brandhome voor het huidige Tempo-Team voor zijn rekening nam, is een groot succes! Het is dan ook niet verwonderlijk dat de communicatie nu ook te bezichtigen is in het straatbeeld. En naast de ondertussen bekende tv-spot loopt er een non-spot op televisie. ´Vedior heet nu Tempo-Team. Alleen onze naam is veranderd....´ Wie het nu nog niet weet, moet goed om zich heen kijken!


DSC_0220.jpg

posted in:  consulting - advertising read more >>
VAB

Bedankt! Roger van VAB!

Brandhome heeft een nieuwe radiocampagne voor VAB uitgewerkt. Na de bekende familiespots, ontwikkelt Brandhome spots binnen het nieuwe thema “Bedankt VAB”. Eruitspringen is opnieuw het doel. Ze zijn tot begin december op de Vlaamse radiostations te horen.
 
De spots bedanken de VAB pechverhelpers die dag en nacht klaarstaan voor de klanten. Iedereen komt wel eens pech tegen en is dan de pechverhelper bijzonder dankbaar. De boodschap is dat een VAB-lid, bij eender welke pech, op beide oren kan slapen. Als kader van de campagne is gekozen voor toespraken waar de VAB pechverhelper, Roger van VAB, onverwachts een belangrijke rol speelt. De spots zijn opvallend en onverwacht, dus typisch VAB. 

posted in:  advertising  
Brandhome

1 op 2 Vlamingen koopt FAKE

naik_s300x238_2964_580.jpg

Brandhome heeft een groot onderzoek gedaan naar het aankoopgedrag van namaakmerken door Vlamingen. Opvallend resultaat is dat 1 op de 2 Vlamingen wel eens een namaakmerk heeft gekocht. 70% van de respondenten kocht zelfs meerdere keren een namaakmerk. Absoluut favoriete merk in namaak is Nike, gevolgd door Lacoste en Adidas. Als de Vlaming een namaakmerk koopt, schaft hij kleding, parfum of een handtas aan. Brandhome voerde het onderzoek online uit onder 1.000 Vlamingen in samenwerking met bureau Profacts. De onderzoeksgroep was een dwarsdoorsnee van de Vlaamse bevolking tussen 15 en 80 jaar.

posted in:  consulting read more >>
DELTA

Haal de ruis van je buis!

tv rasterwijziging_1.jpg

Op 11/11 zapt heel Zeeland naar de toekomst. Op die dag wordt er op de kabel plaatsgemaakt voor meer themazenders, beter beeld en geluid, sneller internet, digitale toepassingen en nog veel meer. Gevolg? Op die dag is er ruis op de buis.

Brandhome verzorgt het geïntegreerde “Haal de ruis van je buis” communicatieconcept. En zorgt er zo voor dat de tv-kijkers op 11/11 geen seconde van hun favoriete programma missen. Al wat ze moeten doen is met de afstandsbediening hun tv opnieuw instellen.

De uitgebreide campagne bestaat uit: tv- en radiospots, advertenties, website, banners en interstitials, DM met brief, stappenplan, stickers en magneetjes, een specifieke interne campagne, vrijwilligerswerking, PR... Kortom, alles om deze unieke mega-operatie vlotjes te laten verlopen.
posted in:  advertising read more >>
PUB/Kluwer

Cover nieuw nummer Marketing Driven

Marketing_Driven_nr._6.jpg


Marketing Driven, de speciale bijlage van PUB, houdt de vinger aan de pols van de laatste trends op marketinggebied. Geen wonder dat ze bij Brandhome kwamen aankloppen voor het ontwerp van de themacover over user centric & sensoriële marketing. Het creatieve team van Brandhome likte vingers en duimen af bij zo’n prikkelende opdracht, scherpte zijn zintuigen, spitste de oren, snoof de geur van verse koffie op en ging met veel fingerspitzengefühl aan de slag. Het resultaat is een hallucinante Rorschach-explosie van indrukken en emoties. Enjoy!

posted in:  design read more >>
De Rinkelbel

Antwerpse campagne
voor De Rinkelbel vzw

DSC_0058.jpg

Brandhome lanceerde deze week een campagne voor Speel-o-theek De Rinkelbel, een vzw die aangepast speelgoed uitleent aan kinderen met een handicap. In het straatbeeld van Antwerpen zijn abri´s te zien met posters. De boodschap is eenvoudig:  help De Rinkelbel met een donatie. De Rinkelbel is een van de vele initiatieven die gesteund worden door de Brandhome foundation, een vzw die fondsen verstrekt aan niet- of beperkt gesubsidieerde initiatieven voor kansarme kinderen in Vlaanderen en Zuid-Nederland. De Brandhome foundation werd 2 jaar geleden opgericht door Brandhome. Een deel van de fondsen van de foundation komen uit Brandhome. Klik hier voor het persbericht.

posted in:  advertising read more >>
BRANDHOME

Het Grote Brandhome FAKE Onderzoek: doe mee!

fake4.jpg 

Waarom koopt de Vlaming namaakmerken? En waar doet hij dat? Op het internet, thuis of op vakantie? Wat koopt hij dan? Maar vooral: waarom? Brandhome gaat op zoek naar antwoorden en organiseert “Het Grote Brandhome FAKE Onderzoek”.

Vul de korte vragenlijst in en be the first to know waarom Vlamingen FAKE kopen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

posted in:  consulting  
Overtoom

Nieuwe radiocampagne

Brandhome werkte een Franstalige radiocampagne uit die de naamsbekendheid van Overtoom een serieuze boost zal geven. De lijn “Chez Overtoom on a vraiment tout-tout-tout pour bien travailler” is het uitgangspunt. In de radiospots horen we klanten bellen met een Overtoom medewerkster. Ze vragen naar grappige, absurde en met “double-ententes” doorspekte maar onbestaande bureau- en magazijnartikelen. Ondanks het vurige betoog van de beller moet de Overtoom medewerkster lachend toegeven dat ze werkelijk alles hebben behalve die doorzichtige brandkast of bureauschietstoel. Luister snel naar de sexy stem van Julie van Overtoom!

 

 

posted in:  advertising  
Brandhome

Pay-off onderzoek: consistent gebruik pay-offs loont

maten.jpg

Brandhome heeft voor de 3de keer een pay-off onderzoek gehouden. De pay-offs van 250 nationale en internationale merken zijn onderzocht op hun bekendheid. Grote winnaar uit het onderzoek is ook dit jaar Alken-MAES met pay-off ‘Maten. Makkers...’. Maar liefst 90% van de ondervraagden schrijft deze pay-off toe aan het biermerk. Direct daarna volgen Euro Millions en Red Bull. Brandhome formuleert 8 tips op basis van inzichten na 3 jaar onderzoek. Voor het onderzoek heeft Brandhome 330 consumenten uit Vlaanderen geïnterviewd.
Klik hier voor de tips.

 

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Tips pay-offs

Brandhome voerde voor de 3de keer onderzoek naar de pay-offs van bekende merken. Doel van het onderzoek was de bekendheid en de toewijzing van verschillende pay-offs naar hun merken te meten. 
 
Nu het onderzoek achter de rug is, is het tijd om de verworven inzichten om te zetten in een aantal tips!
 
1. Zet je pay-off steeds bij je logo
Koppel je pay-off aan een herkenbaar beeld- en/of woordmerk. Het blijkt dat mensen die de pay-off niet direct aan het merk kunnen koppelen, daar vaak wel in slagen als ze het visuele herkenningspunt uit de campagne te zien krijgen. Meer gezien, meer bekend, dichter bij het merk, duidelijker.
 
2. Ben je niet de marktleider, maak dan ook geen reclame voor hem
Pas op met het noemen van het product of de dienst in de pay-off. Mensen zijn geneigd de pay-off dan aan de marktleider toe te kennen. ´Chocolade met karakter´ werd veelal toegewezen aan chocoladegigant Côte d´Or, maar is de pay-off van Toblerone. Wanneer het product of de dienst in de pay-off staat, en men kan deze niet toewijzen, dan geeft men het merk van de marktleider door.
 
3. Plaats indien mogelijk je merk in je pay-off
Ligt nogal voor de hand. Misschien niet creatief, maar wel erg efficiënt. Het merk noemen in de pay-off werkt. Deze pay-offs worden bijna altijd goed beoordeeld en het is voor de klant direct duidelijk bij welk merk de pay-off thuishoort. Wees recht voor de raap, zeg eerlijk waar je voor staat. ‘RedBull geeft je vleugels’ en ´Maten. Makkers. Maes.´ zijn schoolvoorbeelden.
 
4. Hou een pay-off kort en krachtig
Hou de pay-off kort, krachtig en zorg dat deze goed bekt bij het uitspreken met de merknaam. Meer is minder. Kort is sterker. Als je een pay-off in een woord zou kunnen vinden, doe dat dan!
 
5. Versterk je pay-off met een sonic (jingle) of visuele brand tune 

Pay-offs met een herkenbare jingle of met een duidelijke visuele opbouw worden beter herkend. Een generieke pay-off kan dus door muziek of door beeldopbouw beter herkend worden en kan meer communiceren. Een jingle of liedje toevoegen aan de pay-off helpt bij het onthouden van de pay-off, maar niet van het merk. Het is dus belangrijk om bij de jingle óók de naam van het merk te noemen.

6. Beter geen pay-off dan...
Heb je geen tijd, geen zin, of geen zekerheid dat je een onderscheidende pay-off kan verzinnen? Heb je geen tijd of geen budget om deze consistent in de markt te laten groeien? Doe dan geen moeite en zoek andere communicatie-oplossingen.
 
7. Wees consistent
Probeer niet te veranderen. Pay-offs die lang en consistent worden gebruikt, worden beter herkend, toegewezen en geapprecieerd; ze worden als het ware deel van de merkidentiteit. Er is een duidelijk verschil tussen merken die hun pay-off beschouwen als een campagnelijn en merken die hun pay-off beschouwen als een deel van de merkidentiteit. Als je zelf je pay-off beu bent, dan beginnen je klanten hem nog maar net te kennen!
 
8. Weet dat de klant keurt
Pay-offs worden door de klanten ´gekeurd´. Daarmee wordt bedoeld dat de klant kijkt of de pay-off past bij het merk. Als de pay-off niet goed past, roept dit bij de klant het gevoel van een valse belofte op.
 

De definitie van een pay-off volgens de Brandhome method®:
 
De pay-off is zowel de openings- als de slotzin van het merk in elk gesprek dat het merk met jou heeft.
Het grote verschil met een kick-line of een baseline is dat de pay-off de merkpropositie compact vertelt. Een pay-off maakt dus integraal deel uit van de merkidentiteit.

posted in:  consulting read more >>
DELTA

Onthullend jaarverslag

 

DSC_0042.jpg

Een verrassend vormgegeven financieel rapport? Voor het nieuwe halfjaarbericht van DELTA bedacht Brandhome een originele en uitgesproken heldere lay-out oplossing. Door het gebruik van doorzichtige tussenbladen worden specifieke woorden benadrukt en andere pas zichtbaar als je de transparante pagina omslaat. Het resultaat is een subtiel spel van verhullen en onthullen. En dat geeft het DELTA halfjaarverslag net dat ietsje extra.

 

posted in:  design read more >>
Tempo-Team

Vedior heet nu Tempo-Team

tempo_team_spot_voor_website.jpg

Het is geen geheim dat renaming en rebranding operaties veruit de meeste complexe operaties in het leven van ieder merk zijn. Daarom deed Vedior (nu Tempo-Team) een beroep op de expertise van Brandhome.

We tonen hier de uitkomsten voor communicatie: een geïntegreerde 360° campagne. En geïntegreerd mag je in dit geval gerust letterlijk nemen! Interne brand building (de medewerkers zijn de belangrijkste brand ambassadors), print, tv, radio, online, POS, evenement, PR, brand activation, corporate communicatie... En met resultaat. Want kijk om je heen: “Vedior heet nu Tempo-Team. Alleen onze naam verandert”.

Brandhome, de specialist voor renaming en rebranding operaties in de Benelux!

posted in:  consulting - advertising read more >>
DELTA Film by the Sea

10 jaar fonkelende filmparels


DELTA feliciteert als fiere hoofdsponsor Film by the Sea in Vlissingen met haar 10de verjaardag. Film by the Sea is het het grootste filmfestival van Zuid-Nederland. Speciaal voor deze feestelijke gebeurtenis maakte Brandhome een fascinerende trailer met in de hoofdrollen een oester, een parel, Juliette Binoche, Amélie Poulain en de heren van Brokeback Mountain. De perfecte manier om Film by the Sea te feliciteren! Bekijk snel dit schitterend pareltje van verfijnde 3D-techniek.

oester.jpg


posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome scoort hole-in-one
voor DELTA

Brandhome bedacht voor de DELTA Masters, een golf- en netwerkevenement voor top level klanten en prospects, een unieke uitnodiging. Het doosje bevat een stukje gras, een tee en een DELTA golfbal. Account managers leveren het pakketje persoonlijk af. Als je het dekseltje van de tee-box licht, valt het doosje open en lees je alles over de DELTA Masters. Klaar voor die felbegeerde hole-in-one!

DELTA_masters_3.jpg

  

posted in:  advertising read more >>
Rinkelbel

Rinkelbel geselecteerd voor
De Standaard Solidariteitsprijs

Brandhome ontwikkelde een advertentie voor Speel-o-theek De Rinkelbel en zond ze in voor De Standaard Solidariteitsprijs. De Standaard schenkt met de prijs gratis advertentieruimte aan organisaties die zich inzetten voor het goede doel. Uit meer dan honderd inzendingen werd die van Brandhome geselecteerd. Op 25/07/08 kwamen de lezers van De Standaard alles te weten over de vzw die langdurig zieke kinderen en kinderen met een handicap helpt met aangepast speelgoed.

rinkelbel_advertentie_2_copy.jpg

 

 

posted in:  advertising read more >>
KMDA

Lekkere zeeleeuwen

 

IMG_0449.jpg

De Zoo van Antwerpen vroeg Brandhome een leuke campagne te bouwen rond de spiksplinternieuwe zeeleeuwenshow. We richten alle spots op de sterren in het water zelf: de zeeleeuwen! Naast affiches die je overal in en rond Antwerpen tegenkomt, is er een leuk internetluik met banners. Meesterchocolatier Burie liet zich inspireren en creëerde een heuse zeeleeuw in de heerlijkste Belgische chocolade. Een echte foto-opportunity!

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Kijk uit!

Gaat u dit weekend naar het strand in Cadzand? Kijk dan uit voor het ZeelandNet zomeraanbod!

ZN_abri_INTBEL_1185x1750.jpg

posted in:  advertising read more >>
DELTA

ZeelandNet gaat supersonisch

ZeelandNet, de Zeeuwse breedband internetprovider gaf Brandhome de opdracht om de verhoogde internetsnelheden voor KMO’s en zelfstandige ondernemers in de markt te zetten. Lees hier meer.

 honden.jpg

posted in:  advertising read more >>
DELTA

Brandhome wint prijs met glossy DELTA Lifestyle

DELTA en Brandhome zijn samen in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Grand Prix Bedrijfsmedia. DELTA Lifestyle magazine, de inzending van DELTA en Brandhome, heeft een eervolle vermelding gekregen.

posted in:  design read more >>
Belgische Overheid

Portaal belgium.be gelanceerd

portaal_closeup.jpg

 

Brandhome heeft het grafisch ontwerp gemaakt van de site belgium.be, de portaalsite van de Belgische Overheid. Deze site ging gisteren onder veel persbelangstelling online. De eerste klik gebeurde door eerste minister Yves Leterme.

posted in:  design read more >>
Brandhome

onderzoekt imago 7 Vlaamse steden

Brandhome heeft onderzoek gedaan naar city branding van 7 Vlaamse steden: Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Mechelen en Oostende.

Hieruit blijkt dat burgemeester Patrick Janssens van Antwerpen niet alleen scoort als meest sexy burgemeester, maar ook het meest betrouwbaar is en het beste bij zijn stad past. Bart Somers van Mechelen scoort goed als sympathieke burgemeester, maar hij past volgens de ondervraagden het minst bij zijn stad. 

Lees hier verder.

 patrick.jpg

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Young Creative Competition: Brandhome in de top 5

Brandhome vaardigde art director Batist Vermeulen af om samen met copywriter Hannes Couvreur (Big Bazart) deel te nemen aan de Young Creative Competition. Met hun campagne ´no image available´ voor het FotoMuseum Antwerpen eindigden ze op de 4de plaats. Proficiat!

campaign_poster_Google.jpg        Desk_Frames.jpg

posted in:  advertising  
DELTA

Het is er weer.... het DELTA jaarverslag

jaarverslag_opnieuw.jpg

 

Aan deze fantastische cijfers heeft Brandhome met veel plezier bijgedragen. Niet alleen als Lead agency van DELTA maar ook aan het ontwerp van het jaarverslag. Het jaarverslag maakt de voordelen van DELTA tastbaar in de wereld. DELTA: een merk waar we fier op zijn!


Klik hier voor een kijkje in het jaarverslag.

 

posted in:  design read more >>
BASE

BASE PLATINUM EN GOLD:
een nieuwe wereld van BASE

Vorig jaar werden BASE PLATINUM en BASE GOLD succesvol gelanceerd. Nu is het tijd om deze twee labels, die een nieuwe dimensie aan bellen hebben gegeven, weer de nodige aandacht te geven. Brandhome heeft een nieuwe wereld ontworpen voor de labels. Via een nieuwe site, www.backtosimplicity.be, worden de eenvoudige tariefformules gepresenteerd. Back-to-simplicity is dan ook meteen de pay-off van de campagne. De nieuwe site geeft perfect de eenvoud weer van BASE PLATINUM en BASE GOLD.

 

posted in:  advertising  
BASE

BASE MANIA

Na het succes van de 2 lifestyle labels BASE PLATINUM en BASE GOLD mocht Brandhome nu ook het label BASE MANIA bouwen. Brandhome heeft de hele visuele identiteit van het nieuwe label ontworpen en heeft ook de campagne ontwikkeld die sinds 16 april loopt op het internet. De nieuwe stijl van het MANIA label past perfect bij de lanceringspropositie: onbeperkt sms´en naar alle netwerken in België, 24/24u! Typisch BASE MANIA! Talking is for parrots!

 DSC_0014.jpg

 

 

 

posted in:  design - consulting  
vtbKultuur

Nieuwe huisstijl vtbKultuur

VTB_KULT_logo_RGB.jpg

Ook voor de huisstijl van VTB, de culturele maatstaf van België, werd Brandhome ingeschakeld. VTB wil zichzelf steeds meer en sterker profileren. Daarom werd zowel op strategisch als creatief vlak gerekend op de ervaring van het Brandhome team. Het resultaat mag gezien worden. Fris, dynamisch, kleurrijk en eigentijds; alles wat cultuur vandaag de dag betekent.
vtbKultuur  is cultuur met een knipoog, voor iedereen in Vlaanderen.

posted in:  design  
VAB

Nieuwe huisstijl VAB

Logo_VAB_RGB.jpg

Brandhome vernieuwde de huisstijl van VAB. De Vlaamse mobiliteitsorganisatie wilde een nieuw logo dat zou passen bij haar ambities om verder te groeien.

De herkenbaarheid en symboliek van het oude logo waren erg belangrijk en juist daarom werd gekozen voor een jonge en frisse doorvertaling van het origineel. Brandhome en VAB werkten nauw samen om de nieuwe huisstijl tot stand te brengen, rekening houdend met waarden als herkenbaarheid, betrouwbaarheid en eenvoud.
 
Nu alleen nog maar op onze website te zien, maar binnenkort op elke kofferbak…
 

posted in:  design  
KMDA

ZOO Antwerpen en Flandria samen in zee

Brandhome ontwikkelde voor ZOO Antwerpen een affichereeks voor het combiticket dat zij aanbieden in samenwerking met Flandria. Deze zijn vooral zichtbaar rondom het Antwerpse Steenplein en in de omgeving van de Londenbrug. Omdat het Steenplein veel toeristen en voorbijgangers aantrekt, was het een logische keuze voor ZOO Antwerpen om ook hier sterk aanwezig te zijn met hun jaarthema voor 2008: water is leven.

 

Flandria_Kassa_zijkant_1.JPG

posted in:  design read more >>
Brandhome

Spreekt op Advertising Festival Dubai Lynx

Afbeelding_3.png

 

Erik Saelens van Brandhome spreekt op het eerste Internationale Advertising Festival ‘Dubai Lynx’ in Dubai. Het zal de tweede keer zijn dat Saelens in Dubai spreekt. Zijn eerdere presentatie tijdens de National Summit van de Golfstaten werd zo positief ontvangen dat de organisatie van ‘Dubai Lynx’ hem heeft uitgenodigd. 

UPDATE:
Erik Saelens presenteerde bij aanvang van het congres en had het vooral over wat MENA-merken dienen te weten als ze de Europese markt willen betreden.

DSC_0276_2.jpg

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Onderzoek naar het bekendste beeldmerk van Vlaanderen

 

  belgacom.jpg  telenet.jpg vtm.jpg

Weet u welke merken er bij deze beeldmerken horen?

Jaarlijks onderzoekt Brandhome de pay-off van tientallen grote merken, maar dit jaar startte Brandhome met een onderzoek naar de beeldmerken van Vlaanderens 40 grootste adverteerders. 

Grote winnaars zijn Coca-Cola, BMW en Carrefour. Zij behaalden monsterscores van meer dan 97%. De beeldmerken die het minst herkend worden zijn o.a. Actimel, Eandis en 4FM. Het onderzoek is gehouden in de maanden februari en maart onder 480 respondenten in verschillende Vlaamse steden.

Test hier alvast uw eigen logokennis.

Meer resultaten, bevindingen en tips over het onderzoek?

posted in:  consulting read more >>
KNDW

Over het water

Brandhome ontwierp voor Kennis Netwerk Delta Water een volledig nieuwe huisstijl met bijhorend logo.
Er werd vooral rekening gehouden met de waarden die KNDW het sterkst kenmerken: ´land´, ´water´, ´verbondenheid´ en ´oneindigheid´.

Het Kennis Netwerk Delta Water is een netwerk waarin kennisinstituten, overheid en ondernemingen de krachten bundelen om de sterke punten van de Delta op het gebied van water verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Zij draagt bij aan de economische ontwikkeling van Zeeland en de omgeving.

 

kndw-logo-2_1.jpg

posted in:  design  
Planckendael

Bezoek de virtuele jungle van Planckendael...

Na KMDA en ZOO Antwerpen is ook Planckendael aan de beurt. Een volledig vernieuwde website, ontworpen door Brandhome, geeft Planckendael het speelse en avontuurlijke karakter dat het in realiteit ook uitstraalt. Klik en kijk naar de nieuwe Planckendael-site.

  

planckendael.jpg

 

posted in:  design read more >>
Brandhome

The Brandbuilders have arrived. The moving of...

Brandhome is verhuisd. Van de Scheldekaaien naar het  centrum van de stad. Meer ruimte voor onze mensen, onze ideeën, onze toekomstplannen en bovenal voor onze klanten.

DSC_0038.JPG

posted in:  consulting read more >>
KMDA

Brandhome ontwerpt nieuwe KMDA-site

Na ZOO Antwerpen heeft nu ook KMDA een nieuwe website online. KMDA is het moederbedrijf van ZOO Antwerpen, Planckendael, Koningin Elisabethzaal en De Zegge. In nauwe samenwerking met KMDA ontwikkelde Brandhome het design voor de nieuwe website.
Bekijk hier de nieuwe KMDA-site.

Picture_1.png

posted in:  design read more >>
VAB

VAB in de bergen

Brandhome creëerde voor VAB radiospots voor de komende skivakanties. Elk jaar gebeuren er steeds meer ongevallen op de skipistes. Ook autopech op weg naar de skibestemming is vaak een spelbederver. VAB zorgt er ook tijdens uw wintervakantie voor dat u steeds veilig bent, zowel op als naast de skipiste.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome & co

Wie groeit er sneller dan de markt?

Ook in 2007 hebben we onze missie ‘het merk sneller laten groeien dan de markt’ opnieuw volbracht. Dit o.a. door de Brandhome method® en de sterke inzet van onze klanten. Lees hier wie dit jaar de beste resultaten boekte.

posted in:  consulting read more >>
Brandhome

Brandhome museum opent deuren

museumafbeelding.jpg

In 1997 ontstond Brandhome als online kenniscentrum voor merkcommunicatie.
Op de website Brandhome.com werd alle nuttige informatie over merkbouw en management verzameld, en Brandhome stuurde wekelijks een nieuwsbrief uit. Op minder dan 2 jaar tijd schreven meer dan 12.000  abonnees zich in om op de hoogte te blijven van wat er in de wereld van merkbouw gebeurde.

posted in:  consulting read more >>
BASE

MGM promo events

cadeau_02.jpg

Tijdens de eindejaarsperiode werden heel wat ijverige shoppers nog een laaste keer op de hoogte gebracht van de cadeau-actie van BASE. Heel wat shops kregen een supersize cadeau en een BASE promoteam voor de deur geplaatst.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

in 2008 staat er voor Brandhome heel wat in de sterren geschreven

Nog geen idee wat er in uw sterren geschreven staat voor 2008?

Wij wel.

posted in:  consulting read more >>
BASE

BASE MGM deurbelguerilla

Studenten in verschillende steden werden door BASE op de hoogte gebracht van de MGM actie d.m.v. deze deurbelstickers. Studentenkoten zijn vaak een verzameling van buren die ook vrienden zijn. BASE speelde hierop slim in...

image009.jpg

Klik op de foto om meer voorbeelden van de deurbelguerrilla te zien.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB Radiocampagne najaar

Pech komt altijd onverwacht. Maar iedereen heeft het wel eens.

De bekende spots van de familie in de wagen kregen een totale make-over en gaan een nieuwe richting uit. Brandhome en VAB kozen voor een verfrissende aanpak, die ook jonge chauffeurs moet aanspreken om VAB als dé pechverhelper te kiezen. Als kader voor de radiospots gebruikten we  bekende kinderliedjes, omdat iedereen binnen het gezin ze kent, jong en oud. Ze worden vaak gezongen in de wagen.

BELUISTER HIER ALLE RADIOSPOTS

posted in:  advertising read more >>
BASE

Twee nieuwe merken:
BASE PLATINUM en BASE GOLD

Main_PG.jpg

BASE lanceerde eind augustus een nieuw abonnement BASE PLATINUM. Hiermee kan je onbeperkt bellen naar alle lijnen van alle netwerken voor een vast bedrag van € 120 per maand. BASE GOLD volgde kort daarop. Dat is een nieuw merk waarbij je voor € 40 per maand voor 7,5 uur kunt bellen naar alle netwerken. Brandhome creëerde voor beide merken de huisstijl en communicatie voor de lancering. De limited editions zorgden meteen voor een toestroom van mensen in de BASE-shops.

KLIK HIER OM DE TV-SPOTS TE BEKIJKEN.

posted in:  consulting - advertising read more >>
DELTA

Lin van DELTA

Folder_compositie_1.jpg

Lin van DELTA. Ze is een echte Bekende Zeeuwse aan het worden. Lin is sinds kort het gezicht van een campagne die Brandhome maakte over de nieuwe zenderpaketten voor digitale TV. Bijzonder aan deze campagne is dat Lin en andere medewerkers van DELTA de hoofdrolspelers zijn in deze campagne. Op TV, radio en in de kranten kom je ze tegen.

BEKIJK HIER DE TV-SPOT EN BELUISTER DE RADIOSPOTS

posted in:  advertising read more >>
MIDAS

Nieuwe huisstijl en website

Midas_main.jpg

Brandhome ontwikkelde voor MIDAS, de specialist in onderhoud, een geheel nieuwe huisstijl met website.

posted in:  design read more >>
BASE

Goedkoop bellen
en gebeld worden in de EU

Reizigers opgelet! Gaat u naar het buitenland? Met BASE belt u namelijk aan de laagste roaming-tarieven. Veel goedkoper en sneller dan een een postkaartje. Brandhome bracht in opdracht van BASE de roaming-boodschap tot bij de reizigers in het Brusselse Zuidstation alias het Thalys-perron.

posted in:  advertising  
BASE

Platinum en Gold: er is nog meer in petto...

De affiches van BASE Gold en Platinum waren in augustus en oktober niet te missen. In heel België was het exclusieve, gelimiteerde aanbod te zien. Maar Brandhome heeft nog meer in petto, zoals een TV en radiospots.

 

 

posted in:  advertising read more >>
DELTA

2nd time round: DELTA Lifestyle

Het tweede nummer van DELTA lifestyle is een feit! De DELTA-medewerkers worden weer verwend met culinaire, toeristische en shoppingtips. Samen met natuurlijk het laatste bedrijfsnieuws en snapshots van medewerkers. Ook dit keer hebben we heel wat positieve reacties ontvangen.

DLM_main.jpg

posted in:  design read more >>
Brandhome

Kent u ´m? De pay-off van uw favoriete merk?

Een pay-off. Het is de eerste zin die een merk tegen de klant zou zeggen als het een persoon zou zijn. En die zin moet meteen een voet tussen de deur kunnen krijgen. Dus zinvol om eens te onderzoeken hoe het staat met de bekendheid van pay-offs van 250 grote merken. Brandhome kwam tot de conclusie dat enkele grote adverteerders diep in de problemen zitten. Ondanks grote mediabudgetten bleek de bekendheid van de pay-off slecht, of erger... toegekend aan de concurrent.
Lees meer in BLA Pay-off again en BLA Pay-off, pay-on

posted in:  consulting  
DELTA

Meten = weten

 

slimme_meter.gif Om zuiniger om te kunnen gaan met energie moet je natuurlijk weten hoeveel je thuis verbruikt. DELTA test daarom het project Slimme Meter uit. Daarmee kun je online je verbruik nakijken. Het opnemen van de meterstanden door een meteropnemer wordt daardoor overbodig. Brandhome ontwikkelde het communicatieconcept voor de start van de Slimme Meter. Advertorials, flyers en presentaties op locatie maakten onderdeel uit van de introductie.

posted in:  design read more >>
JIM Mobile

Joerie en JIM mobile? Brandhome wist ervan!

joeri.jpg

Een echte teaser: de Joerie wist wekenlang de spanning vast te houden op tv. De introductie van JIM Mobile was voor Brandhome geen verrassing: achter de schermen was Brandhome betrokken bij de ontwikkeling van dit succesvolle product.

posted in:  consulting  
Brandhome

Veni vici

home_affiche.jpg
Ik kwam en overwon. Talent moet je laten zien, ook al ben je blind. Dat was het uitgangspunt van de campagne die Brandhome bouwde voor Sint Rafaël, een herscholingscentrum voor visueel gehandicapten in Brugge. Blinden en visueel gehandicapten van deze stichting werden gevraagd om een kunstwerk te maken met als thema ´Veni vici´. De kunstwerken zijn online te zien én te koop. De opbrengst van de verkoop geeft de mensen van Sint-Rafaël een extra duw in de rug.

posted in:  advertising  
LYFRA

Nieuwe visuele identiteit voor LYFRA

Brandhome heeft voor de dochteronderneming van British American Tobacco, LYFRA, een nieuwe huisstijl ontworpen. Volgens de Brandhome method® werden eerst een visie, missie en ambitie geformuleerd. Met dat in het achterhoofd konden de designers van Brandhome een visuele identiteit ontwerpen voor de groothandel voor tabaks- en krantenzaken.

 

posted in:  design  
ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen online

zoo_homepage.jpg

Een nieuwe site voor ZOO Antwerpen. Brandhome heeft in lijn met de huisstijl een toegankelijke site gemaakt. De ZOO-fanaat kan er zijn hart ophalen met de vele beelden van onder andere nijlpaarden Hermien en Imani. Nu de website gereed is, is de nieuwe huisstijl op alle uitingen van ZOO Antwerpen toegepast.

posted in:  design  
Brandhome

Past de Politicus!?

Onder die titel startte Brandhome tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 een grootschalig onderzoek. Reden van dat onderzoek? Brandhome wilde weten of het imago van de politicus in overeenstemming is met de identiteit van zijn politieke partij. Via een site konden bezoekers 5 waarden toekennen aan een zelfgekozen politicus. Het bleek dat kiezers het erg moeilijk vonden om de juiste merkwaarden te koppelen aan de juiste politicus. 80% van de politici pasten niet bij hun politieke partij! 
Lees meer in BLA Politics & Branding

posted in:  consulting  
BASE

3 uur bellen is goedkoper dan...

BASE_hamburger_home.jpg

BASE wilde voor haar BASE 3-abonnement een nieuwe campagne. Er is een campagne gemaakt waarbij de prijs van 3 uur bellen met BASE wordt vergeleken met de prijs van dagelijkse consumptiegoederen. Een croissant, een kopje koffie, een sandwich of een hamburger zijn te zien op internet, affichage en ambient media. Bellen duur, zegt u?

posted in:  advertising read more >>
BASE

Campagne: Member Gets Member

base_mgm.jpg

Brandhome stond aan de wieg van de MGM van BASE. Het is sinds die tijd altijd een succes geweest. Een vriend helpen en zelf een waardevol cadeau krijgen, wat wil je nog meer? De laatste MGM campagne van BASE zorgt voor ontspanning door een reischeque voor 375 euro cadeau te geven wanneer 3 vrienden BASE worden. Brandhome zorgde voor de creatieve invulling.

posted in:  advertising  
BELGISCHE OVERHEID

Nieuw ontwerp Portaal Belgium.be

portaal_bel.jpg

Brandhome design gaat het grafisch ontwerp maken van de site belgium.be, de portaalsite van de Belgische overheid. Deze site, die iedere dag duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland trekt, wordt volledig vernieuwd.

posted in:  design read more >>
MIDAS

Midas start campagne
voor verkeersveiligheid

049_MID_remmen_A4_03_1.jpg

Onder het motto ‘Kinderen zijn niet te stoppen. Zorg dat u dat wel kan!’ spoort Midas de weggebruiker aan zijn/haar remmen tijdig te laten controleren of te vervangen. In het kader van de campagne werd een radiospot opgenomen en werden internetbanners, een flyer, winkelposters en -displays ontworpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

posted in:  advertising read more >>
BASE

ZONIQ:
nieuw merk voor goedkoop bellen

zoniq.jpg

Internationaal bellen heeft een dure reputatie. Zoniq brengt daar verandering in. Dit gsm-abonnement maakt bellen en sms’en van binnen- naar buitenland en vice versa goedkoper. Een uniek product in België waarmee BASE opnieuw de voorloper wordt op de markt van het internationaal bellen.

posted in:  design - advertising read more >>
ZOO Antwerpen

Super oma dag!

ZOO Antwerpen en BASE organiseerden samen de super oma dag. Van uit alle hoeken van het land kwamen oma´s, opa´s en kleinkinderen afgezakt naar Antwerpen voor hun speciale dag.

posted in:  advertising  
DELTA

Het eerste Lifestyle magazine voor personeel

Personeelsblad vs. glossy magazine. Het Zeeuwse energiebedrijf DELTA wilde haar medewerkers op een unieke manier informeren. Brandhome bedacht een interne campagne en een lifestyle magazine om elke werknemer met de neus in dezelfde richting te keren.

dlm_main_2.jpg

posted in:  design read more >>
KMDA

Nieuwe visuele identiteit ZOO Antwerpen en Planckendael

Voor ZOO Antwerpen en Planckendael ontwikkelde Brandhome gelijktijdig een nieuwe huisstijl en communicatieconcept.
kmda.jpg

posted in:  design read more >>
DELTA

DELTA heeft een nieuwe visuele identiteit

DELTA_logo.gif Het Nederlandse energiebedrijf DELTA vond het tijd haar huisstijl up-to-date te maken. Brandhome heeft de huisstijl opgefrist en voorzien van een aantal nieuwe stijlelementen. De huisstijl wordt breed toegepast. Ondertussen zijn site, werkkleding, vrachtwagens en gebouwen onder handen genomen.

Het merkboek vormt het sluitstuk: een digitaal boek waarmee DELTA de huisstijl eenvoudig toe kan passen.

posted in:  design read more >>
BASE

VTM LIVE 2007

BASE sponsorde dit jaar het VTM LIVE concert in Gent met o.a. Clouseau en Marco Borsato. Het concert werd een succes, samen met de aanwezigheid van meer dan 2 miljoen BASE klanten.

 

posted in:  advertising  
ZOO Antwerpen

Flamingo restaurant

Het Brandhome designteam boog zich over het vernieuwde self-service restaurant van ZOO Antwerpen, Flamingo genaamd. Een nieuw logo voor een nieuw interieur. Smakelijk! 

posted in:  design  
BASE

BRANDHOME bouwt AY YILDIZ voor BASE

AY YILDIZ is het eerste ethnic brand in België. Deze mobiele operator met focus op de Turkse gemeenschap werd volledig uitgedacht en  vormgegeven door Brandhome.

posted in:  design - advertising  
MIDAS

Al aan Midas gedacht?

Onder het motto ‘Al aan Midas gedacht?’ creëerde Brandhome een radiocampagne met 2 vrienden die telkens opnieuw absurde manieren bedenken om hun auto eigenhandig op te lappen. Laat het toch maar over aan de professionals van Midas, jongens.

KLIK HIER OM DE RADIOSPOTS TE BELUISTEREN.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Erik Saelens spreekt in Dubai op economische top

dubai_home.jpg

Erik Saelens werd gevraagd om te spreken op de economische top in Dubai. In het spectaculaire Burj Al Arab hotel sprak Saelens over branding, marketing en business opportunities in Europa. Eens per jaar vindt deze top plaats voor de Golfstaten. Voor Saelens een unieke ervaring om zijn kennis en ervaring te delen met professionals uit het Midden-Oosten.

posted in:  consulting read more >>
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla